personer har tittat på denna bostad

Villa

Vederslöv

Kinnevaldsvägen 7

6 RoK

226 m²

2 675 000 kr

Fin och rymlig 30-tals villa i Vederslöv


Rymlig 30-talsvilla i Vederslöv. Stort kök med rymlig matplats samt vedspis och öppen spis. Stora fönster som ger härligt ljusinsläpp. Tre stora sovrum på övre plan samt allrum. Garage, snickarbod samt inredd övervåning med möjlighet för hobby eller verksamhet. Bra läge i Vederslöv med närhet till badplats.

Snabbfakta

Adress Kinnevaldsvägen 7
Område Vederslöv
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 226 m²
Biarea 99 m²
Tomtarea 1730 m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 675 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Budgivning pågår!

Aktuellt bud

3 225 000 kr

Lämnades 2019-03-23 kl 08:33

Oj, redan budgivning?! Lugn, det kanske inte är för sent om du verkligen är intresserad? Kontakta mäklaren, så kanske du hinner lägga ett bud innan affären är avslutad.

Mäklare

ANNA STORBJÖRK

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 85

ANNA STORBJÖRK
Antal rum

6 (Varav 3 sovrum)

Boarea

226 m²

Planlösning

Rymlig 30-talsvilla i Vederslöv. Stort kök med rejäl matplats, vedspis och öppen spis, genomgående stora fönster med härligt ljusinsläpp. Härligt vardagsrum med vackert trägolv. Tre rejäla sovrum på övre plan samt allrum. Inredningsbar vind, bra med förvaringsmöjligheter. Genomgående ljusa väggar och flera rum med trägolv. Garage, snickarbod samt inredd övervåning med möjlighet för hobby eller verksamhet. Bra läge i Vederslöv med närhet till badplats. Kommunalt vatten och avlopp.

Entré med veranda. Hall med trägolv. Gästtoalett med vägghängd WC och handfat, klinkergolv samt kakel/målat.
Kök med stor och rejäl matplats, plastmatta på golv. Vitmålad bröstpanel samt vitmålad vävtapet. Köksinredning från Ballingslöv, grålaserade ekluckor. Gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn ca 2005 och micro, keramikhäll och köksfläkt ca 1991. Vedspis och öppen spis.
Rum innanför hallen med trägolv. Vackra dörrar leder in till det ljusa vardagsrummet med snyggt trägolv.
Rymlig hall med fin trappa upp till övervåning, här är även genomgång så att man kommer till baksidans entré samt nedgång till källaren.

Övre plan med hall, linoleummatta på golv. Förråd samt sidovind.
Sovrum med garderob, plastmatta på golv.
Allrum med trägolv och målade väggar, utgång till balkong.
Sovrum med heltäckningsmatta, garderober.
Sovrum med trägolv, kallgarderob. Inredd garderob.
Badrum med klinker och kakel. Duschkabin, dubbelhandfat med kommod, WC, handdukstork. Golvvärme.

Entré från baksidan, klinkergolv vid entrén samt övrig hall med trägolv. Förråd.
Trappa ner till källare.
Hall med klinkergolv.
Pannrum, panna med pelletsbrännare och ackumulatortank, ca 1,5m³. Betonggolv och målade väggar.
Matkällare, förråd/hobbyrum.
Tvättstuga med uppreglat golv och utreglade väggar, plastmatta på golv och vägg. Tvättmaskin, torktumlare samt duschkabin.

Bostadstyp

2-planshus med källare

Byggår

1933

Grundläggning

Källare

Fasad

Trä

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Utv. plåtarbete

Lackerad plåt

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Elförbrukning

4100 kWh/år

Driftkostnad

Uppvärmning: 20 800 kr/år

El: 10 600 kr/år

Vatten och avlopp: 4 400 kr/år

Renhållning: 2 105 kr/år

Summa: 37 905 kr/år

Uppvärmning

Pelletspanna med ackumulatortank, vedspis och öppen spis

Övrigt

Balkong med utsikt mot Vederslövssjön.
Fastigheten är besiktigad av säljaren genom Anticimex. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger tillsammans med frågelistan viktigt information kring fastighetens skick. Den slutgiltige köparen har möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet via telefon med besiktningsmannen. Det finns även möjlighet att mot en ersättning om ca 3.300 kr få genomgången på plats i huset.
Driftskostnad enligt säljarens förbrukning och skall ses som en uppskattning.
Möjlighet till fiber finns via byaföreningen Vidars Fiber som äger nätet i området. Kontaktperson är Anders Thelin, Tel: 0470-778000, Mobiltel: 073-419 99 00, athelin@wgab.se.
Värmepanna byttes 2005 och pelletsbrännare byttes 2012.

Energiprestanda

115 Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Garage med snickarbod samt inredd övervåning med möjlighet att använda till hobby eller verksamhet, ca 70m². Övervåningen används inte så mycket sedan butken stängdes, därför är elvärmen lågt ställd.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 051 000 kr

Tomt

1730 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samf. / Gemensamhetsanl. / Servitut

Last, Avtalsservitut: Ledning, 07-IM1-68/1100 Förmån, Officialservitut: Väg, 07-VED-122

Kommunikation

Regiontrafiken linje 241 (Växjö-Jät/Vederslöv)

Allmänt

Vederslöv är en trevlig by som ligger vackert intill Vederslövssjön i södra delen av Växjö kommun, med ett behändigt pendlingsavtånd till Växjö på ca 15 km. Byn har två kyrkor den medeltida Vederslövs gamla kyrka och Vederslövs kyrka.

Närservice

Vederslöv skola är en F-6-skola med cirka 140 elever. I närliggande byn Kalvsvik finns dessutom en lanthandel, bensinstation/bilverkstad och en byggvaruhandel.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 680 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge