personer har tittat på denna bostad

Villa

Långarör

Ekesåsvägen 4

6 RoK

163 m²

5 750 000 kr

Vacker nyproducerad villa i Långarör


Nybyggd vacker villa i New England-stil, belägen i härliga Långarör. En rymlig Myresjöhusvilla i två hela plan med trevlig vinkeldel samt stor terrass över den vidbyggda carporten. Ljus och luftig interiör med fina materialval. Stor tomt om 1.584 m² planerad med plattsättningar och utlagd matjord. Mycket naturskönt läge med Helgasjön i grannskapet.

Snabbfakta

Adress Ekesåsvägen 4
Område Långarör
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 163 m²
Tomtarea 1584 m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 5 750 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

NIKLAS CARLSSON

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

NIKLAS CARLSSON
Antal rum

6 (Varav 4 sovrum)

Boarea

163 m²

Planlösning

Tilltalande interiör med stilrena, ljusa och påkostade material. Genomgående vitmålade väggar och golv med mattvitlackad ekparkett eller klinkergolv. Vita innedörrar, fönsterbänkar i marmor samt en luftig takhöjd om ca 2,50 meter. Snygga helkaklade bad- och duschrum.

ENTRÉPLAN
– Välkomnande entré med praktisk skjutdörrsgarderob, stiligt ljusgråmelerat klinkergolv (60×60) och vitmålade väggar. Tak med spotlights och trappa till övre plan.
– Groventré/tvätt med ljusgråmelerat klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättbänk med ho, städskåp samt tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepump.
– Snyggt och stilrent WC/Duschrum med hexagonformade (sexkantiga) ljusgrå klinkerplattor och väggar med vitt liggande kakel samt tak med spotlights. WC, tvättställskommod med lådor, spegelskåp och dusch med vikdörrar.
– Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar samt tre garderober.
– Praktiskt avställningsförråd under trappan.
– Kök i trevlig öppen förbindelse med vardagsrummet. Skåpsinredning från HTH i en snygg grå nyans med gott om skåp och utdragslådor. Stänkskydd i vitt kakel, laminatbänkskiva i stenimitation samt rostfria maskiner från Siemens. Kyl, frys, spishäll (80cm), fläkt (80cm), inbyggd ugn och micro i arbetshöjd samt integrerad diskmaskin.
– Fantastiskt vardagsrum med härliga sociala ytor och plats för såväl soffgrupp som matgrupp. En av husets absoluta höjdpunkter är vardagsrummets vackra vinkeldel med dess många fönster och underbara ljusinsläpp. Här finns också utgången till baksidans fina altandäck. Ekparkettgolv och vitmålade väggar i såväl kök som vardagsrum. Belysning med spotlights i bl.a tak och vissa fönstersmygar.

ÖVRE PLAN
– Riktigt rejält allrum med stora ljusinsläpp från flertalet fönster samt utgång till den stora solterrassen. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar samt en garderob.
– Sovrum med ekparkett, vitmålade väggar och fyra garderober.
– Läckert badrum med vita/ljusgrå stora klinkerplattor och väggar med vitt liggande kakel samt en fondvägg med snyggt träväggsinspirerat kakel. Takbelysning med spotlights. Rejäl tvättställskommod, spegelskåp, wc, handdukstork samt ett modernt designat badkar.
– Sovrum (master bedroom) med trevlig fönstersättning och intilliggande klädkammare. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Praktisk klädkammare med hyllplan och klädstång

Bostadstyp

2-plansvilla

Byggår

2017

Grundläggning

Betongplatta

Fasad

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Utv. plåtarbete

Förzinkad plåt

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas

Ventilation

Mekanisk frånluft samt tilluftsventiler

Driftkostnad

Uppvärmning: 10 500 kr/år

Vatten och avlopp: 6 500 kr/år

Renhållning: 2 100 kr/år

Summa: 19 100 kr/år

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Övrigt

– Uteplats med väl tilltaget trädäck på baksidan.
– Stor terrass/balkong över carport med öst/syd/västligt läge, dvs sol hela dagen. Trallgolv samt snyggt underhållsfritt räcke i glas med aluminiumprofiler.
– Utemiljön är planerad med plattsättningar bl.a på uppfart, i carport, längs huset samt entrégång och gång till förrådsbyggnaden. Matjord är utlagd, gräsmatta är dock inte anlagd. Avenbokshäck kommer att planteras.
– Vattenburet värmesystem med golvvärme i entréplanet och radiatorer på övre plan.
– Fiberanslutning via Wexnet. Gott om nätverksuttag samt tv-uttag.
– Beräknad energiprestanda: 41 kWh/m²/år, energiklass B enl energiberäkning utförd 2016-01.
– Kommentar ang driftskostnader: El/uppvärmning är beräknad (13.244 kWh/år) enl energiberäkning. VA är schablon.

Energiprestanda

Kwh/m² och år

Övriga byggnader

– Fristående oisolerad förrådsbyggnad.

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

808 000 kr

Tomt

1584 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Kommunikation

Allmänt

Långarör ligger naturskönt i utkanten av norra delen av Växjö. Området ligger vackert bland villor i en trygg och barnvänlig miljö. Här bor ni granne med naturen, Helgasjön och Toftasjön och har samtidigt bara ca 10 minuter in till stan.

Närservice

Förskola och skola finns i Sandsbro cirka 2 kilometer från bostadsområdet. På affärsområdet Norremark 3-4 km bort, finns mataffärer, apotek, systembolag, gym och övriga butiker. Föreningslivet är rikt med bland andra Sandsbro AIK, med aktiviteter som fotboll, tennis, boule, motion och fritidsverksamhet.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 720 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge