Snart
till salu

personer har tittat på denna bostad

Villa

Hovshaga

Segerstadsvägen 66C

5 RoK

130 m²

4 400 000 kr

Nytt och fräscht på familjevänliga Hovshaga


Vill du bo bekymmerfritt och modernt i många år framöver så har ni hittat rätt! Välkommen in till Segerstadsvägen 66 C och en nästintill nyproducerat friköpt radhus på populära Hovshaga. Radhuset är beläget endast ett stenkast från Hovshaga centrum och erbjuder sociala ytor i entréplan samt familjens privata del på övre plan. Fyra sovrum, fullutrustat kök, två badrum samt gott om förvaring ger plats för den stora familjen. Stort trädäck och lättskött trädgård inramad av tilltagande thujahäck och staket. Dessutom ger det intilliggande grönområdet känslan av förlängd baksida/trädgård. Perfekt familjevilla med närhet till barnomsorg, skola, vårdcentral, natur, goda bussförbindelser samt smidiga cykelvägar till Växjö centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse till mäklare RoseMarie Altberg.

Snabbfakta

Adress Segerstadsvägen 66C
Område Hovshaga
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 130 m²
Tomtarea 294 m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 4 400 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

RoseMarie Altberg

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0733845300

RoseMarie Altberg
Antal rum

5 (Varav 4 sovrum)

Boarea

130 m²

Planlösning

Välkommen till en modernt radhus i två plan ­belägen på populära Hovshaga. Välplanerade 130 m² med fyra sovrum, fullutrustat kök, två badrum, separat tvättstuga och rymligt vardagsrum. Tack vare stora fönster i alla rum känns bostaden ljus och luftig. Därtill erbjuder huset tre uteplatser; trädgård i österläge samt stenlagd uteplats och balkong i soligt västerläge. Huset byggdes 2018 och är i nyskick och har allt du kan önska dig och lite till. Fjärrvärme ger låg driftskostnad och fiber finns installerad från Wexnet. Carport och uppfart med plats för tre bilar samt isolerat förråd på baksidan. På det nya området, Hovshaga Centrum, bor det många barnfamiljer och en ny fristående förskola, Kunskapsförskolan, ska stå klar januari 2022 med plats för 120 barn. Lekplatsen i området ska vara klar sommaren 2021.

Rumsbeskrivning entréplan:
Genomgående vattenburen golvvärme.
– Entré med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Infällda spotlights i tak.
– Hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Plats för ytterkläder bakom skjutdörrar, en med spegeldörr, med bakomliggande Elfa inredning med hyllor och klädstång.
– Kök från Marbodal med vita luckor, svart bänkskiva i sten, kakelmosaik som stänkskydd samt infälld diskho. Vitvaror från Siemens (500-Serien) i form av inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll, integrerad diskmaskin kyl och frys. Infällda spotlights i tak. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp via fönster i väster.
– Vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp via flertalet fönster och utgång till trädäck och trädgård i öster.
– Helkaklad dusch i vitt och grått. Inredning i form av duschhörna med vikbara glasdörrar och takdusch, vit kommod, spegel samt WC. Infällda spotlights i tak.
– Tvättstuga med grått klinkergolv och vita kakelplattor och vitmålade väggar. Inredning i form av grå arbetsbänk i laminat med rostfri infälld tvättho, väggfast skåp, praktisk inredning från Elfa med hyllor och trådkorgar. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ljusinsläpp via fönster i väst.

Rumsbeskrivning övre plan:
– Ektrappa upp till övre plan. Liggande träpanel på vägg.
– Hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp via fönster i väster samt utgång till balkong med utsikt över mindre skogsparti. I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare med praktisk och fin inredning från Ikea.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderob samt ljusinsläpp via fönster i väster. i anslutning finns en mindre klädkammare med hyllplan och klädstång.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderob samt ljusinsläpp via fönster i öster.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderob samt ljusinsläpp via fönster i öster.
– Helkaklat badrum i vitt och grått med eluppvärmt klinkergolv. Inredning i form av badkar, vit kommod, spegel samt WC.

Bostadstyp

Radhus 2-plan

Byggår

2017+2018

Grundläggning

Betongplatta

Fasad

Trä

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Tak

Sadeltak papp på råspont

Fönster

3-glas isoler

Ventilation

FTX mek. till & frånluft med återvinning

Driftkostnad

Uppvärmning: 10 100 kr/år

El: 13 100 kr/år

Vatten och avlopp: 7 070 kr/år

Renhållning: 2 550 kr/år

Övrigt: 1 800 kr/år

Summa: 34 620 kr/år

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Tillval som gjorts:
-OSB-skivor samt isolering i alla innerväggar.
-Förlängning av trädäck samt staket samt grind.
-Isolering samt el-element i förråd.
-Utebelysning, Astro-ur, i trall samt trädbelysning från DesignLight.
-Nergrävda stenplattor som stöttning till Thujahäck.
-Staket runt sopkärl.
-Kök; maskinutrustning uppgraderat till Q500-serien. Natursten Nero bänkskiva. Mosaik stänkskydd. Köksbeslag till luckor och lådor. Underlimmad diskho. Källsortering.
-Infällda spotlights i entré, hall och kök.
-Ektrappa upp till övre plan.
-Duschrum entréplan; större kommod, vikdörrar med frostat glas samt takdusch.
-Hall; en spegeldörr skjutdörrar samt Elfa inredning.
-Tvättstuga; Elfa inredning samt väggfasta skåp.
-Rullgardiner samt plisségardiner.
-Badrum övre plan; badkar.
-Ikeainredning med belysning i klädkammare.
-Dubbelgarderob i sovrum.
-Delvis golvad vind med plats för förvaring.

Alla driftskostnader är baserade på nuvarande fastighetsägare och bör endast ses som en uppskattning.

Energiprestanda

68 Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Carport i anslutning till huset. Separat isolerat och uppvärmt förråd.

Taxeringskod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

2 766 000 kr

Tomt

294 m²

Beskrivning tomt

Stenlagd uteplats med carport samt ett japanskt prydnadskörsbärsträd på framsidan. Trädäck med trädgård omgiven av thujahäck (Smaragd ädelthuja) och staket med grind på baksidan.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Kommunikation

Hovshaga trafikeras av stadstrafikens turtätaste linje 1, 7 och 8. Cykelvägarna är välutbyggda.

Allmänt

Hovshaga ligger ca 4 km norr om Växjö centrum, nära naturområden som Helgasjön, Araby Fritidsområde, Kronoberg och Evedal. Stadsdelen har sedan 1970-talet vuxit norrut och är en av Växjös populäraset bland barnfamiljer. Vid idrottsanläggningen Hagavallen bedriver Hovshaga AIF ungdomsverksamhet inom fotboll och innebandy. På Gamla Kronobergsvägen finns den populära 4H-gården, många barns favoritställe med flera fina smådjur.

Närservice

På Hovshaga finns tre kommunala F-6 skolor, Gustavslundsskolan, Hovshagaskolan och Östra Lugnets skola samt ett flertal förskolor. Vid Gustavslundsskolan ligger Hovshaga sporthall. I Hovshaga centrum finns en Ica Supermarket, pizzeria, bibliotek, frisersalong och vårdcentral. På området finns också bensinmack och jourbutik. Närmaste köpcentrum är Norremark med bland annat Ica Kvantum, Coop Forum, Systembolaget och Apotek.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen.

Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar.

Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person.

Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte.

Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2021).

Läge