Snart
till salu

Villa

Alvesta, Östra-Alvesta

Granvägen 5

4 RoK

182 m²

Exklusiv Familjevilla i Spåningslanda – Granvägen 5

Denna moderna villa har hög kvalitet och smakfulla materialval. Huset har vattenburen golvvärme och en takhöjd på 4,7 meter i vardagsrummet. Uppvärmningen sker via en effektiv Nibe frånluftvärmepump, och fiberanslutning finns. Gott om parkeringsplatser i garage och uppfart för bilentusiasten.
Bostaden har en praktisk hall, två helkaklade badrum, ett kök i öppen planlösning med vardagsrummet och direkt utgång till altanen och trädgården. Villan har tre sovrum, en praktisk tvättstuga och ett rymligt förråd/klädkammare. Utomhus finns två stora altaner; en med terrassmarkis i västerläge och en delvis täckt i österläge. Garage om cirka 37 m2.
Ett exklusivt boende i ett eftertraktat område!

För mer information och visningar, håll ögonen öppna – denna exklusiva villa på Granvägen 5 kommer att bli tillgänglig på marknaden framåt i tiden. Missa inte chansen att göra detta extraordinära hem till ditt!

Kontakta Alberto Johansson Alvarez för mer information.

Snabbfakta

Adress Granvägen 5
Område Alvesta, Östra-Alvesta
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 182 m²
Tomtarea 961 m²
Dokument

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

4 (Varav 3 sovrum)

Boarea

182 m²

Planlösning

Välkommen till Granvägen 5, där en exceptionell villa nu förbereds för försäljning! Beläget i det eftertraktade Spåningslanda, erbjuder detta hem en perfekt kombination av modern design och högsta kvalitet. Huset präglas av smakfulla materialval och färgsättningar, med genomgående vattenburen golvvärme och en imponerande takhöjd på cirka 4,7 meter i vardagsrummet. Uppvärmningen sker via en effektiv Nibe frånluftvärmepump och huset är utrustat med fiberanslutning för bästa möjliga uppkoppling.

Planlösningen är utformad för att maximera ytorna på ett optimalt sätt. Du välkomnas av en generös hall med utmärkt förvaring, två lyxiga helkaklade badrum, samt ett kök i öppen planlösning som flyter samman med vardagsrummet. Här finns gott om utrymme för både matlagning och förvaring, med direkt utgång till altanen och trädgården. Vardagsrummet, med sin imponerande takhöjd, skapar en storslagen atmosfär som ger en känsla av rymd och exklusivitet. Huset erbjuder tre eleganta sovrum med goda förvaringsmöjligheter, en praktisk tvättstuga samt ett rymligt förråd/klädkammare. Utomhus hittar du två generösa altaner; en i västerläge med terrassmarkis och en i österläge med ett delvis täckt tak, vilket ger dig möjligheten att njuta av utemiljön oavsett väder.

Beläget i det eftertraktade Spåningslanda, erbjuder detta hem en perfekt kombination av modern design och högsta kvalitet. Huset präglas av smakfulla materialval och färgsättningar, med genomgående vattenburen golvvärme och en imponerande takhöjd på cirka 4,7 meter i vardagsrummet. Uppvärmningen sker via en effektiv Nibe frånluftvärmepump och huset är utrustat med fiberanslutning för bästa möjliga uppkoppling.

Trädgården är en oas av grönska med en välskött gräsmatta, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar, skyddad från insyn av en tät häck. För bilentusiaster finns en rymlig uppfart och ett garage (cirka 37m2) med plats för flera fordon. Framsidan av huset pryds av en stilfull stenmur som löper längs cykelvägen, vilket ytterligare förstärker den exklusiva känslan.
Denna villa ligger strategiskt placerad med närhet till Alvesta centrum, skolor och förskolor samt utmärkta kommunikationer. På gångavstånd finner du sjön Spånen, med sina vackra vandringsstigar, badplats och elljusspår som erbjuder en fristad för avkoppling och rekreation.

Rumsbeskrivning:
– Entré/hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderob.
– Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om arbetsytor och förvaring. Utrustat med hel kyl och frys i rostfritt utförande, diskho, inbyggd micro och ugn samt integrerad diskmaskin, Vinkyl och induktionshäll. Enstavigt ekparkettgolv
– Vardagsrum med en generös takhöjd om cirka 4.7 meter. Härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Plats för både soff och mat grupp. Utgång till altanen på den västra sidan. Enstavigt ekparkettgolv
– Helkaklat badrum med golvvärme i gråa nyanser. Spotlights i taket. Utgång till altan. Utrustat med dusch med vikbara väggar, wc, dubbel kommod och spegel.
– Sovrum med klädkammare. Enstavigt ekparkettgolv. fönster i nordvästläge. Plats för säng och nattduksbord.
– Sovrum med natugröna nyanser och enstavigt ekparkettgolv. Fönster i nord och öster riktning. Härligt ljusinsläpp.
– Sovrum ljusa och mönstrade utsmyckning. Enstavigt ekparkettgolv med fönster i öster och söder riktning.
– Praktisk klädkammare. Enstavigt ekparkettgolv.
– Helkaklat badrum med golvvärme. Utrustat med dusch, wc, kommod och spegel.
– Tvättstuga med klinkergolv och ljusa väggar. Utgång till altanen på den östra sidan. Rymligt och gott om arbetsytor och förvaring. Utrustat med tvättbänk och tvättho, torktumlare, tvättmaskin.

Bostadstyp

1-plansvilla

Byggår

2016

Grundläggning

Betongplatta

Fasad

Liggande panel

Bjälklag

Trä

Stomme

Utv. plåtarbete

Plåt

Tak

Tegelpannor Benders

Fönster

3-glas

Ventilation

FTX

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme NIBE F-750

Övrigt

Energiprestanda

Ej utförd

Övriga byggnader

Taxeringskod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

2 518 000 kr

Tomt

961 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Kommunikation

Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan och Kust till kust-banan. Länstrafiken Kronoberg trafikerar flera turer i och utanför Alvesta Kommun.

Allmänt

Alvesta är en tätort i Småland och centralort i Alvesta kommun i Kronobergs län, med cirka 9 000 invånare. Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö.

Närservice

I Alvesta finns all möjlig service inom skola och fritidsaktiviteter. I centrum finns många personliga och trevliga små butiker, flera banker, vårdcentral, apotek, systembolag, bibliotek, grundskolor och gymnasium. I Alvestas östra del finns ridskola, idyllisk badplats och motionsspår. Alvesta har mycket att erbjuda inom idrott, bland annat ishockey, fotboll och tennis. I Alvesta finns många småföretag och det är en aktiv stad där det finns något för alla.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdesdagen.

Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar.

Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person.

Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte.

Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2024).

Läge