personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Centrum

Drottninggatan 4

4 RoK

92.3 m²

2 650 000 kr

Central 4:a med fina tillval


Fin 4 rok i Brf Stinsen på Södra Stationsområdet. Snyggt kök med vit köksinredning och vacker stenskiva, öppet mellan kök och vardagsrum. Två helkaklade duschrum med stilren inredning, golvvärme, takduschar, duschväggar och spotlights. Bra läge med inglasad uteplats i söderläge, anslutning till stenlagd uteplats.

Snabbfakta

Adress Drottninggatan 4
Område Centrum
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + Kök
Våning 1 av 4
Boarea 92.3 m² (föreningens information)
Avgift 5043 kr/mån inkl värme, exkl vatten och hushållsel, tillkommer bredband och TV Telia 244 kr/mån
Tillträde 1 april 2019
Pris 2 650 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

OBS! Endast tidsbokning.

Mäklare

ANNA STORBJÖRK

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 85

ANNA STORBJÖRK
Antal rum

4

Boarea

92.3 m²

Planlösning

Fin 4:a i markplan med inglasad uteplats producerad 2018. Genomgående fin ekparkett och vita målade väggar, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köksinredning från Vedum med vita luckor och exklusiv stenskiva, två duschrum med klinker och kakel, extra stor tvättmaskin och torktumlare.

Entré med mörkt klinkergolv, vita väggar samt infällda spotlights i tak. Hall med ekparkett och vita väggar, städskåp och linnegarderob.
Sovrum med parkettgolv och vita väggar, skjutgarderob och klädkammare.
Duschrum med vita kaklade väggar och ljusgrå klinkergolv, golvvärme samt elektrisk handukstork. Dusch med duschvägg, takdusch, WC, extra bred handfat med kommod och tillhörande spegelskåp. Duschrum är i anslutning till sovrum.
Sovrum med parkettgolv och vita väggar samt skjutgarderob.
Sovrum med parkettgolv och vita väggar samt garderob.
Badrum/tvättrum. Duschhörna med glasdörrar, takdusch, elektrisk handukstork, WC, handfat med kommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare, bekvämt med arbetsbänk över vitvarorna samt två överskåp. Vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme samt spotlights i taket.
Kök från Vedum med vita luckor. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande från Electrolux och består av induktionshäll, inbyggnadsugn med pyrolys, inbyggnadsmikro, kyl och frys, kökskåpa samt integrerad diskmaskin. Rejäl arbetsyta och matplats med bänkskiva av vacker natursten, infälld diskho samt vitt kakel, spotlights, ekparkettgolv och vita väggar.
Utgång till inglasad uteplats med direkt anslutning till stenlagd uteplats.
Vardagsrum med ekparkett och vitmålade väggar. Öppen planlösning till köket skapar en härlig yta för socialt umgänge och ger goda möjligheter att möblera.

Flera tillval är gjorda som t.ex massiva dörrar, persienner, spotlights, vacker stenskiva i köket samt bardel, takdusch i duschrummen, extra stor tvättmaskin och torktumlare, golvvärme i båda duschrum.

Bostadstyp

Höghus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

HSB Brf Stinsen

Allmänt

Med bara några minuters promenad från Växjös stadskärna låter HSB nu uppföra brf Stinsen på Stationsområdet. Föreningen består av 76 lägenheter som ger dig närhet till Citys alla möjligheter. Alla lägenheter är moderna, välplanerade och har balkong eller uteplats. I brf Stinsen bor du både centralt och bekvämt i ett levande område mellan pulsen i city och lugnet på söder. Husen har även ett gemensamt källargarage(separat kö via föreningen).
Data, tv och telefoni levereras av Telia. Förråd finns för samtliga lägenheter. Miljörum på första våningen. Byggnaden är miljöcertifierad enligt miljöbyggnad klass Silver. Certifieringen grundar sig på faktorer som innemiljö, energianvändning och val av byggmaterial.
Övrigt: Porttelefoner och säkerhetsdörrar. Solceller på tak.

Driftkostnad

El: 5 540 kr/år

Vatten och avlopp: 3 376 kr/år

Summa: 8 916 kr/år

Övrigt

Inglasad uteplats samt öppen uteplats i söderläge.
Lägenhetsförråd finns i källaren.
Bredband med möjlighet att surfa till 100/10 Mbit/s samt Digital Tv-Lagom Telia med ca 24 tv-kanaler samt bredbandstelefoni (ingår fast avgift, rörlig avgift tillkommer). Kostnad 244 kr/mån som betalas till föreningen.
Individuell mätning av el och vatten. Föreningen preliminärdebiterar kvartalsvis, nuvarande säljaren betalar ca 1385 kr/kvartal för el samt ca 844 kr/kvartal för varm och kallvatten, 4 personer i familjen.
Garageplats i källaren via föreningens kö.
Cykelparkering finns på innergård och i garaget.
Miljörum finns mellan Drottninggatan 2A och 2B samt ett större till vänster om Drottninggatan 4.
Föreningen har kollektivt bostadsrättstillägg, bostadsrättshavaren skall teckna egen hemförsäkring.

Kommunikation

Växjö centrum trafikeras av stads- och regiontrafikens samtliga linjer, Storgatan är gågata och järnvägsstationen ligger i precis anslutning.

Allmänt

Växjös hjärta, centrum, har sitt ursprung i den gamla rutnätsstaden som anlades efter de stora bränderna på 1840-talet. I dag har centrum vuxit ur småstadskostymen och blivit en levande och aktiv citykärna. I Teaterparken finns Växjös kulturella centrum med Konserthuset, Konsthallen, länsbiblioteket och den gamla vackra teatern.Från Stortorget, med sin torghandel, löper Storgatan genom Växjö centrum där stora och små butiker, gallerior, kaféer, restauranger och pubar ger området citypuls. Från centrum är det inte heller långt till de vackra parkerna vid Spetsamossen med parkourpark och promenadstråk samt Växjösjön och sjöpromenaderna. Granne med Spetsamossen finns Ringsbergsparken med Växjö Kulturskola, Regionteatern och Fria Ordets Hus med flera kulturella arrangemang och fina grönområden för allmänheten.

Närservice

I och kring centrum finns flera skolor. Ringsbergsskolan (F-9) ligger granne med Växjö Kulturskola, Regionteatern och gymnasieskolan Kungsmad med restaurangprogrammet, här kan man boka bord och prova på elevernas färdigheter. I närheten finns också Östregårdskolan (F-6) med utsikt över Växjösjön. I centrum och i närheten finns även Växjö Fria Gymnasieskola, Växjö Kommuns gymnasieskolor Kungsmad, Teknikum och Katedral samt Växjö Waldorfskola (1-9) Kronobergs Skola (6-9) och Montessoriskolan Skrattmåsen (F-6). Vid Filmstaden på Oxtorget ligger en prisbelönt Konsumbutik och mitt i centrum finns en ICA Supermarket. Det finns också två vårdcentraler och närhet till centrallasarettet på Söder.

Läge