personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Vikaholm

Vikaholmsallén 39 R

4 RoK

95 m²

1 850 000 kr

4:a med högt och naturnära läge på Vikaholm


Modern 4-rumslägenhet uppförd 2018 med härligt läge högst upp i huset (hiss finns). Här erbjuds en solig uteplats i sydvästläge med trevlig utsikt över skog, natur och bebyggelse på Vikaholm. Interiört möts ni av en trevlig planlösning med genomgående ekparkett och vitmålade väggar där allt är i nyskick. Bara att flytta in!

Snabbfakta

Adress Vikaholmsallén 39 R
Område Vikaholm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + Kök
Våning 4 av 4
Boarea 95 m² (föreningens information)
Avgift 4755 kr/mån inkl värme, varm- och kallvatten, renhållning och p-plats
Tillträde Ca 3 mån efter köp
Pris 1 850 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

NIKLAS CARLSSON

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

NIKLAS CARLSSON
Antal rum

4

Boarea

95 m²

Planlösning

En i princip helt ny lägenhet med ny och fräsch interiör. Bostaden är en rymlig fyrarumslägenhet med fina ljusinsläpp och modern öppen planlösning. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar och fin takhöjd om ca 2,50 meter. Tre bra sovrum samt kök och wc/dusch med stilrena materialval.

– Entré med plats för avhängning. Ekparkettgolv och vitmålad vägg.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Praktisk klädkammare med hyllplan och hängare.
– WC/Dusch/Tvätt med plastmatta på golv och väggar med vita våtrumsskivor samt tak med spotlights. Duschhörna, WC, tvättställ med underskåp, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare (båda 2017/18).
– Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Köksinredning med vita släta luckor/lådor och vit högblank bänkskiva samt snyggt gråsvart stänkskydd. Golv med ekparkett. Maskiner i rostfritt utförande: Kyl, frys, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och micro samt diskmaskin (samtliga 2017/18).
– Stort rymligt vardagsrum med fina ljusinsläpp från två håll. En fransk balkong. Golv med ekparkett samt vitmålade väggar.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Klädkammare med hyllplan och hängare.
– Större sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Bostadstyp

4-våningshus

Byggår

2017/18

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf Vikaholms Allé 5

Allmänt

Brf Vikaholms Allé 5 består av 32 lägenheter fördelade i två fyravåningshus. Etapp 1 med 16 bostäder var klart för inflyttning april 2018, etapp 2 med ytterligare 16 bostadsrätter var klart för inflyttning i augusti 2018. I vardera husen finns 4 st 2 rum och kök, 8 st 3 rum och kök samt 4 st 4 rum och kök.

Driftkostnad

El: 4 500 kr/år

Summa: 4 500 kr/år

Övrigt

– Balkong/loftgång i sydvästläge med god plats för möblemang.
– P-plats på gården ingår i månadsavgiften.
– Rymligt lägenhetsförråd finns på samma våningsplan.
– Gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.
– Fiberanslutning via Wexnet (fast kostnad 150 kr/mån samt eget abonemang tecknas). Gott om nätverksuttag och vanliga uttag i lägenheten.

Allmänt

Vikaholm är det nya bostadsområdet i Växjö som blir en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Här finns de bästa förutsättningarna för dig som värdesätter ett nytt, modernt och lättskött boende i en lugn och skön miljö. Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön och sjöarna runt omkring lockar även med bad, fiske och båtturer. En annan fördel för den aktive, är att det finns tillgång till en mängd olika idrottsaktiviteter med en stor idrottshall och idrottsplaner. På Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. På Vikaholm finns en nybyggd förskola och här finns även en ny lekplats, Sagolandet. En härlig plats för lek och äventyr och på vintern blir det ett perfekt ställe för pulkaåkning. Söderut, finns en damm som har utformats för att bli ett trevligt utflyktsmål med promenadvägar, äppelträd och sittplatser. Till centrala Växjö tar man sig enkelt med cykel, (tar ca 25 min), bil eller buss. Cykellederna i området är säkra och väl utbyggda. Bussförbindelsen är tät och bussen stannar strax utanför bostaden.

Närservice

Närliggande skolor är Torparskolan F-2-skola, F-6 skolorna Furutåskolan och Ljungfälleskolan samt högstadieskolan Teleborgs Centrum.

Läge