personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Väster

Storgatan 82D

1 RoK

30 m²

1 100 000 kr

Nyproducerad 1:a på 3:e våningen


Unik boendemiljö med närhet till mästarklassig idrott och Växjö centrum. Häftig innergård med utomhuspool samt tillgång till gym och inomhuspool. Takterass och skybar (ej klart ännu). Möjligheter till fullservice boende, t. ex städ och roomservice.

Snabbfakta

Adress Storgatan 82D
Område Väster
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 1 + Kök
Våning 3 av 9
Boarea 30 m² (föreningens information)
Avgift 2073 kr/mån inkl. värme och fast avgift wexnet. Kostnad för vatten, hushållsel samt tjänster för data, tv och telefoni tillkommer.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 1 100 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

OBS! Endast tidsbokning

Mäklare

ANNA STORBJÖRK

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 85

ANNA STORBJÖRK
Antal rum

1

Boarea

30 m²

Planlösning

Välkommen till nyproducerad enrummare på 3:e våningen. Genomgående stilrena material med vitmattlackade enstavs ekparkett och vitmålade väggar. Tilltagen takhöjd med upp till 3 meter och stora fönster med fint ljusinsläpp som gör att bostaden känns rymlig. Som medlem i föreningen får man bland annat tillgång till spaavdelning, bastu, välutrustat gym, café, takterass med skybar (takterass ej klar ännu) och en vacker innergård med utomhuspool. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare. Varmt välkommen på visning!

Hall med vitmålade väggar och vitmattlackad enstavs ekparkett, hatthylla och städskåp.
Modernt och välplanerat kök från HTH med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vit köksinredning, bänkskiva i gråmelerad laminat och stänkskydd i granitkeramik. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande från Siemens och består av diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläktkåpa samt kyl/frys. Infällda spotlights lyser upp .
Ljust vardagsrum med allkov och stort fönsterparti i söderläge. Vitmattlackad enstavs ekparkett och vitmålade väggar. I anslutning till köket finns en garderob till förvaring.
Stilrent badrum med kakel och klinker i granit keramik samt golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod samt dusch med glasvägg. Här finns även ett praktiskt förvaringsskåp med spegel. Belysning i taket i form av spotlights.

Bostadstyp

Höghus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf ICON Växjö 2

Allmänt

Brf ICON Växjö 2 består av 131 lägenheter fördelat på 2 trapphus. På entréplan finns café, reception och övrig service. Boende har tillgång till innegårdsterrassen på plan 2 samt solterrassen på plan 19 där skybar finns. Minst ett årskort per lägenhet ingår till gym, spa med bland annat inomhuspool och bastu. På fastigheten finns tvättstugor för de boende.
Husen är anslutna för elleverans och fjärrvärme från VEAB. Det är individuell mätning av hushållsel, kallvatten och varmvatten samt gemensam mätning av värme. Föreningens medlemmar har tillgång till två parkeringsgarage där medlemmarna kan hyra garageplats. Utöver garage finns parkeringsplatser att hyra. Fiber via Wexnet. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare.

Driftkostnad

Vatten och avlopp: 2 100 kr/år

Summa: 2 100 kr/år

Övrigt

I månadsavgiften ingår värme och fast avgift till Wexnet, individuell mätning av vatten och hushållsel, beräknat till 175 kr/mån enligt ekonomisk plan, kostnad för data, tv och telefoni tillkommer.
Serviceavgift 300kr/månad tillkommer och avser tillgång till gym, spa och pool, innergård samt takterass. Möjlighet att köpa till fullservice tjänster via Lobbyn.
Lägenhetsförråd på samma våningsplan.
Tvättstuga finns på våningsplan 3,5 och 7.
Lägenhetsnummer 12:34 i ekonomisk plan.
Garage och p-plats via Q-park. Möjlighet att hyra garageplats under Vida Arena, 725kr/mån samt öppen p-plats 450kr/mån.

Kommunikation

Väster trafikeras av stadstrafiken (linje 2, 3 och linje 6). Till centrum är det gångavstånd.

Allmänt

Väster är en grön stadsdel i centrala Växjö med äldre villabebyggelse och spännande arkitektur. Parker och grönområden ligger tätt mellan villakvarteren. I den lummiga Grönadalsparken, eller Korumpan som den kallas på Väster, får man en verklig lantkänsla. Korumpan är en hagmark med ekar och björkar och en rik ängsflora. Det gamla smalspåret, som gjorts om till cykelväg, leder långt utanför staden och skär genom stadsdelen. Nedanför mot Liedbergsgatan finns större hyreshusområden och bostadsrätter.

Närservice

Ulriksbergsskolan (F-6) ligger mitt på Väster och även Elin Wägnerskolan (6-9) är belägen på stadsdelen. Här finns gott om alternativ till närservice genom Dalbo centrum, Grand Samarkand, Växjö Centrum, Oxtorget, Västerport och Handelsplats I11. Växjös idrottscentrum Arenastaden ligger inom promenadavstånd.

Läge