personer har tittat på denna bostad

Villa

Skogslyckan

Gavottvägen 2

4 RoK

95 m²

3 690 000 kr

Välrenoverat med hög trivselkänsla på Skogslyckan


Välkomna till attraktiva Skogslyckan och ett hus som renoverats omfattande med stilsäkra materialval. Huset har ett utmärkt läge på hörntomt som gränsar mot grönområde i väster. De stora renoveringarna såsom tak, fönster, fasad och dränering är utförda och interiören är mycket fräsch med bla nyare kök, bad och parkettgolv. Två eldstäder. Isolerat uterum, fjärrvärme och fiber.

Snabbfakta

Adress Gavottvägen 2
Område Skogslyckan
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 95 m²
Biarea 95 m²
Tomtarea 567 m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 3 690 000 kr utgångspris
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

JOHAN HAMMARSTRÖM

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

JOHAN HAMMARSTRÖM
Antal rum

4 (Varav 3 sovrum)

Boarea

95 m²

Planlösning

Välkommen till populära Skogslyckan och ett härligt hus med hög trivselkänsla. Huset har renoverats omfattande på senare år och här kan en ny familj bara flytta in och stortrivas. Interiören går genomgående i ljusa toner och planlösningen är lagom öppen med bla två fina sällskapsrum med eldstad i båda. Gott om förvaring i källarplan. Lugnt område med närhet till bla skolor, grönområden och centrum.

Rumsbeskrivning, entréplan:
-Välkomnande entré med svart klinkergolv och vitmålade väggar. Hatthylla samt luftvärmepump. Trappor till övre hall samt källare.
-Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Två inbyggda garderober samt fönster i öst.
-Sovrum med parkettgolv och ljus mönstrad tapet samt en gråmålad fondvägg. Skjutdörrsgarderob med tillhörande inredning och belysning. Fönster i öst.
-Helkaklad dusch/toa med vitt/svart kakel på vägg samt grått klinkergolv. Brun kommod med tillhörande spegelskåp samt väggfast skåp, duschvägg med svängda dörrar, WC samt fönster i syd. Vattenburen golvvärme och handdukstork.
-Kök från Ballingslöv med vita skåpsluckor med ekkant. Grå bänkskiva i laminat med rostfri kant. Mosaikkakel som stänkskydd. Rostfria vitvaror i form av inbyggnadsugn, kyl, frys, integrerad disk (2018), inbyggnadsmikro samt fläkt med ny extern motor, samt 70 cm induktionshäll. Praktiskt bardel med utrymme för extra förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar. Fönster samt altandörr ut till inglasad altan.
-Inglasad altan i söderläge med plats för större möblemang. isolerat tak och golv samt skjutdörrspartier med isolerglas. Utgång till stort trädäck som fortsätter runt huset i väster.
– Luftigt vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Braskamin samt fönster och altandörr mot trädäck i väst.

Källarplan:
-Gillestuga med parkettgolv och vitmålad träpanel/ betongvägg. Öppen spis med insats. Rikligt med ljusinsläpp tack vare fem fönster i norr.
-Toalett med parkettgolv och mönstrad tapet. WC samt handfat.
-Tvättstuga med betonggolv och målade betongväggar. Tvättmaskin, torktumlare, rostfri tvättho, vit arbetsbänk med förvaringslådor samt väggfast hylla. Förberett för dusch.
-Källaringång/verkstad med målade betonggolv och väggar, höj- och sänkbar arbetsbänk. Två dubbelgarderober.
-Mindre förråd under trappa.
-Förråd med betonggolv och putsade väggar.
-Större förråd med betonggolv och putsade väggar.

Större renoveringar/förbättringar;
– Kök helrenoverat 2005
– Ny el inkl elcentral 2005
– Duschrum övre plan helrenoverat 2005
– 3-glasfönster Elitfönster 2005/06
– Ny fasad med 80 mm tilläggsisolering 2006
– Nytt tak inkl papp och läkt 2015
– Vind tilläggsisolerad ca 2005
– Luftvärmepump 2009
– Kamininsats källare 2004.
– Golvvärme entréplan inkl nya ekpakettgolv 2005. Askparkettgolv källarplan 2005
– Kamin övre plan 2009
– Omdränering med Podrän isolering 2007
– Inglasad altan med isolerat tak och golv samt isolerglas 2008
– Plattsättningar ute 2008
– Fjärrstyrd garageport 2009
– Tvättmaskin/torktumlare ca 2010

Bostadstyp

1-plansvilla med källare

Byggår

1968

Grundläggning

Källare

Fasad

Trä

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Utv. plåtarbete

Lackerad plåt

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas

Ventilation

Självdrag

Elförbrukning

5800 kWh/år

Driftkostnad

Uppvärmning: 13 700 kr/år

El: 8 800 kr/år

Vatten och avlopp: 5 800 kr/år

Sotning: 500 kr/år

Renhållning: 2 100 kr/år

Övrigt: 1 800 kr/år

Summa: 32 700 kr/år

Uppvärmning

Fjärrvärme(vattenburen golvvärme i entréplan), luftvärmepump, braskamin, ö spis

Övrigt

Fastigheten är besiktigad av säljaren genom Anticimex. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger tillsammans med frågelistan viktigt information kring fastighetens skick. Den slutgiltige köparen har möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Det finns även möjlighet att mot en ersättning om ca 3.000 kr få genomgången på plats i huset.
– Fiberanslutning via Wexnet. Kostnad 150 kr/mån samt tillkommande för innehållstjänst. Nätverksuttag installerade i varje rum.

Energiprestanda

79 Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Garage med fjärrstyrd port, uppfart med plats för flera bilar.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 581 000 kr

Tomt

567 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Kommunikation

Skogslyckan trafikeras av Växjö Stadstrafik linje 6 och linje 2

Allmänt

Nordöstra delen av Hov kallas Skogslyckan. Här finns i huvudsak gedigna 50- och 60-talsvillor, men också bostadsrätter och hyreslägenheter. På Skogslyckan ligger även Växjö största kyrkogård, den vackra och fridfulla Skogskyrkogården. Här finns också flera grönområden och det är inte långt till den naturskyddade Fyllerydsskogen och till Växjös största system av motionsspår, strövstigar och naturupplevelser. Populära Tomtabacken är vintertid välbesökt för pulkaåkning och andra aktiviteter.

Närservice

Pilbäckskolan (F-6), Lillestadsskolan (F-6) samt Norregårdskolan (7-9) ligger alla nära Skogslyckan. Till Växjö centrum är det cirka två kilometer. Närmaste köpcentrum är Grand Samarkand och Norremark, som man når på fem minuter med bil. Det finns också servicebutiker, vårdcentral och livsmedelsbutiker ganska nära.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 760 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge