personer har tittat på denna bostad

Villa

Östra Lugnet

Nebulosavägen 42

4 RoK

100 m²

3 490 000 kr

Enplansvilla på Östra Lugnet


Modern och lättskött enplansvilla från 2014 med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fina materialval, stora fönsterytor och pulpettak ger huset skön rymdkänsla. Mysig och lättskött trädgård med trädäck, förråd samt carport. Närhet till förskola, skola och natursköna Evedal.

Snabbfakta

Adress Nebulosavägen 42
Område Östra Lugnet
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 100 m²
Tomtarea 301 m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 3 490 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

OBS! Endast tidsbokning.

Mäklare

JOHAN HAMMARSTRÖM

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

JOHAN HAMMARSTRÖM
Antal rum

4 (Varav 3 sovrum)

Boarea

100 m²

Planlösning

Välkommen till populära Östra Lugnet och Nebulosavägen 42. Modern och tilltalande enplansvilla med en lättskött tomt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härlig rymd och ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Tre bra sovrum, helkaklade våtrum samt separat tvättstuga. Vidbyggd carport och uppfart med plats för två bilar samt ett förråd mot trädgården. Närhet till barnomsorg, skola och natursköna Evedal. Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning:
Genomgående golvvärme i alla rum.
– Entré med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Plats för avhängning samt skjutdörrsgarderob med två spegeldörrar.
– Kök/vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck och altandörr ut till trädäck och trädgård. Terrassmarkis utanför vardagsrumsfönster. Kök med bardel mot vardagsrum, vita köksluckor, grå laminatbänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Vit köksutrustning från Siemens i form av kyl, frys, inbyggnadsugn och mikro, diskmaskin, inbyggnadshäll samt rostfri fläkt från Thermex.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fönster i öst. Skjutdörr till klädkammare med hyllplan och klädstänger. Markis utanför fönster.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderob samt fönster i öst. Markis utanför fönster.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderob samt fönster i syd.
– Dusch med grått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Duschhörna med välvda dörrar och takdusch. Svart kommod med tillhörande spegelskåp, WC samt fönster i syd.
– Tvätt med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Städskåp, hyllplan, rostfri tvättho, underskåp samt arbetsbänk i grå laminat. Fönster i norr.
– Gästtoalett med grått klinkergolv och vitt kakel på vägg. WC samt tvättställ och spegel.

Bostadstyp

1-plansvilla

Byggår

2014

Grundläggning

Betongplatta

Fasad

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas isoler

Ventilation

Mekanisk till & frånluft med återvinning

Elförbrukning

2900 kWh/år

Driftkostnad

Uppvärmning: 10 800 kr/år

El: 7 000 kr/år

Vatten och avlopp: 5 100 kr/år

Renhållning: 2 000 kr/år

Summa: 24 900 kr/år

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburen golvvärme

Övrigt

Fastigheten är besiktigad av säljaren genom Anticimex oktober 2017. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger tillsammans med frågelistan viktigt information kring fastighetens skick.
– Fiberanslutning via Wexnet. Kostnad 150 kr/mån samt tillkommande för innehållstjänst.

Energiprestanda

87 Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 636 000 kr

Tomt

301 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Kommunikation

Östra Lugnet trafikeras av stadstrafiken (Linje 7) och (linje 1). Nätet av cykelvägar är välutbyggt och det nedlagda smalspåret leder ända in till centrum.

Allmänt

Östra Lugnet är ett av Växjös nyaste bostadsområde och den stadsdel där stadens expansion har synts mest de senaste åren. På kort tid har en stor modern villastad vuxit fram. Östra Lugnet som ligger mellan Hovshaga och Evedal var förr platsen för ett sanatorium där människor vilade upp sig i den friska sjö- och skogsluften. Den rogivande naturen finns i allra högsta grad kvar, med sommarparadiset Evedal och Kronobergsskogen runt knuten.

Närservice

På Östra Lugnet finns Östra Lugnets skola (F-6). Gustavslundsskolan (F-6) ligger också nära, liksom Hagavallen med Hovshaga AIF:s omfattande verksamhet. Till Hovshaga centrum med butiker, bibliotek och vårdcentral är det bara någon minut och handelsområdet Norremark ligger på bekvämt avstånd.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 600 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge