personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Torparängen

Bengt Rehns väg

5 RoK

132 m²

3 095 000 kr

Nyproduktion radhus i Brf Torpaängen


Sista chansen, endast EN bostad kvar! Avgiftsfritt boende de första 12 månaderna! PåTorparängen vid Södra Bergundasjön uppför Fagnes ett nytt bostadsområde. Hållbara bostäder med närhet till stad, sjö och natur samt förskola och skolor. I Brf Torpaängen kommer du att njuta av bostäder med hög standard i ett mycket attraktivt läge. Planerad inflyttning sommaren 2019.

Snabbfakta

Adress Bengt Rehns väg
Område Torparängen
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 5 + Kök
Våning av 2
Boarea 132 m² (säljarens information)
Avgift 5933 kr/mån inkl p-plats och renhållning, exkl värme, vatten, TV, fiber och hushållsel
Tillträde juni/juli 2019
Pris 3 095 000 kr fast pris
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

NIKLAS CARLSSON

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

NIKLAS CARLSSON
Antal rum

5

Boarea

132 m²

Planlösning

Brf Torparängen kommer att bestå av 11 radhus i trä med två olika hustyper, hustyp A 5 rum och kök på 132m² och hustyp B 4 rum och kök på 115m². Genomgående 2-stavs ekparkett, Kärhs Ek Menthon (13mm) och vitmålade väggar.
Fagnes AB erbjuder avgiftsfrittboende de 12 första månaderna, driftskostnad tillkommer.

Entré med avhägningsmöjlighet för ytterkläder samt en garderob, klinkergolv. Hall på övre plan med 2-stavs ekparkett.

Köksinredning Marbodal, lucka fanerad ek. Bänkskiva Marbodal i kompaktlaminat svart mocka, underlimmad diskbänk och kakel. Vitvaror Siemens med inbyggd ugn och micro, kyl, frys, keramisk spishäll och diskmaskin. Kyl, frys och diskmaskin kan väljas antingen integrerade eller rostfria.

Vardagsrum med ekparkett, utgång till uteplats samt på övre plan balkong.

Dusch och tvättutrymme med klinkergolv samt kaklade väggar. Rak hörndusch, wc och handfat med kommod. På övre plan tvättmaskin och torktumlare av märket Bosch, nedre plan förberett för kominerad tvätt/torkmaskin.

Ett sovrum med två garderober i entréplan samt två sovrum på övre plan med två respektive fyra garderober. 2-stavs ekparkett på golv.

Samtliga bilder och illustrationer skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten.

Bostadstyp

Radhus i bostadsrätt

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf Torpaängen

Allmänt

Brf Torparängen kommer att bestå av 11 radhus i trä med två olika hustyper, hustyp A 5 rum och kök på 132m² och hustyp B 4 rum och kök på 115m². Det blir ett radhusområde med villakvaliteter och utemiljö med privata trädgårdar.
Radhusen utförs helt i trä, både fasad och stomme. Noga utvalda materialval bidrar till en attraktiv boendemiljö som harmonierar med omgivningarna. Byggnaderna låter sig inspireras av snickargläfje, panelsättning och varierad färgpalett från småskaliga trästäder.
Mot lokalgatorna byggs husen parvis från varandra för att bilda tydliga gårdsrum och utnyttja solläget på bästa möjliga sätt för trädgårdarna.
I området kring radhusen planeras det för grönskande trädgårdar i direkt anslutning till Torparängens naturområde. Det kommer att finnas ett västhus för de boende i kvarteret. Området utformas för att gång och cykeltrafik ska gynnas. Ett utrymme för gemensamma lådcyklar kommer att anordnas i bostadsområdet. Tanken med området är att värna om miljön och bygger på enerieffektiva byggnadet. Husen kommer att byggas i nivå med miljöbyggnad silver vilket innebär att hänsyn tas till viktiga kvaliteter när det gäller energi, inomhusmiljö och materialval.

Övrigt

Förråd och parkering i anslutning till lägenheten.
Uteplats och burspråk.
Driftskostnad är beräknad enligt ekonomisk kostnadskalkyl; värme, vatten, TV, fiber och hushållsel tillkommer.

Läge