personer har tittat på denna bostad

Slupvägen 17

5 RoK

185 m²

Slutpris 3 250 000 kr

Mäklare RoseMarie Altberg

Familjevilla vid återvändsgata på Teleborg


På barnvänligt område på populära Teleborg erbjuds ett välskött 1½-plansvilla om 185 m². Gedigen familjevilla med perfekt läge vid återvändsgata. Här möts ni av bl a tre-fyra sovrum, två sällskapsrum samt helkaklat badrum med golvvärme. Goda förvaringsmöjligheter, bastu, garage, fjärrvärme samt fiber finns installerat. Här bor du i populära och lugna kvarter med gång- och cykelavstånd till förskola, idrottshall samt Teleborgsskogen. Varmt välkommen till Slupvägen 17!

Snabbfakta

Adress Slupvägen 17
Område Teleborg
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 185 m²
Biarea 19 m²
Tomtarea 776 m²
Tillträde Sept-okt 2020
Pris 3 150 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

RoseMarie Altberg

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0733845300

RoseMarie Altberg
Antal rum

5 (Varav 3 sovrum)

Boarea

185 m²

Planlösning

Välkommen till en mycket trivsam 1 ½-plansvilla ­belägen på en lugn gata på Teleborg. Trevlig planlösning med tre sovrum med möjlighet till ett fjärde. Två sällskapsrum och helkaklad badrum med golvvärme. Praktisk groventré med direktkontakt till både tvättstuga, bastu och garage. Överbyggd altan samt balkong hittar du i västerläge. Trädgården har nordvästligt läge och vetter mot Teleborgsskogen. Ypperligt tillfälle att förvärva en perfekt familjevilla med närhet till barnomsorg, skola, natur, goda bussförbindelser samt trygga och smidiga cykelvägar som lätt tar dig till skolor och centrum.

Rumsbeskrivning entréplan.
– Rymlig entré med ekparkettgolv och ljus tapet på väggar. Plats för avhängning direkt till höger. Ett inbyggt linneskåp samt inbyggd garderob. Trappa upp till övre plan.
– Vardagsrum med original parkettgolv och beige tapet på väggar. Ljusinsläpp via flera fönster samt utgång till överbyggd altan i väster.
– Kök med vita köksluckor, bänkskiva i laminat, rostfri diskbänk samt beige kakel som stänkskydd. Vitvaror i form av hällspis, kyl och frys,fläkt samt diskmaskin. Ljust laminatgolv och bröstpanel/ljus tapet på väggar. Ljusinsläpp via fönster i norr samt utgång till trädäck och trädgård i norr.
– Sovrum med ekparkettgolv och ljus tapet på väggar. Fyra inbyggda garderober samt ett inbyggt linneskåp. Ljusinsläpp via fönster i söder.
– Helkaklat badrum med uppvärmt klinkergolv (el). Inredning i form av badkar, WC, bidé, kommod med tillhörande spegelskåp. elektrisk handdukstork samt inbyggt skåp. Spotlights i tak samt ljusinsläpp via fönster i söder.
– Tvättstuga med plastmatta på golv och bröstpanel/vit tapet på väggar. Inredning i form av vit tvättho, arbetsbänk med underskåp, städskåp samt väggfast skåp. Tvättmaskin och torktumlare. ljusinsläpp via fönster i norr.
– Groventré med klinkergolv och bröstpanel/vit tapet på väggar. Hatthylla och plats för avhängning direkt till höger.
– Passage/förråd med plastmatta på golv och bröstpanel/vitmålade väggar. Fristående garderob. I anslutning finns dusch och bastu. Utgång till garage samt trädäck och trädgård. Ljusinsläpp via fönster i norr.
– Helkaklad duschrum i vitt och grönt. Bastu med plats för sex personer.

Rumsbeskrivning övre plan:
– Rymligt allrum med parkettgolv och ljus tapet på väggar. Ljusinsläpp via takfönster samt fönster och utgång till överbyggd balkong i västerläge.
– Sovrum med trägolv och mönstrad tapet på vägg. Inbyggd garderob och linneskåp. Ljusinsläpp via fönster i öster.
– Sovrum med trägolv och mönstrad tapet på vägg. Inbyggd garderob och linneskåp. Ljusinsläpp via fönster i öster.
– Toalett med ljust laminatgolv och ljus tapet på vägg. Inredning i form av kommod, spegel, hylla och WC.
– Klädkammare.

Bostadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1978

Grundläggning

Betongplatta

Fasad

Tegel och träpanel

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Tak

Betongpannor, råspont, papp och läkt

Fönster

3-glas isoler

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Driftkostnad

Uppvärmning: 17 450 kr/år

El: 9 220 kr/år

Vatten och avlopp: 3 700 kr/år

Renhållning: 2 500 kr/år

Summa: 32 870 kr/år

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

2000 – Fiber installerades. Wexnet avgift 150 kr/mån.
2004 – Badrum entréplan renoverades.
2005 – Garageport bytt.
2008 – Träpanel bytt runt garage. Bytt vindskiva i sydväst
2013 – Takfönster bytta i allrum övre plan.
2018 – Altan på gavel byggd.
2019 – Garagetak bytt.

Dusch klinkat golv vid bastu.
Toalett renoverad övre plan.
Robotgräsklippare ingår.
Äppelträd finns på tomten.
Enligt taxeringsinformationen har huset en boarea om 156m² respektive biarea på 40 m².
Uppmätt area, vilken anges i objektbeskrivningen ger dock en boarea om 185 m² respektive biarea om 19m ².

Fastigheten är besiktigad av säljaren genom Anticimex. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger tillsammans med frågelistan viktigt information kring fastighetens skick. Den slutgiltige köparen har möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Det finns även möjlighet att mot en ersättning om ca 3.300 kr få genomgången på plats i huset.

Energiprestanda

116 Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Vidbyggt garage.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 288 000 kr

Tomt

776 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Kommunikation

Teleborg trafikeras av Stadstrafikens turtätaste linje 1, 3, 5 och 7.

Allmänt

Den välplanerade stadsdelen Teleborg, med gott omgångtunnlar och cykelvägar, bebyggdes under 70-talet och har växt ut till Växjös största de senaste åren. Teleborg omges av tre sjöar. Södra Bergundasjön erbjuder att aktivt båt- och friluftsliv. Runt Trummen och Växjösjön löper populära gång- och cykelvägar. På Teleborg ligger Linnéuniversitetet med sitt Campus. Intill finns magnifika Teleborgs Slott med sin park.

Närservice

På Teleborg finns stormarknaden Willys, ICA Kvantum och Blomsterlandet samt ett gym. På Sportfältet bedriver Växjö BK ungdomsfotboll och i Teleborgshallen utövas olika idrotter. Tennisplaner finns både utomhus och i SödraClimate Arena. I centrum finns kyrka, Lidl, pizzeria, vårdcentral och apotek. Skolor på stadsdelen är Högstadieskolan Teleborgs Centrum och F-6-skolorna Furutåskolan, Ljungfälleskolan och Torparskolan. Bussförbindelserna är mycket goda

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen.

Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar.

Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person.

Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under ”Slutpriser”.

Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 840 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge