personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Vikaholm

Ulla-Britt Söderlunds Väg 48

5 RoK

120 m²

2 090 000 kr

5-rums parhus - granne med naturen


Välkommen till en modern nybyggd (2017) bostadsrättsvilla med naturnära läge på Vikaholm. Bostaden är uppförd i parhusform med uteplats på baksidan i soligt söderläge och naturen som närmsta granne. Interiört möts du av 120 rymliga kvadratmetrar med ett modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning, fyra sovrum samt två bra dusch/badrum. Ljust, fräscht och hemtrevligt med fina ljusinsläpp. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Snabbfakta

Adress Ulla-Britt Söderlunds Väg 48
Område Vikaholm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 5 + Kök
Våning 1.2 av 2
Boarea 120 m² (föreningens information)
Avgift 5427 kr/mån Inkl renhållning och p-plats, exkl värme, vatten & hushållsel
Tillträde december/januari
Pris 2 090 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

NIKLAS CARLSSON

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

NIKLAS CARLSSON
Antal rum

5

Boarea

120 m²

Planlösning

Rymlig 5-rummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett sovrum i entréplanet. På övervåningen finns den mer privata delen med tre sovrum och en kontors-/läshörna. Två fina bad-/duschrum och ett snyggt kök från Vedum. Fina ytskikt med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Snygga vita raminnedörrar och trevlig takhöjd om 2,5 meter.

ENTRÉPLAN
– Rymlig entré med avhängningsplats och en garderob/städskåp. Golv med ekparkett och vitmålade väggar.
– Klädkammare.
– Förråd under trappan.
– Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar.
– WC/Dusch och tvättrum med grå plastmatta på golvet och väggar med vit våtrumsskiva. Tvättställskommod med skåp, spegelskåp, WC och duschhörna. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch (2017) med gråsvart laminatbänkskiva.
– Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Skåpsinredning med modern karaktär i form av vita mjukstängande lådor och luckor från Vedum och bänkskiva i grafitgrå laminat. Kyl, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn och micro, induktionshäll och fläkt. (maskiner från Bosch 2017). Golv med ekparkett och vitmålade väggar.
– Vardagsrum med trevliga ljusinsläpp och plats för matplats och soffgrupp. Utgång till baksidans uteplats. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

ÖVRE PLAN
– Möblerbar hall passande för kontorshörna eller läshörna. Ekparkett och vitmålade väggar.
– Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. En garderob.
– Badrum med mörkgrå plastmatta samt väggar med vit våtrumsskiva. Tvättställskommod, spegelskåp, WC, badkar och handdukstork.
– Klädkammare.
– Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. Snygg fönstersättning och bra ljusinsläpp från extra småfönster på gavelsidan.
– Sovrum med fransk balkong. Golv med ekparkett och vitmålade väggar.

Bostadstyp

Marklägenhet i två plan i parhusform

Byggår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf Vikaholms Allé 7

Allmänt

Brf Vikaholms Allé 7 består av 16 st lägenheter, varav tio parhus och sex radhus, alla i två plan. Lägenheterna har tillhörande p-plats för biluppställning samt ett förråd. 12 lägenheter om 4 rok med en boarea om 107 m² samt 4 lägenheter om 5 rok med en boarea om 120 m². Husen uppfördes 2017.

Driftkostnad

Uppvärmning: 13 000 kr/år

El: 12 800 kr/år

Summa: 25 800 kr/år

Övrigt

– Härlig uteplats med trädäck i soligt söderläge och utsikt mot naturen/skogen. Tomt med gräsmatta och avenbokshäck kring huset.
– Parkering i direkt anslutning till bostaden.
– Utvändigt vidbyggt förråd om ca 8 m².
– Miljöhus finns på gården.
– Internetanslutning via Wexnet (fiber). Fast kostnad 150 kr/månad samt egna avtal med leverantörer tillkommer. Nätverksuttag i alla rum.
– I dagsläget ingår vattenförbrukning i månadsavgiften. Föreningen kommer dock att börja med att fördela ut den faktiska förbrukningen på respektive hus med start senare i höst. Föreningen står fortfarande för den fasta abonnemangsavgiften.
– Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning på 2% from 2020-01-01.
– Det kommer att ske en 2-års garantibesiktning av byggnaderna, preliminärt i december -19.

Kommunikation

Vikaholm trafikeras av Länstrafiken linje 9. På södra Teleborg finns hållplatser för linje 1 och 5.

Allmänt

Vikaholm är det nya bostadsområdet i Växjö som blir en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön lockar även med fiske och båtturer.

Närservice

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. På Sportfältet bedriver Växjö BK fotboll med stor ungdomsverksamhet. I Vikaholm finns en nybyggd förskola och här finns även en ny lekplats, Sagolandet. En härlig plats för lek och äventyr och på vintern blir det ett perfekt ställe för pulkaåkning. Närliggande F-6-skolor är Torparskolan, Furutåskolan och Ljungfälleskolan samt högstadieskolan Teleborgs Centrum. En ny skola finns med i kommunens framtidsplaner.

Läge