personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Vikaholm

Vikaholmsallén 39 F

3 RoK

82 m²

1 525 000 kr

Modern 3:a i Vikaholm


Modern 3-rumslägenhet uppförd 2017 beläget på våning 2 (hiss finns). Här erbjuds en solig uteplats i sydvästläge med trevlig utsikt över skog och natur. Interiört möts ni av en trevlig planlösning med kök från Vedum, genomgående ekparkett och vitmålade väggar där allt är i nyskick. Mycket goda förvaringsmöjligheter med två rymliga klädkammare, garderober i sovrummen samt separat lägenhetsförråd. Parkering ingår till lägenheten. Här bor du i ett nybyggt område nära kommunikationer och naturomgivningarna kring Södra Bergundasjön. Varmt välkomna på visning.

Snabbfakta

Adress Vikaholmsallén 39 F
Område Vikaholm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 + kök
Våning 2 av 4
Boarea 82 m² (föreningens information)
Avgift 4320 kr/mån Inkl värme, varm- och kallvatten, renhållning och p-plats, exkl el, TV, telefoni och bredband
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 1 525 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

RoseMarie Altberg

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0733845300

RoseMarie Altberg
Antal rum

3

Boarea

82 m²

Planlösning

Ljus och fräsch 3:a i nyskick med modern interiör. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och genom passagen från vardagsrummet, som bidrar till en känsla av avskildhet, når du de två sovrummen och en av bostadens klädkammare. Lägenhetens har ett väl tilltaget dusch- och tvättrum med fina materialval. Köket kommer från Vedum och har en liten bardel och är öppet mot vardagsrummet. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar samt fin takhöjd om ca 2,50 meter. Parkeringsplats finns till lägenheten och ingår i avgiften.

Rumsbeskrivning:

– Rymlig entré med plats för avhängning direkt till vänster.Hatthylla och städskåp. Ekparkettgolv och vitmålad väggar.
– Praktisk klädkammare med hyllplan och hängare.
– Dusch/Tvätt med plastmatta på golv och väggar med vita våtrumsskivor samt tak med spotlights. Duschhörna med välvda dörrar, WC, tvättställ med underskåp, spegelskåp, handdukstork samt arbetsbänk i svart laminatskiva med tvättmaskin och torktumlare (Bosch).
– Kök (Vedum) i öppen planlösning med vardagsrummet. Köksinredning med vita släta luckor/lådor, svart bänkskiva i laminat samt vit kakelmönstrad skiva som stänkskydd. Maskiner i rostfritt utförande: Kyl, frys, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och mikro samt diskmaskin (samtliga Bosch).
– Vardagsrum med mycket ljusinsläpp från flera fönster och den franska balkongen. Ekparkettgolv samt vitmålade väggar.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderob samt ljusinsläpp från norr.
– Klädkammare med två hyllplan och hängare.
– Större sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderob samt ljusinsläpp från söder.

Bostadstyp

4-våningshus

Byggår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf Vikaholms Allé 5

Allmänt

Brf Vikaholms Allé 5 består av 32 lägenheter fördelade i två fyravåningshus. Etapp 1 med 16 bostäder var klart för inflyttning april 2018, etapp 2 med ytterligare 16 bostadsrätter var klart för inflyttning i augusti 2018. I vardera husen finns 4 st 2 rum och kök, 8 st 3 rum och kök samt 4 st 4 rum och kök.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Driftkostnad

El: 3 100 kr/år

Summa: 3 100 kr/år

Övrigt

Balkong/loftgång vid entrén.
P-plats på gården ingår.
Lägenhetsförråd på samma våningsplan.
Gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.
Fibernät Wexnet fast kostnad 150 kr/mån samt kostnad för egna avtal med tv, tele och bredband tillkommer.
Elkostnaden är baserade på den nuvarande ägaren och bör endast ses som en uppskattning.

Kommunikation

Vikaholm trafikeras av Länstrafiken linje 7. På södra Teleborg finns hållplatser för linje 1 och 5.

Allmänt

Vikaholm är det nya bostadsområdet i Växjö som blir en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön lockar även med fiske och båtturer.

Närservice

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. På Sportfältet bedriver Växjö BK fotboll med stor ungdomsverksamhet. I Vikaholm finns en nybyggd förskola och här finns även en ny lekplats, Sagolandet. En härlig plats för lek och äventyr och på vintern blir det ett perfekt ställe för pulkaåkning. Närliggande F-6-skolor är Torparskolan, Furutåskolan och Ljungfälleskolan samt högstadieskolan Teleborgs Centrum. En ny skola finns med i kommunens framtidsplaner.

Övrigt

Läge