personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Hovshaga

Segerstadsvägen 159 B

2 RoK

59.5 m²

1 190 000 kr

Marklägenhet på Hovshaga


Trivsam 2:a med lugnt och skönt läge. Uteplats i söderläge, liten behändig hörntomt. Genomgående ekparkett, badrum med kaklade väggar och plastgolv. P-plats ingår. Naturnära område med bra bussförbindelser, cykelväg in till centrum, nära Hovshaga centrum med affär, bibliotek, pizzeria m m.

Snabbfakta

Adress Segerstadsvägen 159 B
Område Hovshaga
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 2 + Kök
Våning 1 av 2
Boarea 59.5 m² (föreningens information)
Avgift 4052 kr/mån Inkl värme, VA, TV ComHem grundutbud, exkl hushållsel
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 1 190 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

OBS! Endast tidsbokning.

Tisdag 26 feb 16:30 - 17:30

Mäklare

ANNA STORBJÖRK

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 85

ANNA STORBJÖRK
Antal rum

2

Boarea

59.5 m²

Planlösning

Trivsam och rymlig 2:a i markplan med uteplats i söderläge i Brf BoKlok Hovshaga. Ljus lägenhet med takhöjd på ca 2,6 meter, genomgående ekparkett och tapetserade väggar. Dusch- och tvättrum med kaklade väggar och plastgolv, tvättmaskin och torktumlare. Kallförråd och p-plats tillhör lägenheten.

Entré och hall med ekparkettgolv samt garderob.
Vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till uteplats.
Kök med matsplats. Köksinredning från IKEA med björkluckor, diskbänk samt vitt kakel. Spis med ugn 2005, fläktkåpa 2005, diskmaskin 2005 och kyl/frys 2015.
Sovrum med ekparkettgolv och garderob.
Klädkammare med plastgolv.
Duschrum/tvättstuga med plastgolv och vita kaklade väggar. Duschhörna, WC och tvättställ. Tvättmaskin och torktumlare 2005.

Bostadstyp

2-våningshus

Byggår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf BoKlok Hovshaga

Allmänt

Brf BoKlok Hovshaga består av 30 bostadsrättslägenheter som är fördelade på 10 st 2 rum och kök, 10 st 3 rum och kök och 10 st 4 rum och kök.

Driftkostnad

El: 2 725 kr/år

Summa: 2 725 kr/år

Övrigt

Uteplats i söderläge samt tillgång till hörntomt med kvällssol, möjlighet till mindre odling i odlingslåda.
P-plats och kallförråd tillhör lägenheten.
I avgiften ingår TV via ComHem:s grundutbud på ca 10 kanaler.
Bredband via ComHem tecknas med egna avtal för fiber.
Driftskostnad hushållsel enligt tidigare ägare och skall ses som en uppskattning.
Skötsel av gräsyta runt huset och skottning av snö på innergården görs av bostadsrättshavarna i respektive hus enligt rullande schema. Föreningen har två städdagar per år.

Kommunikation

Hovshaga trafikeras av stadstrafikens turtätaste linje 1, linje 7 och linje 8. Cykelvägarna är välutbyggda och de stora trafiklederna ansluter i områdets utkant.

Allmänt

Stadsdelen Hovshaga närmar sig 10 000 invånare och ligger cirka fyra kilometer norr om Växjö centrum. På Hovshaga är det nära till naturområden, Helgasjön, Araby Fritidsområde, Kronoberg och Evedal. Stadsdelen, som är en av Växjös populäraste, har sedan 1970-talet vuxit norrut med omfattande villabebyggelse och bostadsrättsområden. Stadsdelen har en ung prägel och många barnfamiljer bor här. Vid idrottsanläggningen Hagavallen bedriver Hovshaga AIF en av Smålands största ungdomsverksamheter inom främst fotboll och innebandy.

Närservice

På Hovshaga finns tre kommunala F-6-skolor, Gustavslundsskolan, Hovshagaskolan och Östra Lugnets skola samt ett flertal förskolor. Sammanbyggt med Gustavslundskolan ligger Hovshaga sporthall. I Hovshaga centrum finns en Ica Supermarket, pizzeria, bibliotek, frisersalong och vårdcentral. På området finns också bensinmack och jourbutik. Närmaste köpcentrum - fem minuter med bil - är Norremark med bland annat Ica Kvantum, Coop Forum, Systembolaget och Apotek. Stadsdelskyrkan heter Johannesgården och ingår i Maria församling. På Hovshaga ligger också en av Växjös tre kyrkogårdar, natursköna Hovshaga kyrkogård med ett eget kapell.

Läge