personer har tittat på denna bostad

Villa

Sandsbro

Lundvägen 2A

4 RoK

96 m²

3 590 000 kr

Moderniserat 60-tal med sjönära läge i Sandsbro


Topprenoverad enplansvilla med källare ett stenkast från både Tofta- och Helgasjön. Helrenoverat entréplan och omdränerad, fräsch källare ger huset en skön nykänsla. Öppen och luftig planlösning med snygga materialval. Genomgående parkettgolv, öppen spis, ny carport samt altan med eftermiddags- och kvällssol

Snabbfakta

Adress Lundvägen 2A
Område Sandsbro
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 96 m²
Biarea 96 m²
Tomtarea 1099 m²
Tillträde 2018-09-01 eller enl ök
Pris 3 590 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

OBS! Endast tidsbokning.

Mäklare

JOHAN HAMMARSTRÖM

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

JOHAN HAMMARSTRÖM
Antal rum

4 (Varav 3 sovrum)

Boarea

96 m²

Planlösning

Välkommen till mysiga Sandsbro och ett härligt hus som renoverats omfattande senaste året. Exteriört så är taket nytt, fönsterna bytta till 3-glas, fasaden är målad och dräneringen är omgjord med sk podränskiva. Insidan är topprenoverad med allt nytt i entréplanet såsom kök, dusch, golv och ytskikt. Hel källare med utmärkta förvaringsutrymmen och möjlighet att utveckla med relaxavdelning etc. Vindsplanet nås via fast trappa från hallen, takhöjd ca 2 m i mitten.

Rumsbeskrivning:
– Hall med vitlaserad ekparkett, vita väggar och plas för avhängning av ytterkläder. Trappor till både källare och vind.
– Duschrum med uppvärmt klinkergolv och vita, helkaklade väggar. WC, tvättställskommod, duschhörna, handdukstork och infällda spotlights i taket.
– Kök som utrustats med grå luckor med läderhandtag, laminatbänkskivor i marmorutförande och grått väggkakel. Stilsäkert och mycket snyggt! Ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och kyl/frys side-by-side med is och vattenfunktion, samtliga från Samsung. Köksfläkt. Vitlaserad ekparkett, vita väggar och infällda spotlights i tak. I kökets förlängning mot matplatsen finns en mysig sittplats med praktisk förvaring.
– Vardagsrum med vitlaserad ekparkett, vita väggar och utgång till altanen. Härlig öppen spis och öppen planlösning mot kök och matplats.
– Sovrum 1 med vitlaserad ekparkett, vita väggar och två inbyggda garderober.
– Sovrum 2 med vitlaserad ekparkett, vita väggar, inbyggd garderob samt utrymme för klädförvaring.
– Sovrum 3 med vitlaserad ekparkett och vita väggar.
Källare:
– Källarhall, förråd, mindre förråd, matkällare, snickarverkstad och pannrum med målat betonggolv och vitputsade väggar.
– Tvättstuga med målat betonggolv och vitputsade väggar. Vask, tvättmaskin och duschplats.
– Inrett rum med laminatgolv och vita väggar. Fint rum med bra ljusinsläpp!

Bostadstyp

1-plansvilla med källare

Byggår

1963

Grundläggning

Källare

Fasad

Tegel

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Utv. plåtarbete

Lackerad plåt

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas

Ventilation

Självdrag

Driftkostnad

El: 17 500 kr/år

Vatten och avlopp: 5 500 kr/år

Sotning: 500 kr/år

Renhållning: 2 000 kr/år

Summa: 25 500 kr/år

Uppvärmning

Luft-vatten värmepump CTC 2018

Övrigt

Fastigheten är besiktigad av säljaren genom Anticimex. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger tillsammans med frågelistan viktigt information kring fastighetens skick. Den slutgiltige köparen har möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Det finns även möjlighet att mot en ersättning om ca 3.000 kr få genomgången på plats i huset.
Wexnet kommer att erbjuda fiberanslutning i området inom kort.
Angivna driftskostnader bygger inte på verklig förbrukning utan är endast uppskattade.

Energiprestanda

103 Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Nybyggd carport. Uppfart med plats för flera bilar.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 567 000 kr

Tomt

1099 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samf. / Gemensamhetsanl. / Servitut

Andel i samfällighet/GA: Gårdsby-Tofta S:5 Last & Förmån, Officialservitut: Badplats fiskeväg, 07-GÅR-120 Förmån, Officialservitut: Badplats fiskeväg väg, 07-GÅR-120

Kommunikation

Sandsbro trafikeras av Växjö Stadstrafik linje 5 och linje 8.

Allmänt

Sandsbro var från början ett samhälle på näset mellan Toftasjön och Helgasjön, norr om Tofta kanal utmed smalspårsjärnvägen Växjö - Hultsfred. Idag har Sandsbro vuxit ihop med Växjö och är mer en stadsdel än en egen ort. De senare åren har Sandsbro vuxit fram som ett av Växjös mest expansiva områden med mycket ny, modern bostadsbebyggelse. Sandsbro ligger mycket vackert vid de stora sjöarna Helgasjön och Toftasjön. Fyllerydsskogen är Växjöbornas mest omtyckta strövområde med härliga motionsslingor och elljusspår genom skyddade skogs- och naturområden där också Glasrikets Golfklubb ligger med sin populära 18-håls bana.

Närservice

Sandsbro Skola är en omtyckt F-6 skola utmed Fyllerydsvägen. I Sandsbro finns även flera förskolor, badplatser, en stor och aktiv fotbollsklubb samt kommunens återvinningscentral. Norremark är närmaste handelsområde med stormarknader, restauranger, Systembolaget, McDonald's, skobutiker, bensinmack och mycket mer. Vid Toftasjön ligger också Villa Vik, en omtyckt restaurang och konditori.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 600 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge