personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Hovshaga

Segerstadsvägen 163C

2 RoK

48.3 m²

1 075 000 kr

Prisvärd marklägenhet på Hovshaga


Här bor du trevligt i markplan på effektivt och klokt planerade kvadratmetrar med uteplats i soligt västerläge. Öppen planlösning kök-vardagsrum, genomgående ekparkettgolv, högt i tak, god förvaringsplats och separat tvättstuga. Brf BoKlok Hovshaga ligger mysigt med faluröda hus i fin trädgårdsmiljö med gång/cykelavstånd till både Hovshaga centrum och Växjös badparadis Evedal.

Snabbfakta

Adress Segerstadsvägen 163C
Område Hovshaga
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 2 + Kök
Våning 1 av 2
Boarea 48.3 m² (föreningens information)
Avgift 3242 kr/mån Inkl värme, vatten, TV och P-plats. Exkl hushållsel
Tillträde Enl ök, möjligt omgående
Pris 1 075 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Budgivning pågår!

Aktuellt bud

1 300 000 kr

Lämnades 2019-09-12 kl 20:17

Oj, redan budgivning?! Lugn, det kanske inte är för sent om du verkligen är intresserad? Kontakta mäklaren, så kanske du hinner lägga ett bud innan affären är avslutad.

Mäklare

NIKLAS CARLSSON

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

NIKLAS CARLSSON
Antal rum

2

Boarea

48.3 m²

Planlösning

Trivsam markplanstvåa med trevligt läge och uteplats med kvällssol. Ljus interiör med generös takhöjd om hela ca 2,60 meter och genomgående ekparkettgolv. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Bra förvaringsplats med klädkammare samt lägenhetsförråd på gården. Praktisk med separat tvättstuga i lägenheten.

– Entré med avhängningsplats och ekparkettgolv.
– WC/Duschrum med vita kaklade väggar och plastmatta på golvet. Tvättställ, WC, duschhörna, handdukshängare och väggskåp.
– Sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar.
– Praktisk klädkammare vägg i vägg med sovrummet. Plastmatta samt hyllor och hängare.
– Trivsamt vardagsrum och kök i öppen planlösning med fina pardörrar ut till uteplatsen. Golv med ekparkett samt tapetserade väggar.
– Kök med skåpsinredning i björk och vitt kakel. Trevligt ljusinsläpp från fönster över köksbänken. Kyl/frys 2014 samt spis och fläkt i original.
– Separat tvättstuga med tvättmaskin samt plastmatta och målade väggar.

Bostadstyp

2-våningshus

Byggår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf BoKlok Hovshaga

Allmänt

Brf BoKlok Hovshaga består av 30 bostadsrättslägenheter som är fördelade på 10 st 2 rum och kök, 10 st 3 rum och kök och 10 st 4 rum och kök.

Driftkostnad

El: 3 600 kr/år

Summa: 3 600 kr/år

Övrigt

– Uteplats i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. Plattsättning med kringliggande häck och gräsremsa.
– Lägenhetsförråd i byggnad på innergården.
– Egen P-plats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften.
– TV via ComHem:s grundutbud på ca 10 kanaler, ingår i månadsavgiften.
– Bredband via ComHem (eget avtal tecknas).
– Skötsel av gräsyta runt huset och skottning av snö på innergården görs av bostadsrättshavarna i respektive hus enligt rullande schema.
– Föreningen har två städdagar per år.
– Överlåtelseavgift betalas av köparen (1.100kr).
– Soprum samt gemensamt förråd för föreningens trädgårdsredskap finns på gården.

Kommunikation

Hovshaga trafikeras av stadstrafikens turtätaste linje 1, linje 7 och linje 8. Cykelvägarna är välutbyggda och de stora trafiklederna ansluter i områdets utkant.

Allmänt

Stadsdelen Hovshaga ligger cirka fyra kilometer norr om Växjö centrum. På Hovshaga är det nära till naturområden, Helgasjön, Araby Fritidsområde, Kronoberg och Evedal. Stadsdelen, som är en av Växjös populäraste, har sedan 1970-talet vuxit norrut med omfattande villabebyggelse och bostadsrättsområden. Stadsdelen har en ung prägel och många barnfamiljer bor här. Vid idrottsanläggningen Hagavallen bedriver Hovshaga AIF en av Smålands största ungdomsverksamheter inom främst fotboll och innebandy.

Närservice

På Hovshaga finns tre kommunala F-6-skolor, Gustavslundsskolan, Hovshagaskolan och Östra Lugnets skola samt ett flertal förskolor. Sammanbyggt med Gustavslundskolan ligger Hovshaga sporthall. I Hovshaga centrum finns en Ica Supermarket, pizzeria, bibliotek, frisersalong och vårdcentral. På området finns också bensinmack och jourbutik. Närmaste köpcentrum - fem minuter med bil - är Norremark med bland annat Ica Kvantum, Coop Forum, Systembolaget och Apotek. Stadsdelskyrkan heter Johannesgården och ingår i Maria församling. På Hovshaga ligger också en av Växjös tre kyrkogårdar, natursköna Hovshaga kyrkogård med ett eget kapell.

Läge