personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Vikaholm

Vikaholmsallén 37 Q

3 RoK

82 m²

1 595 000 kr

Avgiftsfritt boende de första 6 månaderna!


Välkommen till Vikaholmsallén 37Q på 4:e våning med trevlig utsikt över natur och bebyggelse på Vikaholm. Rymlig och prisvärd 3:a om 82 m² med möjlighet till snabb inflyttning och dessutom avgiftsfritt boende de första 6 månaderna! Ta chansen att bo nytt och fräscht nära naturen på Växjös nyaste stadsdel!

Snabbfakta

Adress Vikaholmsallén 37 Q
Område Vikaholm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 + Kök
Våning 4 av 4
Boarea 82 m² (föreningens information)
Avgift 4236 kr/mån inkl värme, varm- och kallvatten, renhållning och p-plats, exkl el, bredband och TV
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 1 595 000 kr fast pris
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

ANNA STORBJÖRK

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 85

ANNA STORBJÖRK
Antal rum

3

Boarea

82 m²

Planlösning

Planlösningen i denna praktiska lägenhet är mycket välplanerad vilket gör att det finns gott om utrymme och förutsättningar för livets behov. Det öppna sambandet mellan vardagsrummet, matplatsen och köket tillför en öppen känsla och skapar härliga ytor för socialt umgänge. I köket finns allt du behöver och de redan generösa bänkytorna kompletteras med en praktisk köksö.

Genom passage från vardagsrummet, som bidrar till en känsla av avskildhet, når du de två sovrummen och en av bostadens klädkammare. Det ena sovrummet kan efter behov och smak anpassas till ett arbetsrum eller liknande. Lägenhetens väl tilltagna dusch- och tvättrum är utrustat med badrumsinredning, duschplats samt tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna är med två rymliga klädkammare och garderober i sovrummen mycket goda.

Genomgående ekparkett, vita målade väggar, släta vita innerdörrar, köksinredning från Vedum med vita släta luckor, bänkskivor med underlimmad diskbänk med ljus stänkskyddsskiva över diskbänken, rostfria vitvaror från Bosch samt rostfri spiskåpa Systemair. Badrum med plastgolv och våtrumsväggskivor, välvd duschvägg, wc och infällt tvättställ med underskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Samtliga bilder och illustrationer skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten.

Bostadstyp

4-våningshus

Byggår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf Vikaholms Allé 5

Allmänt

Brf Vikaholms Allé 5 består av 32 lägenheter fördelade i två fyravåningshus. Etapp 1 med 16 bostäder var klart för inflyttning april 2018, etapp 2 med ytterligare 16 bostadsrätter var klart för inflyttning i augusti 2018. I vardera husen finns 4 st 2 rum och kök, 8 st 3 rum och kök samt 4 st 4 rum och kök.

Driftkostnad

El: 3 780 kr/år

Summa: 3 780 kr/år

Övrigt

Balkong/loftgång vid entrén. Fransk balkong från vardagsrummet.
En p-plats på gården ingår.
Lägenhetsförråd på samma våningsplan.
Gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.
Driftskostnaden är preliminär enligt ekonomisk kalkyl.
Fibernät Wexnet fast kostnad 150 kr/mån samt kostnad för egna avtal med tv, tele och bredband tillkommer.

Bostadsrätterna i Brf Vikaholms Allé 5 säljs till fast pris. Principen ”först till kvarn gäller”

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du kan köpa bostadsrätten. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig att förmedla en personlig bankkontakt vid behov. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Sätt dig också in i föreningens ekonomi (se ekonomisk plan) och stadgar.

Kommunikation

Vikaholm trafikeras av Länstrafiken linje 9. På södra Teleborg finns hållplatser för linje 1 och 5.

Allmänt

Vikaholm är det nya bostadsområdet i Växjö som blir en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön lockar även med fiske och båtturer.

Närservice

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. På Sportfältet bedriver Växjö BK fotboll med stor ungdomsverksamhet. I Vikaholm finns en nybyggd förskola och här finns även en ny lekplats, Sagolandet. En härlig plats för lek och äventyr och på vintern blir det ett perfekt ställe för pulkaåkning. Närliggande F-6-skolor är Torparskolan, Furutåskolan och Ljungfälleskolan samt högstadieskolan Teleborgs Centrum. En ny skola finns med i kommunens framtidsplaner.

Läge