personer har tittat på denna bostad

Villa

Gemla/Öja

Klocklyckevägen 23

8 RoK

188 m²

4 150 000 kr

Villadröm för barnfamiljen


Inbjudande, luftig och superfräsch familjevilla om 188 m2 med ett utomordentligt bra läge! Huset är placerat på återvändsgata med härlig trädgårdsbaksida mot skogen i sydväst och Helige å på kort promenadavstånd. Ett topprenoverat hus med bergvärme + solceller, nytt tak, 3-glasfönster samt omgjort kök och badrum. 4-5 sovrum med klädkammare/bra garderobsförvaring i samtliga rum och stora sociala ytor. Härlig utemiljö med fina gräsytor, vackra murar, nytt altandäck, glasat uterum och underhållsfri uppfart med stämplad betong. Fiber, robotgräsklippare, larm, laddstation.

Snabbfakta

Adress Klocklyckevägen 23
Område Gemla/Öja
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 188 m²
Biarea 33 m²
Tomtarea 938 m²
Tillträde Ca 2023-03-15 eller enl ök
Pris 4 150 000 kr eller högstbjudande
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Budgivning pågår!

Aktuellt bud

3 860 000 kr

Lämnades 2022-11-30 kl 14:51

Oj, redan budgivning?! Lugn, det kanske inte är för sent om du verkligen är intresserad? Kontakta mäklaren, så kanske du hinner lägga ett bud innan affären är avslutad.

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

8 (Varav 5 sovrum)

Boarea

188 m²

Planlösning

Rumsbeskrivning entréplan
– Entré och hall med mörkgrått vinylgolv, vitmålad vägg samt grå fondvägg. Vitmålad trappa upp till övre plan. Två garderober. Fönster mot norr.
– Kök från 2019 med inredning från IKEA med vita släta luckor, mörkgrå laminatskiva som arbetsbänk med underlimmad diskho och Marrakech kakel som stänkskydd. Maskinell utrustning med rostfria vitvaror från 2019, kyl och frys (Husqvarna), spis med induktionshäll (Husqvarna), köksfläkt (Electrolux), diskmaskin (Husqvarna), mikro (Siemens 2009). Köksön ger bra förvaring, extra arbetsyta och matplats. Mörkgrått vinylgolv och vitmålade väggar. Fönster mot norr.
– Matplats med plats för sex personer. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fönster mot norr.
– Vardagsrum med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt en vägg med vitmålad liggande träpanel. Fönster samt utgång till uterum i söderläge.
– Matrum i direkt anslutning mot vardagsrum med ekparkettgolv, vitmålade väggar och fönster mot söder.
– Uterum med textilmatta på trätrall, tak av plast och skjutparti med fönster av enkelglas. Vitmålad trävägg med mindre fönster. I anslutning till uterummet finns stort trädäck med förberedelse för spabad genom förstärkt konstruktion och framdragen el.
– Inre hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Duschrum med uppvärmt mörkgrått marmorerat klinkergolv och vita helkaklade väggar (ytskikt renoverade 2022) . Inredning i duschrummet med högskåp, duschhörna med välvda glasdörrar, handfat med kommod, spegel över handfat samt väggfast stor spegel och vägghängd toalett. Takbelysning med spotlight. Fönster mot norr.
– Sovrum med ekparkettgolv, vitmålad vägg/vitmålad träpanel samt en vägg med fondtapet. Fönster och utgång till det härliga altandäcket och trädgården. Två skjutdörrsgarderober (vardera 150 cm).
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar samt en vägg med fondtapet. Fönster mot norr.
– Groventré med textilmatta samt trappsteg i ek. Laminatgolv och vitmålade väggar. Elcentral, fiber samt skåp med förvaring. Igång till garaget via groventrén.
– Tvättstuga med målat betonggolv i grå kulör och vitmålad vävtapet. Arbetsbänk i laminat med underskåp, tvättho med förvaring samt överskåp med svarta luckor. Tvättmaskin (Bosch 2012) och torktumlare (Cylinda 2012). Bergvärmepump (Nibe 2016). Hatthylla med upphängningsmöjlighet för ytterkläder. Fönster mot söder samt utgång till uteplats och trädgård i söderläge.

Rumsbeskrivning övre plan;
– Allrum med ekparkettgolv, vitmålade väggar och takfönster Velux.
– Duschrum med svart plastgolv och vitmålade väggar. Inredning med duschkabin, högskåp, handfast med kommod, spegel och toalett.
– Sovrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Skjutdörrsgarderob och klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter. Fönster mot öster.
– Förråd med ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Två sovrum med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt klädkammare till vardera rummet. Dörröppning mellan rummen. Möjligt att ta bort skiljeväggen om ett stort sovrum önskas. Fönster mot väster.

Bostadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1981

Grundläggning

Krypgrund. Avfuktare installerad.

Fasad

Trä, målad 2016

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Utv. plåtarbete

Omgjort i samband med takbyte 2022

Tak

Betongpannor 2022

Fönster

3-glas

Ventilation

Mekanisk frånluft

Driftkostnad

El: 25 000 kr/år

Vatten och avlopp: 5 500 kr/år

Renhållning: 2 700 kr/år

Summa: 33 200 kr/år

Uppvärmning

Bergvärme 2016

Övrigt

Energiprestanda

Ej utförd

Övriga byggnader

Fastigheten är besiktigad av Anticimex. Besiktningsprotokollet tillhandahålls av ansvarig fastighetsmäklare och ger viktigt information kring fastighetens skick. Den slutgiltige köparen har möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Det finns även möjlighet att mot en ersättning om ca 3.300 kr få genomgången på plats i huset.
Solcellsanläggningen är installerad våren 2022, årsförbrukningen av el är uppskattad till 6.900 kwh/år.
– Fiber via Wexnets nät
– Robotgräsklippare Robomowe Pro ingår
– Billaddare 22 kwh ingår
– Larm Verisure ingår
– Åbevattning från Helige å

Taxeringskod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

2 161 000 kr

Tomt

938 m²

Beskrivning tomt

Mur och stenlagd gång till entrén. Garageuppfart med platsgjuten markbetong som ger minimalt underhåll och inget ogräs. Plats för flera bilar. Billaddare. Vidbyggt garage samt förråd på baksidan.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Kommunikation

Regiontrafiken med linje 114 Växjö-Gransholm.

Allmänt

I Gemla bor man i en modern tätort och samtidigt finns ett levande jordbruk. Här finns tillverkningsindustri som Fresh, Mickis leksaker och Gunnerbo Industrier. Det finns också en rad olika företag inom bygg- och IT-branchen, i Gemla finns en framgångsrik entreprenörsanda. Rakt igenom Gemla rinner Helge Å som är utmärkt att paddla på. Gemla ligger mitt emellan Växjö och Alvesta, här bor man med närhet till stadens brus och samtidigt den härliga naturen i Gemla.

Närservice

Mitt i samhället ligger Gemla skola en F-6 skola, här finns också förskolan och fritidshemmet Smultronstället. I Gemla finns dessutom nybyggd idrottshall, bibliotek, mataffär med bensin, post och apotek, Sveriges äldsta Folkets Park, fotbollsplanen Granvallen med tennisbanor, pizzeria och vildsvinsrestaurang. Nära till handelsområdet på Samarkand och övrig handel i Växjö och Alvesta.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen.

Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar.

Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person.

Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte.

Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2022).

Läge