personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Bredvik

Adelas väg 13B

4 RoK

105 m²

2 350 000 kr

Nytt och fräscht parhus i Bredvik


Välkomna till Växjös nyaste stadsdel Bredvik. Här erbjuder vi ett härligt, i princip nytt parhus på Adelas väg. Huset färdigställdes under hösten 2019 och är ett i raden av Kärnhems beprövade och mycket omtyckta hustyper. Ni möts av en mycket fräsch bostad om 105 m² i två plan med fina uteplatser och en egen trädgårdstäppa. Välplanerad interiör med kök och sällskapsytor i entréplanet och övre plan med tre rejäla sovrum (som kan bli fyra). Dessutom två kaklade bad-/duschrum med påkostade materialval. I Bredvik bor ni naturnära med gång/cykelavstånd till nya Pär Lagerkvistskolan, Räppevallen och Grand Samarkand.

Snabbfakta

Adress Adelas väg 13B
Område Bredvik
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + Kök
Våning 1.2 av 2
Boarea 105 m² (föreningens information)
Avgift 5140 kr/mån inkl vatten, renhållning & fast avg fiber
Tillträde möjligt 2020-12-15
Pris 2 350 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Endast tidsbokning!

Mäklare

Niklas Carlsson

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

Niklas Carlsson
Antal rum

4

Boarea

105 m²

Planlösning

Välkommen till en nybyggd, fräsch och välplanerad bostad. Entréplan med kök och umgängesytor samt en privat övervåning med tre rejäla sovrum som kan göras om till fyra vid behov. Dessutom två snygga bad-/duschrum med kakel och klinker. Generös takhöjd om ca 2,50 m och fina påkostade materialval. Allt med bevarad nykänsla.

ENTRÉPLAN
– Välkomnande entré med snyggt ljusgrå klinkergolv och praktisk skjutdörrsgarderob. Vitmålade väggar samt tak med spotlights.
– Kök med ekparkettgolv och tak med spotlights. Trevlig matplats med fint ljusinsläpp. Påkostad inredning med luckor/utdragslådor i ek, granitbänkskiva och mosaik som stänkskydd. Rostfria maskiner från Siemens (2019), spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin.
– Hall med ekparkett, vitmålade väggar och fin ektrappa till övre plan. Mindre förråd under trappan.
– Snyggt helkaklat WC/dusch/tvättrum med behagliga jordnära färgtoner i gråbeige samt tak med spotlights. WC, duschhörna, tvättställskommod, spegelskåp samt tvättpelare med tvättmaskin och tumlare (2019).
– Ljust och rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar samt utgång till baksidans altandäck.

ÖVRE PLAN
– Hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Fräscht badrum med vita kaklade väggar och ljusgrå klinkergolv. Tak med spotlights. WC, badkar, tvättställskommod och spegelskåp.
– Mycket rymligt sovrum, som är lämpligt att dela av till två sovrum om man önskar. Ekparkettgolv, målade väggar i ljusgrått och en stor skjutdörrsgarderob.
– Sovrum med skjutdörrsgarderob samt ekparkettgolv och väggar i ljusgrå nyans.
– Sovrum med ekparkett och väggar målade i ljusgrått.

Bostadstyp

Parhus

Byggår

2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Grönskan

Allmänt

Brf Grönskan i Växjö består av 24 bostadsrättslägenheter i tio huskroppar med parhus och radhusbebyggelse. Husen är byggda i Kärnhems regi och stod inflyttningsklara hösten 2019.

Driftkostnad

Uppvärmning: 9 000 kr/år

El: 5 000 kr/år

Summa: 14 000 kr/år

Övrigt

– Baksida med trädäck samt trädgårdstäppa kringgärdad med häck.
– Plattsatt uteplats på framsidan.
– Bilplats i anslutning till huset. Plats för två bilar i rad.
– Tillhörande förrådsbyggnad i anslutning till huset (oisolerad).
– Internetuppkoppling via Wexnet (fasta avgiften ingår i månadsavgiften).
– I uppgiven månadsavgift ingår prel debitering med 200 kr för vatten, vilken stäms av kvartalsvis.
– Egna abonnemang tecknas för fjärrvärme och hushållsel.
– Golvvärme (fjärrvärme) i entréplanet och radiatorer på övre plan.
– 2 års-besiktning kommer att utföras prel i slutet på 2021.

Kommunikation

Bredvik trafikeras av stadstrafik linje 4 (Centrum-Öjaby) samt Länstrafikens regionala linjer 114, 123 och 144.

Allmänt

Bredvik är Växjös nyaste bostadsområde och ligger vid Norra Bergundasjöns västra strand, strax intill Räppe och Bergsnäs. Området växer fram med ny bebyggelse i form av bostadsrätter och villor. Här finns en helt ny skola och en fotbollsplan. Naturen kring Bergundasjöarna inbjuder till ett aktivt friluftsliv med motion, fiske och båtturer. Från småbåtshamen i Räppe kan man ta sig ut i Helgasjön. På Räppevallen bedriver Räppe Goif fotbollsverksamhet. I Bergsnäs ligger en välkänd vedeldad bastu med anor.

Närservice

I Bredvik finns Växjös största grundskola F-9, Pär Lagerqvist skola, med stor idrottshall och en unik utemiljö. I närheten finns även tandläkarmottagning. De stora handelsområdena Grand Samarkand, I 11 och Arenastaden, med alla former av service och upplevelser, ligger också mycket nära. I Bergsnäs finns en bensinstation med jourbutik.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 840kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge