personer har tittat på denna bostad

Villa

Hov

Tingsvägen 4

7 RoK

188 m²

3 750 000 kr

Nästintill cityläge på Hov


Gediget hus som innehåller två 3-rumslägenheter om ca 90 resp ca 72 m² samt två uthyrningsrum. Ett flexibelt hus som kan utvecklas och förändras efter egna önskemål. Mysig och skyddad trädgård med altandäck och uterum i västerläge. Lugnt läge och hela Citys utbud på endast 10 minuters gångavstånd. Fjärrvärme och två öppna spisar.

Snabbfakta

Adress Tingsvägen 4
Område Hov
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 188 m²
Biarea 94 m²
Tomtarea 668 m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 3 750 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Budgivning pågår!

Aktuellt bud

3 550 000 kr

Lämnades 2020-05-13 kl 11:24

Oj, redan budgivning?! Lugn, det kanske inte är för sent om du verkligen är intresserad? Kontakta mäklaren, så kanske du hinner lägga ett bud innan affären är avslutad.

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

7 (Varav 5 sovrum)

Boarea

188 m²

Planlösning

Rumsbeskrivning,
Entréplan: 3 rok om ca 90 m².
– Hall med mörkgrått laminatgolv, vita väggar/fondvägg samt tre garderober. Hatthylla.
– Härligt lantkök från 2016 med grå luckor, bänkskiva i laminat och vitt väggkakel. Induktionshäll, inbyggd diskmaskin, kyl, frys, fläkt, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn. Matplats med plats för sex personer och dubbla dörrar mot vardagsrum. Mörkgrått laminatgolv och vita väggar.
– Vardagsrum med parkettgolv, ljus tapet och öppen spis med insats. Dubbla helglasade dörrar mot uterummet.
– Uterum med textilmatta, skjutbara glaspartier, infravärme och utgång till altandäck.
– Toalett med Wc, tvättställ, väggspegel och väggskåp. Svart klinkergolv och helkaklade vita väggar.
– Sovrum med trägolv och ljus tapet/fondvägg. Skjutdörrsgarderob och dörr till duschrum.
– Sovrum med mörkgrått laminatgolv, ljus tapet och fyra garderober.

– Övre plan, 3 rok om ca 72 m². Hyresintäkt 6.600 kr exkl el, hyresgäst har eget abonnemang.
– Hall. kök med äldre standard, två sovrum, vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong. Duschrum.
– Uthyrningsrum om ca 17 m². Wc och pentry.

Källarplan:
– Uthyrningsrum om ca 26 m². Pentry.
– Hall. Pannrum, mindre förråd, matkällare, förråd. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och frys. Duschrum med massagebadkar och bastu, klinkergolv med golvvärme samt kaklade väggar. Wc under källartrappan.

Bostadstyp

2-plansvilla med källare

Byggår

1961

Grundläggning

Källare

Fasad

Tegel

Bjälklag

Betong

Stomme

Trä

Tak

Betongpannor

Fönster

2- och 3-glas

Ventilation

Självdrag

Driftkostnad

Uppvärmning: 22 700 kr/år

El: 10 500 kr/år

Vatten och avlopp: 10 000 kr/år

Sotning: 500 kr/år

Renhållning: 2 000 kr/år

Summa: 45 700 kr/år

Uppvärmning

Fjärrvärme, ny växlare 2019

Övrigt

Fastigheten är besiktigad av säljaren genom Anticimex. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger tillsammans med frågelistan viktigt information kring fastighetens skick. Den slutgiltige köparen har möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Det finns även möjlighet att mot en ersättning om ca 3.000 kr få genomgången på plats i huset.
– internet genom ADSL.
– Nuvarande ägare bor i lägenheten på första våningsplanet som blir ledig för ny ägare. I lägenheten på övre plan finns hyresgäst. De två uthyrningsrummen är lediga för ny ägare.

Energiprestanda

129 Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Fristående förråd. Enbilsgarage i tomtgräns.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 090 000 kr

Tomt

668 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Kommunikation

Växjö Stadstrafik trafikerar utkanten av Hov med sin turtätaste linje 1 (Hovshaga-Centrum-Teleborg). Dessutom linje 7 (Evedal-Östra Lugnet-Centrum) och norra delen av Hov trafikeras av linje 2 och 6 som går (Norr-Centrum-Araby).

Allmänt

Stadsdelen Hov är en oas i centrala Växjö. Den byggdes i början av 1900-talet utmed Kungsvägen där den växande stadens borgerskap och köpmän skaffade sig präktiga och för tiden storslagna villor och tomter. I dag finns många av sekelskiftesvillorna kvar, men också modern bebyggelse, som nyare villor och bostadsrätter. Populära Tomtabacken är vintertid välbesökt för pulkaåkning och andra aktiviteter.

Närservice

I närheten av Hov finns Pilbäckskolan (F-6) Norregårdsskolan (7-9) och Kulturskolan. Norremark är närmaste köpcentrum med Ica Kvantum, Coop Forum, Systembolaget och flera andra butiker. Dalbo Centrum är ett välbesökt stadsdelscentrum i närheten med Ica, Konsum, grönsaksbutik, restaurang, kemtvätt, apotek, och vårdcentral.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen.

Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar.

Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person.

Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under ”Slutpriser”.

Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 760 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge