personer har tittat på denna bostad

Villa

Gemla/Öja

Klocklyckevägen 25

6 RoK

169 m²

3 400 000 kr

Enplansvilla med karaktär och utmärkt läge


Läcker arkitektritad 80-villa med smart planlösning och härligt läge på hörntomt i skogskanten. Ett för tidsepoken lyxigt och påkostat hus med valmat tak och vitputsad fasad. Garage i huskroppen. Badrum renoverat med kakel och klinker. Två eldstäder, bergvärme och fiber.

Snabbfakta

Adress Klocklyckevägen 25
Område Gemla/Öja
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 169 m²
Biarea 38 m²
Tomtarea 984 m²
Tillträde Enligt överenskommels
Pris 3 400 000 kr eller högstbjudande
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Obs! Endast tidsbokning. Boka via hemsidan eller ring mäklaren.

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

6 (Varav 4 sovrum)

Boarea

169 m²

Planlösning

Rumsbeskrivning:
– Entré och hall med Höganäsklinker, vävtapet samt vitputsade väggar. Väggfast hallmöbel med avhägningsmöjlighet för ytterkläder, högskåp samt lådor med förvaringsmöjlighet. Inbyggd belysning i taket.
– Duschrum renoverat 2010 med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt och inslag mörkgrått kakel. Två speglar, handfat, toalett, väggfast hörnhylla, handukstork, takbelysning med spotlight och belysning vid spegel.
– Tvättstuga/groventré med gråsvart plastmatta på golv samt våtrumstapet på vägg. Plats för ytterkläder samt gott om förvaringsmöjligheter. Handukstork, spegel samt städskåp. Tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Electrolux), tvättho med förvaring samt överskåp.
– Förråd med gråsvart plastmatta och ljust målade väggar. Hyllplan samt vattenmätare.
– Mindre hall med plastmatta och ljust målade väggar (passage till garaget). Upphängningsmöjligheter för ytterkläder.
– Garage med målat betonggolv. Fönster mot väster.
– Förråd/kontor med målat betonggolv. Tvättho, ventilationsaggregat. Fönster mot norr.
– Pannrum med värmepump.
– Hall som mynnar ut i allrum med Höganäsklinker och vävtapet på vägg. Murad och putsad planteringsbänk avdelar mot vardagsrummet. Fönster mot söder.
– Vardagsrum med ekparkettgolv och vävtapet samt vitputsade väggar. Braskamin, nischutrymmen med förvaringsmöjlighet för ved etc. Fönster och utgång till altan samt trädgård i sydväst.
– Kök inredning från byggnadsåret med släta vita luckor, arbetsbänkar av laminatskivor och beige kakel som stänkskydd. Bardisk med induktionshäll (Electrolux), köksfläkt (Miele). Kyl och frys (Electrolux), diskmaskin (Miele). Ekparkettgolv, vitmålad samt putsade väggar med inbyggnadsugn, nischhyllor och eldstad för t.ex. grill. Praktisk skjutdörr in till köket. Fönster mot norr.
– Sovrum med ekparkettgolv, vitputsad vägg samt vitmålad tapet. Fönster mot norr.
– Sovrum med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Två garderober. Fönster mot öster.
– Sovrum med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Två garderober. Fönster mot öster.
– Hall med vävtapet och golv med Höganäsklinker. Arbetsbänk samt två garderober och skåpsförvaring. Fönster mot väster.
– 80-talslyxigt badrum med Höganäsklinker på golv och målad väv på vägg, plastmatta på vägg vid badkar. Två handfat med underskåp och spegelskåp med förvaring och belysning, kakel som stänkskydd. Två handukstorkar, nersänkt badkar, toalett, dusch med duschvägg, plastmatta på vägg och golv vid dusch. Bastu. Stort fast fönster mot öster.
– Sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar. Fyra garderober. Fönster mot väster.

Bostadstyp

1-plansvilla

Byggår

1980

Grundläggning

Betongplatta

Fasad

Puts

Bjälklag

Trä

Stomme

Träregelverk samt murade väggar

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas

Ventilation

Mekanisk frånluft

Driftkostnad

El: 40 000 kr/år

Vatten och avlopp: 5 000 kr/år

Sotning: 1 000 kr/år

Renhållning: 2 700 kr/år

Summa: 48 700 kr/år

Uppvärmning

Bergvärme

Övrigt

Fastigheten är besiktigad av Anticimex. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger tillsammans med frågelistan viktigt information kring fastighetens skick. Den slutgiltige köparen har möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Det finns även möjlighet att mot en ersättning om ca 3.300 kr få genomgången på plats i huset.
– Fiber via Wexnets nät

Energiprestanda

92 Kwh/m² och år

Övriga byggnader

Stensatt garageuppfart. Stenläggning runt huset, altan med trädäck i vinkel, delvis överbyggd med markiser som solskydd. Uppväxt trädgård på hörntomt vid skogskant.

Taxeringskod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 985 000 kr

Tomt

984 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Kommunikation

Regiontrafiken med linje 114 Växjö-Gransholm.

Allmänt

I Gemla bor man i en modern tätort och samtidigt finns ett levande jordbruk. Här finns tillverkningsindustri som Fresh, Mickis leksaker och Gunnerbo Industrier. Det finns också en rad olika företag inom bygg- och IT-branchen, i Gemla finns en framgångsrik entreprenörsanda. Rakt igenom Gemla rinner Helge Å som är utmärkt att paddla på. Gemla ligger mitt emellan Växjö och Alvesta, här bor man med närhet till stadens brus och samtidigt den härliga naturen i Gemla.

Närservice

Mitt i samhället ligger Gemla skola en F-6 skola, här finns också förskolan och fritidshemmet Smultronstället. I Gemla finns dessutom nybyggd idrottshall, bibliotek, mataffär med bensin, post och apotek, Sveriges äldsta Folkets Park, fotbollsplanen Granvallen med tennisbanor, pizzeria och vildsvinsrestaurang. Nära till handelsområdet på Samarkand och övrig handel i Växjö och Alvesta.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen.

Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar.

Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person.

Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte.

Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2022).

Läge