personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Kampen

Lagmansvägen 65 C

2 RoK

72 m²

2 475 000 kr

Fantastiskt boende med unikt läge


Lägenhet i nyskick med hög standard, fina ljusa ekgolv, kök från HTH och helkaklat snyggt badrum. Härligt läge med två balkonger mot vattnet där du kan njuta av sjöutsikt samt solnedgång. Här kan du ta dig en simtur i föreningens inomhuspool, träna i välutrustat gym och slappna av i bastun. Garage finns att hyra.

Snabbfakta

Adress Lagmansvägen 65 C
Område Kampen
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 2 + Kök
Våning 3 av 5
Boarea 72 m² (föreningens information)
Avgift 3676 kr/mån inkl värme, kallvatten, nätavgift för fiber, tillkommer varmvatten, el, innehållstjänster fiber
Tillträde 1/8 möjligt tidigare
Pris 2 475 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

ANNA STORBJÖRK

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 85

ANNA STORBJÖRK
Antal rum

2

Boarea

72 m²

Planlösning

Genomgående hög kvalité med fina ljusa ekgolv, vitmålade väggar, HTH-kök och snyggt helkaklat badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, skjutdörrsparti till balkongen i västerläge som förlängning av vardagsrummet, rymligt sovrum med klädkammare. Två balkonger med sjöutsikt i anslutning till vardagsrummet samt sovrummet. Tillgång till föreningens välutrustade gym, inomhuspool, bastu och övernattningslägenhet. I anslutning till poolen finns gemensamt soldäck som vetter mot Växjösjön.

Hall med ljust ekgolv, garderob för förvaringsmöjlighet.
Duschrum med ljusgrått klinkergolv, vita helkaklade väggar och belysning med infällda spotlights. Dusch med duschvägg samt takdusch, infälld spegel över tvättställ med kommod, wc, handukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Kök med köksinredning från HTH, rejäl arbetsyta på ekbänkskivor, infälld diskho, gott om förvaring bakom de ljusgrå släta luckor samt stavlimmad ek som stänkskydd. Förvaring i högskåp samt städskåp. Integrerad kyl och frys och diskmaskin, inbyggnads ugn och mikro, induktionshäll och köksfläkt. Rejäl matplats med rogivande utsikt mot Trummen.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkongens skjutpartier från golv till tak ger lägenheten ljus och rymd.
Vardagsrum med ljust ekparkettgolv och glasparti från golv till tak med härlig utsikt mot Växjösjön.
Sovrum med klädkammare. Utgång till inglasad balkong med utsikt över Växjösjön och Trummen här kan du följa solnedgången över Växjösjön.

Bostadstyp

5-våningshus

Byggår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf Strandsnäckan 8 i Växjö

Allmänt

Strandsnäckan 8 är en unik plats mitt i staden som förenar många fina värden. Förutom närheten till det utbud som den växande staden erbjuder har platsen låtit oss skapa en spännande arkitektur. Husen är anpassade efter omgivningen genom att trappas ned längs sluttningen mot Växjösjön.

Som boende i föreningen har du tillgång till de påkostade rekreationsutrymmena. För dig som gillar att träna finns ett gym med gott om olika träningsredskap. Här finns också en bastu och en vacker inomhuspool med ett stort skjutparti som leder ut till det gemensamma soldäcket som vetter mot Växjösjön. För långväga gäster har föreningen även en fullt utrustad gästlägenhet som de boende kan boka, 200kr/natt.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fiberanslutning och nätavgift för fiber. I månadsavgiften ingår inte varmvatten, hushållsel, innehållstjänster fiber. Det finns 42 garageplatserna som hyrs separat, en för varje lägenhet, 650 kr/månad.

Driftkostnad

El: 3 600 kr/år

Vatten och avlopp: 2 400 kr/år

Summa: 6 000 kr/år

Övrigt

Två härliga balkonger, en i västerläge med utsikt över innergård och Växjösjön samt en inglasad i nordväst där du ser både Trummen och kan följa solnedgången över Växjösjön.
Bilgarage och lägenhetsförråd i källaren, når du smidigt med trapphusets hiss.
I föreningen finns gemensam inomhuspool, bastu, välutrustat gym samt gästlägenhet.
Garageplats finns att hyra för 650 kr/mån.
Föreningen debiterar preliminär kostnad för varmvatten och el med 200 kr/mån för varmvatten och 300 kr/mån för el, föreningen läser av verklig förbrukning två gånger om året. Driftskostnaden är preliminär och efter säljarens förbrukning och skall ses som en uppskattning.
Bredband och TV via Wexnets utbud med egna avtal.

Kommunikation

Växjö Stadstrafik med linje 1 (Teleborg-Centrum-Hovshaga), linje 5 (Teleborg-Lugnadal-Centrum-Sandsbro) och linje 7 (Universitetet-Centrum-Östra Lugnet-Evedal). Bra bussförbindelser med täta bussturer.

Allmänt

Kampen ligger centrumnära mellan Växjösjön och Trummen. Här kan man gå eller cykla den populära Växjö-åttan, 8 km runt båda sjöarna. Mycket fina promenad- och cykelvägar i härliga naturområden. Utmed Växjösjön ligger Växjö Simhall, Medley, en familjevänlig bad- och friskvårdsanläggning med äventyrsbad. Här finns allt du kan önska dig gällande motion, rekreation och lek. Mellan Simhallen och Växjö Lasarett finns en restaurang och på Vattentorget kan man fika eller äta lunch. Närhet till Linnéuniversitetet. Nära till Centrums stadsliv med shopping, restauranger, nöjen och samtidigt naturen in på knuten. Vid Kampaängen finns liten badplats, boulébanor och planer för beach volley/strandfotboll.

Närservice

Livsmedelsbutik i området är Netto och Willys. I Teleborg Centrum och i dess närhet finns köpcentrum med livsmedelsbutik, restaurang, bensinmack. Vårdcentral finns vid Strandbjörket och Teleborg Centrum. Närmaste skola är Östregårdsskolan (F-6). Vid Växjösjön ligger restaurangen Fyra Krogar.

Läge