personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Centrum

Liedbergsgatan 33 B

2 RoK

53.5 m²

1 950 000 kr

Modern och snygg 2:a på Liedbergsgatan


Här bor du renoverat, modernt och snyggt ett stenkast från city och dessutom med en extremt låg månadsavgift. Påkostat kök med bla vinkyl och kvalitetsmaskiner, genomgående valnötsparkett samt bra förvaringsmöjligheter i moderna skjutdörrsgarderober. Perfekt läge som andra huset från stan och med bastu, gym och tvätt i källaren.

Snabbfakta

Adress Liedbergsgatan 33 B
Område Centrum
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 2 + Kök
Våning 3 av 3
Boarea 53.5 m² (föreningens information)
Avgift 1504 kr/mån Inkl värme, vatten, internet 100/100, Ip-telefoni och kabel-tv
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 1 950 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

NIKLAS CARLSSON

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

NIKLAS CARLSSON
Antal rum

2

Boarea

53.5 m²

Planlösning

En härlig lägenhet med en fräsch och sober interiör. Hela lägenheten totalrenoverades 2008 (Wc/Dusch 2004) med stilsäkra kvalitetsmaterial och i ett fackmannamässigt utförande. I hela lägenheten ligger genomgående en vacker valnötsparkett från Kährs. Vitmålade väggar och tak. Kök med snygg modern köksinredning från Kvik samt påkostade kvalitetsmaskiner.

– Entréhall med valnötsparkett och måttanpassade skjutdörrsgarderober från Kvik (2014). Dimbar belysning.
– Sovrum med valnötsparkett, vita väggar och fondvägg med liggande träpanel och belysning. Måttanpassade skjutdörrsgarderober från Kvik (2014).
– Läckert kök med svart högblank köksinredning från Kvik, gott om förvaring i skåp och breda (80cm) utdragslådor. Stänkskydd i Höganäskakel och grå laminatbänkskiva från HTH. Kvalitetsmaskiner i rostfrit utförande, Kyl/frys, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, diskmaskin och vinkyl (samtliga 2008). Dimbar belysning.
– Fräscht WC/Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv i ljusa toner, renoverat 2004 i samband med föreningens stambyte. Vägghängd WC, tvättställ med underskåp, spegelskåp, handdukstork, dusch med skjutdörrar samt helt ny tvättmaskin (Bosch 2017).
– Ljust och stilrent vardagsrum med nymålade vita väggar, vackert valnötsparkettgolv och utgång till balkongen.

Bostadstyp

3-våningshus med källare

Byggår

1959-62

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas & 2-glas

Energiprestanda

122 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Växjöhus nr 4, Gladan

Allmänt

Brf Växjöhus nr 4 äger 11 bostadshus innehållande 384 bostadslägenheter med en total yta på 22 975 m². Dessa är belägna i kvarteret Gladan och uppfördes under åren 1959-1962.
Bostadsrätterna är fördelade på: 8 st 1 rum och kokvrå, 40 st 1 rum och kök, 162 st 2 rum och kök, 168 st 3 rum och kök och 6 st 4 rum och kök.
I området finns sex miljöhus med cykelförvaring om 16 cyklar/hus. Cykelförråd finns även i husens källare samt utanför varje hus.
Föreningen har 165 garage och 91 parkeringsplatser, ansökan om garage eller parkeringsplats via vicevärden. Månadshyran för varmgarage är ca 360kr, kallgarage ca 280kr och parkeringsplats 100kr.
Det finns möjlighet att hyra en övernattningslägenhet på Liedbergsgatan 45 E till en kostnad av 200kr/natt.
I källaren på Liedbergsgatan 33 finns gym till föreningens medlemmar för en kostnad på 300kr, nyckel till gymmet hämtas hos vicevärdarna. Bastu finns i anslutning till gymmet. Pingisbord finns i källaren på Liedbergsgatan 47. Tvättstugor finns i källarplan i låghusen.
På innergårdarna mellan husen finns utemöbler med parasoll och även grill. Lekplats finns på området med gungor och sandlåda. Boulebana ligger mellan hus 41 och 45.
Vicevärdar är Benno Tillström, 070-586 33 45 och Nils-Erik Carlström, 0470-179 81. Expeditionstider vardagar kl 9.00-9.30 och torsdagar kl 18.00-19.00.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Persson och Thorin AB. Fastigheterna sköts av Tillströms Fastighetsservice.
Föreningen har en bra och informativ hemsida som du hittar på www.vaxjohus4.se

Driftkostnad

El: 2 256 kr/år

Summa: 2 256 kr/år

Övrigt

-Solig söderbalkong med skjutglaspartier och utsikt över den gröna innergården. Infravärme finns.
-Lägenhetsförråd finns i källarplan.
-Garage- carport- eller parkeringsplats hyrs via föreningens separata kö.
-Internetanslutning via NetAtOnce (ingår i månadsavgiften)
-Kabel-tv via ComHem (ingår i månadsavgiften)
-Preliminär avgift för el-förbrukning tillkommer med 188 kr/mån (eget abonemang behöver ej tecknas).
-Gym, bastu och tvättstuga finns nära till hands i källaren.
-Ny säkerhetsdörr (entrédörr) monterad 2013.
-Nydragna elinstallationer 2008 samt 2016 i sovrummets fondvägg.

Kommunikation

Växjö centrum trafikeras av stads- och regiontrafikens samtliga linjer, Storgatan är gågata och järnvägsstationen ligger i precis anslutning.

Allmänt

Växjös hjärta, centrum, har sitt ursprung i den gamla rutnätsstaden som anlades efter de stora bränderna på 1840-talet. I dag har centrum vuxit ur småstadskostymen och blivit en levande och aktiv citykärna. I Teaterparken finns Växjös kulturella centrum med Konserthuset, Konsthallen, länsbiblioteket och den gamla vackra teatern.Från Stortorget, med sin torghandel, löper Storgatan genom Växjö centrum där stora och små butiker, gallerior, kaféer, restauranger och pubar ger området citypuls. Från centrum är det inte heller långt till de vackra parkerna vid Spetsamossen med parkourpark och promenadstråk samt Växjösjön och sjöpromenaderna. Granne med Spetsamossen finns Ringsbergsparken med Växjö Kulturskola, Regionteatern och Fria Ordets Hus med flera kulturella arrangemang och fina grönområden för allmänheten.

Närservice

I och kring centrum finns flera skolor. Ringsbergsskolan (F-9) ligger granne med Växjö Kulturskola, Regionteatern och gymnasieskolan Kungsmad med restaurangprogrammet, här kan man boka bord och prova på elevernas färdigheter. I närheten finns också Östregårdskolan (F-6) med utsikt över Växjösjön. I centrum och i närheten finns även Växjö Fria Gymnasieskola, Växjö Kommuns gymnasieskolor Kungsmad, Teknikum och Katedral samt Växjö Waldorfskola (1-9) Kronobergs Skola (6-9) och Montessoriskolan Skrattmåsen (F-6). Vid Filmstaden på Oxtorget ligger en prisbelönt Konsumbutik och mitt i centrum finns en ICA Supermarket. Det finns också två vårdcentraler och närhet till centrallasarettet på Söder.

Läge