personer har tittat på denna bostad

Villa

Skogslyckan

Skogslyckevägen 60

4 RoK

102 m²

2 200 000 kr

Behändig enplansvilla på Skogslyckan


Välkommen till Skogslyckan och ett populärt bostadsläge. Huset har äldre standard och är behov av förnyelse och uppdatering, så här ges fina möjligheter att skapa ett personligt boende. Fin planlösning och smidig storlek för familj som vill bo på "lagom" yta. Trädgård och altan i söderläge. Fristående garage.

Snabbfakta

Adress Skogslyckevägen 60
Område Skogslyckan
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 102 m²
Tomtarea 595 m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 200 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

JOHAN HAMMARSTRÖM

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

JOHAN HAMMARSTRÖM
Antal rum

4 (Varav 3 sovrum)

Boarea

102 m²

Planlösning

Välkommen till trivsamma Skogslyckan och till en välplanerad enplansvilla för den lilla familjen. Här bor du med bekvämt avstånd till centrum, natur och barnomsorg. Huset har äldre standard med originalkök, tre bra sovrum samt söderorienterad trädgård och altan.

Entré – Grå plastmatta på golv och vit tapet på vägg. En inbyggd garderob samt ljusinsläpp via sidofönster vid entrédörr.
Hall – Grå plastmatta på golv och vit tapet på vägg. Hatthylla, två garderober, ett linneskåp samt städskåp(alla inbyggda).
Gästtoalett – med brun plastmatta på golv samt vitmålade väggar. WC, handfat samt litet fönster i norr,
Kök – i original med vita luckor, vitt kakel som stänkskydd, rostfri diskbänk samt mindre del med laminatskiva. Vitvaror i form av spis, köksfläkt och kombinerad kyl/frys. Mönstrad plastmatta på golv, ljus tapet på vägg samt fönster i väst.
Vardagsrum – Ekparkettgolv och blågrön tapet på vägg. Ljusinsläpp via fönster i syd och väst med utgång till delvis överbyggd altan och trädgård i syd.
Sovrum – Mönstrad plastmatta på golv och grå/vit målade väggar. Fönster i syd.
Sovrum – Parkettmönstrad plastmatta och ljusblå tapet på vägg. Två inbyggda dubbeldörrsgarderober samt fönster i öst.
Sovrum – Mönstrad plastmatta och gul tapet på vägg. Två inbyggda garderober och ett linneskåp. Fönster i syd samt utgång via altandörr till delvis överbyggd altan och trädgård.
Dusch – renoverat 2008 med plastmatta på golv och vägg. Inredning i form av duschhörna med vikdörrar, WC, vit kommod med tillhörande spegel samt elektrisk handukstork.
Groventré – Gråmålat betonggolv och vitmålade väggar. Inredning i form av tvättmaskin, elektrisk mangel, inbyggt torkskåp, rostfri tvättho samt litet fönster i norr.
Pannrum.

Bostadstyp

1-plansvilla

Byggår

1966

Grundläggning

Betongplatta

Fasad

Tegel, trä

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Utv. plåtarbete

Målad plåt

Tak

Betongpannor

Fönster

2-glas

Ventilation

Självdrag

Elförbrukning

6250 kWh/år

Driftkostnad

Uppvärmning: 19 000 kr/år

El: 9 000 kr/år

Vatten och avlopp: 4 000 kr/år

Renhållning: 2 000 kr/år

Summa: 34 000 kr/år

Uppvärmning

Olja

Övrigt

Fastigheten är besiktigad av säljaren genom Anticimex. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger tillsammans med frågelistan viktigt information kring fastighetens skick. Den slutgiltige köparen har möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Det finns även möjlighet att mot en ersättning om ca 3.000 kr få genomgången på plats i huset.
Internet genom ADSL. Möjligt att ansluta sig till fiber från Wexnet och fjärrvärme från Veab.
Enligt taxeringsuppgift är husets bo + biarea 93 + 3 m².

Energiprestanda

208 Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Fristående garage.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 753 000 kr

Tomt

595 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Kommunikation

Skogslyckan trafikeras av Växjö Stadstrafik linje 6 och linje 2

Allmänt

Nordöstra delen av Hov kallas Skogslyckan. Här finns i huvudsak gedigna 50- och 60-talsvillor, men också bostadsrätter och hyreslägenheter. På Skogslyckan ligger även Växjö största kyrkogård, den vackra och fridfulla Skogskyrkogården. Här finns också flera grönområden och det är inte långt till den naturskyddade Fyllerydsskogen och till Växjös största system av motionsspår, strövstigar och naturupplevelser. Populära Tomtabacken är vintertid välbesökt för pulkaåkning och andra aktiviteter.

Närservice

Pilbäckskolan (F-6), Lillestadsskolan (F-6) samt Norregårdskolan (7-9) ligger alla nära Skogslyckan. Till Växjö centrum är det cirka två kilometer. Närmaste köpcentrum är Grand Samarkand och Norremark, som man når på fem minuter med bil. Det finns också servicebutiker, vårdcentral och livsmedelsbutiker ganska nära.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 600 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge