personer har tittat på denna bostad

Villa

Skogslyckan

Kumminvägen 4

5 RoK

157 m²

2 950 000 kr

Perfekt familjeläge på Skogslyckan


Uppskattat läge på familjevänliga Skogslyckan. Huset är beläget på lågtrafikerad gata med bl a skolor, förskola och parkområde på kort gångavstånd. Öppen planlösning, 3-4 fina sovrum och vardagsrum om ca 35 m². Väl underhållet hus med lite äldre standard men med stor potential att skapa ett härligt hus för familjen. Mysigt uterum och fina trädgårdsytor.

Snabbfakta

Adress Kumminvägen 4
Område Skogslyckan
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 157 m²
Biarea 25 m²
Tomtarea 658 m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 950 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Obs! Endast tidsbokning. Boka via hemsidan eller ring mäklaren.

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

5 (Varav 4 sovrum)

Boarea

157 m²

Planlösning

Välkommen till alltid eftertraktade Skogslyckan ett trevligt 60-talshus i 1½- plan. Fyra sovrum, stort vardagsrum och en härlig trädgård med inglasad altan gör att familjen kan stortrivas här. Påkostat tak från 2018, fint uterum samt delvis ny golvkonstruktion i entréplanet.
Rumsbeskrivning; entréplan:
– Entré med klinkergolv och vitmålad vävtapet.
– Hall med trägolv och målad vävtapet. Städskåp och garderober. Fönster i öster mot uteplatsen.
– Mysigt uterum om ca 25 m² i österläge med trallgolv, skjutbara glaspartier och kanalplasttak. Två fönster mot söder. Uteplats i anslutning till uterummet samt trappa ner mot trädgården. Dörr till garaget.
– Stort vardagsrum med ekparkett och tapetserade väggar. Dörr och fönster mot uterummet samt mot öster. Trappa upp till övre plan.
– Sovrum med ekparkett och tapetserade väggar. Fyra garderober. Två fönster mot öster.
– Sovrum med ekparkett och strukturtapet. Två fönster mot väster.
– Kök med köksinredning från byggnadsåret. Nyare spis med keramikhäll och ugn Husqvarna, kyl/frys Husqvarna, köksfläkt Cylinda, nyare diskmaskin Cylinda. Arbetsbänkar av laminat och diskbänk med diskho samt brunt kakel som stänkskydd. Fint ljusinsläpp från fönster över spis och arbetsbänk. Plastmatta och tapetserade väggar.
Tvättstuga med nyare tvättmaskin samt äldre ej fungerande torkskåp. Skåp med arbetsbänk av laminat och över- och underskåp. Varmvattenberedare. Fönster mot norr.
Övre plan:
– Möblerbar hall med linoleumgolv och tapet på väggar. Två garderober.
– Sovrum med linoleumgolv och tapet på väggar. Fönster mot väster.
– Toalett med linoleumgolv och ljus våtrumstapet.
– Allrum eller stort sovrum med askparkettgolv samt tapetserade väggar. Klädkammare. Fönster mot öster.

Bostadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1969

Grundläggning

Betongplatta

Fasad

Tegel, trä

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Tak

Bandtäckt plåt 2018

Fönster

3-glas

Ventilation

Självdrag

Driftkostnad

El: 21 000 kr/år

Vatten och avlopp: 5 500 kr/år

Renhållning: 2 500 kr/år

Summa: 29 000 kr/år

Uppvärmning

Direkt El, luftvärmepump

Övrigt

Fastigheten är besiktigad av Anticimex. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger tillsammans med frågelistan viktigt information kring fastighetens skick. Den slutgiltige köparen har möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Det finns även möjlighet att mot en ersättning om ca 3.300 kr få genomgången på plats i huset.
– Anslutet till fiber.

Energiprestanda

Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Taxeringskod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

2 354 000 kr

Tomt

658 m²

Beskrivning tomt

Inglasat uterum med glasparti mot trädgården och liten slänt ner till trädgården. Fristående trädgårdsförråd. Stensatt framsida och garageuppfart. Vidbyggt garage.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samf. / Gemensamhetsanl. / Servitut

Avtalsservitut Optokabel Last: Avtalsservitut: Optokabel, 0780IM-14/9955.1

Kommunikation

Skogslyckan trafikeras av Växjö Stadstrafik linje 6 och linje 2

Allmänt

Nordöstra delen av Hov kallas Skogslyckan. Här finns i huvudsak gedigna 50- och 60-talsvillor, men också bostadsrätter och hyreslägenheter. På Skogslyckan ligger även Växjös största kyrkogård, den vackra och fridfulla Skogskyrkogården. Här finns också flera grönområden och det är inte långt till den naturskyddade Fyllerydsskogen och till Växjös största system av motionsspår, strövstigar och naturupplevelser. Populära Tomtabacken är vintertid välbesökt för pulkaåkning och andra aktiviteter.

Närservice

Pilbäckskolan (F-6), Lillestadsskolan (F-6) samt Norregårdskolan (7-9) ligger alla nära Skogslyckan. Till Växjö centrum är det cirka två kilometer. Närmaste köpcentrum är Grand Samarkand och Norremark, som man når på fem minuter med bil. Det finns också servicebutiker, vårdcentral och livsmedelsbutiker ganska nära.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen.

Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar.

Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person.

Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte.

Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2021).

Läge