personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Kampen

Lagmansvägen 65 D

2 RoK

67 m²

2 950 000 kr

Exklusivt boende med magnifikt läge vid Växjösjön


Det bästa Växjö kan erbjuda! Lägenhet från 2017 i nyskick med hög standard, fina ljusa ekgolv, kök från HTH och helkaklat badrum. Fantastiskt uterum i västerläge med spektakulär utsikt där Växjösjön ständigt är närvarande. Pool, gym, bastu och gästrum i föreningen. Hiss direkt ner till garaget.

Snabbfakta

Adress Lagmansvägen 65 D
Område Kampen
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 2 + Kök
Våning 3 av 5
Boarea 67 m² (föreningens information)
Avgift 3421 kr/mån inkl värme, kallvatten, nätavgift för fiber, tillkommer varmvatten, el
Tillträde 2021-04-01
Pris 2 950 000 kr
Dokument

Budgivning pågår!

Aktuellt bud

2 950 000 kr

Lämnades 2021-01-15 kl 16:22

Oj, redan budgivning?! Lugn, det kanske inte är för sent om du verkligen är intresserad? Kontakta mäklaren, så kanske du hinner lägga ett bud innan affären är avslutad.

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

2

Boarea

67 m²

Planlösning

Välkommen till Brf Strandsnäckan 8 och det bästa Växjö kan erbjuda när det gäller livsstilsboende! Exklusiv 2:a från 2017 med spektakulär utsikt där Växjösjön ständigt är närvarande. Fantastiskt uterum med inglasning från golv till tak. Bostaden genomsyras av högsta kvalitetskänsla, välarbetade detaljer och smakfulla materialval. En enastående lägenhet för person/par med höga krav och önskan om att förverkliga sin bostadsdröm. Utöver bostaden har du tillgång till föreningens välutrustade gym, vackra innergård, inomhuspool, bastu och övernattningslägenhet. I anslutning till poolen finns gemensamt soldäck som vetter mot Växjösjön. Bekvämt med hiss direkt utanför lägenheten ner till garaget. Genomgående vitpigmenterat enstavigt parkettgolv med golvvärme, vitmålade väggar i hela lägenheten, fönsterbänkar i kalksten samt takhöjd om ca 2,60 m. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Rumsbeskrivning
– Entré med grått klinkergolv, hatthylla, garderob samt två infällda spotlights i tak.
– Dusch/tvätt med uppvärmt klinkergolv i ljusgrå granitkeramik och vita kakelplattor på vägg. Större modell av handfat med svart kommod och infälld spegel. Dusch med glasdörrar samt takdusch. Förvaringsplats i väggfasta skåp med svarta släta luckor. Praktisk svart arbetsbänk placerad ovanför tvättmaskin och torktumlare. WC, elektrisk handdukstork samt sju vita infällda spotlights i tak.
– Rymlig klädkammare med en garderob och smart inredning från Elfa.
– Kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum. Elegant inredning från HTH med ljusgrå luckor och matchande laminatskiva både som arbetsbänk och stänkskydd. Integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och underbyggd fläkt. Inbyggd och integrerad kyl/frys. Två praktiska sockellådor samt tre infällda vita spotlights i tak.
– Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck och skjutdörrar mot uterummet, härifrån har man spektakulära vyer mot sjön året runt.
– Stor uterum med påkostad inglasning och robust trallgolv. Med hjälp av uppvärmning kan utrymmet användas stor del av året.
– Mysigt sovrum med utgång till balkong mot nordväst med kvällssol. Plats för ytterligare garderober om behov finns.

Bostadstyp

4-våningshus

Byggår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburen golvvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

116 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Strandsnäckan 8 i Växjö

Allmänt

Strandsnäckan 8 är en unik plats mitt i staden som förenar många fina värden. Förutom närheten till det utbud som den växande staden erbjuder har platsen låtit oss skapa en spännande arkitektur. Husen är anpassade efter omgivningen genom att trappas ned längs sluttningen mot Växjösjön.

Som boende i föreningen har du tillgång till de påkostade rekreationsutrymmena. För dig som gillar att träna finns ett gym med gott om olika träningsredskap. Här finns också en bastu och en vacker inomhuspool med ett stort skjutparti som leder ut till det gemensamma soldäcket som vetter mot Växjösjön. För långväga gäster har föreningen även en fullt utrustad gästlägenhet som de boende kan boka, 200kr/natt.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fiberanslutning och nätavgift för fiber. I månadsavgiften ingår inte varmvatten, hushållsel, innehållstjänster fiber. Det finns 42 garageplatserna som hyrs separat, en för varje lägenhet, 650 kr/månad. I garaget finns även möjlighet att ha laddbox till elbil.

Driftkostnad

El: 3 600 kr/år

Vatten och avlopp: 2 400 kr/år

Summa: 6 000 kr/år

Övrigt

Gästlägenhet med fyra bäddar uthyres för 200 kr/natten och bokas via hemsidan. Garageplats nr
24 uthyres för 650 kr/natten. Förråd nr 22.

Föreningen debiterar preliminär driftskostnad, 200 kr/mån för varmvatten
och 300 kr/mån för el. Föreningen läser av verklig förbrukning två gånger om året. Driftskostnaden
är preliminär och efter säljarens förbrukning och skall ses som en uppskattning.
Bredband och TV via Wexnets utbud med egna avtal. Nätverksuttag i alla rum.

Kommunikation

Växjö Stadstrafik med linje 1 (Teleborg-Centrum-Hovshaga), linje 5 (Teleborg-Lugnadal-Centrum-Sandsbro) och linje 7 (Universitetet-Centrum-Östra Lugnet-Evedal). Bra bussförbindelser med täta bussturer.

Allmänt

Kampen ligger centrumnära mellan Växjösjön och Trummen. Här kan man gå eller cykla den populära Växjö-åttan, 8 km runt båda sjöarna. Mycket fina promenad- och cykelvägar i härliga naturområden. Intill Trummen finns Teleborg Slott. Utmed Växjösjön ligger Växjö Simhall, Medley, en familjevänlig bad- och friskvårdsanläggning med äventyrsbad. Här finns allt du kan önska dig gällande motion, rekreation och lek. Mellan Simhallen och Växjö Lasarett finns en restaurang och på Vattentorget kan man fika eller äta lunch. Närhet till Linnéuniversitetet. Nära till Centrums stadsliv med shopping, restauranger, nöjen och samtidigt naturen in på knuten. Vid Kampaängen finns liten badplats, boulébanor och planer för beach volley/strandfotboll samt utegym/hinderbana.

Närservice

Livsmedelsbutik i området är Netto och Kvantum samt Willys där även Blomsterlandet, apotek och gym finns. I Teleborg Centrum och i dess närhet finns köpcentrum med livsmedelsbutik, restaurang, bensinmack. Vårdcentral finns vid Strandbjörket och Teleborg Centrum. Närmaste skola är Östregårdsskolan (F-6). Campus med sitt utbud ligger endast någon kilometer bort. Vid Växjösjön ligger restaurangen Fyra Krogar.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 960 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge