personer har tittat på denna bostad

Villa

Teleborg

Londonvägen 18

7 RoK

153 m²

4 450 000 kr

Bekvämt och trivsamt boende på Torparängen


Vid södra Bergundasjön i norra delen av Teleborg bygger OBOS 5 nya moderna radhus i två samt tre plan i kvarteret London. Alla med en terrass, egen trädgård och parkering. Med närhet till både natur, sjö och stad kan läget inte beskrivas som annat än fantastiskt.

Snabbfakta

Adress Londonvägen 18
Område Teleborg
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 153 m²
Tomtarea 267 m²
Tillträde September/oktober 2018
Pris 4 450 000 kr fast pris
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

ANNA STORBJÖRK

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 85

ANNA STORBJÖRK
Antal rum

7 (Varav 4 sovrum)

Boarea

153 m²

Planlösning

Kvarteret London erbjuder välplanerade 7 rok med tre uteplatser, som ger dig möjlighet att kunna följa solens timmar under dagen. Moderna uttryck med öppna planlösningar, smakfulla materialval och spännande fönsterpartier – välkommen hem!

Bostäderna har en hög standard och präglas av en snygg design, där vackra detaljer som liggande träpanel förbinder våningsplanen. Två radhus erbjuder ett tredje våningsplan i form av ett loft/penthouse. Det är delvis öppet mellan våning två och tre, vilket skapar en generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp. Bostäderna är ritade av arkitekten Gunilla Svensson. Genomgående matta vitlackerade parkettgolv, klinker och kakel i bad/duschrum, HTH-kök, golvvärme m m.

Bostäderna är utrustade med Myresjöhus system ”Ett smart hem”. Det innebär ett toppmodernt system installerat i hemmet som bland annat kan reglera belysning, värme, och ventilation via en och samma plattform. Husets belysning och uppkopplade uttag kan via scenarion optimeras för livets olika stunder. Med ett morgon-scenario går det till exempel att bestämma vilka lampor som ska tändas, att kaffebryggaren sätts på och att radion går igång i högtalarna. I systemets översikt skapas tydliga grafer över husets el-, värme- och varmvattenförbrukning som gör det enkelt att jämföra med tidigare perioder och mot den genomsnittliga användningen. Ett smart hem kan också utrustas med ett smart lås till husets ytterdörr, brandlarm, inbrottslarm och läckagevakt.

Samtliga bilder och illustrationer skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten.

Bostadstyp

Radhus

Byggår

2018

Grundläggning

Betongplatta

Fasad

Träpanel

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Utv. plåtarbete

Lackerad plåt

Tak

Papp

Fönster

3-glas

Ventilation

Mekanisk

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Två uteplatser samt en balkong.

Energiprestanda

Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Isolerat förråd ca 7m², sedumtak.

Tomt

267 m²

Kommunikation

Teleborg trafikeras av Stadstrafikens turtätaste linje 1, linje 3, linje 5 samt linje 9.

Allmänt

Teleborg är Växjös största stadsdel med drygt 11 000 invånare. Den välplanerade stadsdelen med gott om cykelvägar och gångtunnlar växte fram under 1970-talet och har fortsatt att expandera. Teleborg omges av tre sjöar, Bergundasjön i väster, Växjösjön i norr och Trummen i öster. Vid Bergundasjön ligger flera gamla soldattorp, som idag utnyttjas av konstnärer och frilufts- och föreningslivet. På Teleborg ligger Linnéuniversitetet med sitt Campus. Linnéuniversitetet är ett av Sveriges stora universitet och de många studenterna bidrar till att ge stadsdelen en ungdomlig och levande prägel. Vid Trummen reser sig magnifika Teleborgs Slott och från vattentornet, eller Ekotemplet, som det också kallas, har man en milsvid utsikt över staden och Värend. Runt sjöarna Trummen och Växjösjön löper populära gång- och cykelvägar och bussförbindelserna är mycket goda.

Närservice

I Teleborg Centrum och i dess närhet finns köpcentrum med flera butiker, stormarknaden Willys och Växjös största Ica Supermarket. Teleborgshallen är ett stort idrottscenter, där också Växjö Bollklubb har planer för sin ungdomsfotboll. I centrum finns även en kyrka, församlingshem, vårdcentral och apotek. På Teleborg finns flera skolor. Högstadieskolan Teleborgs Centrum och F-6 skolorna Furutåskolan och Ljungfälleskolan. Dessutom finns Torparskolan som är en F-2-skola. Ny förskola på Vikaholm, Växjös nya område som är en förlängning av Teleborg söderut.

Läge