personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Sandsbro

Schwerinvägen 58A

3 RoK

71.5 m²

1 490 000 kr

Marklägenhet i skogskanten med söderaltan


Välkommen till trivsamma Sandsbro och ett bostadsläge med många mervärden. På kort avstånd finns både Tofta- och Helgasjön, Fyllerydsskogen, service på Norremark. samt bra kommunikationer till Centrum. Fin och bekväm 3:a i markplan med god tillgänglighet och fönster i tre väderstreck. Bostaden är uppförd 2005 och ger ett modernt intryck med stora fönsterytor och extra takhöjd. Genomgående ekparkettgolv och helkaklat duschrum/tvätt. Möjligt att hyra Carport. Stort separat förråd. Ett perfekt boende för såväl gammal som ung.

Snabbfakta

Adress Schwerinvägen 58A
Område Sandsbro
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 + Kök
Våning 1 av 2
Boarea 71.5 m² (föreningens information)
Avgift 5167 kr/mån Inkl, värme, va och tv-basutbud Boxer "Flex 8" Exkl el.
Pris 1 490 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

3

Boarea

71.5 m²

Planlösning

Mysig marklägenhet med hög trevnadskänsla i vackra Sandsbro. Överbyggd söderaltan med fina gräsytor i direkt anslutning.

Rumsbeskrivning;
– Hall med uppvärmt grått klinkergolv och beige tapet. Två garderober och hatthylla.
– Klädkammare med parkettgolv, fönster och fast inredning. Kan även användas som kontor.
– Duschrum/tvätt med uppvärmt grått klinkergolv och helkaklade ljusa väggar. Dusch, toalett, tvättställskommod. Tvättmaskin, torktumlare och vask.
– Vardagsrum med parkettgolv, ljusa tapeter och öppen planlösning mot kök och matplats.
– Kök med parkettgolv, ljusa tapeter och utgång till delvis överbyggd uteplats i söderläge. Inredning med massiva träluckor lackerade i beige ton. Bänkskiva i ek och vitt väggkakel. Kyl, frys, spis, fläkt, diskmaskin och kakel.
– Stora sovrummet med parkettgolv, ljus tapet och fyra garderober. Helglasad altandörr som leder ut till gräsmattan på södersidan.
– Sovrum med parkettgolv och ljus tapet.

Bostadstyp

Marklägenhet

Byggår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

175 Kwh/m² och år

Föreningens namn

HSB Brf Klarinetten

Allmänt

Bostadsrättsförreningen Klarinetten är belägen på Schwerinvägen 50, 52, 54, 56, 58 och 60 A-D. Föreningen finns på Prästmarksområdet i södra delen av Sandsbro. Den består av 24 lägenheter i sex mindre flerfamiljshus. Lägenheter fördelas på 4 st 2 rok, 12 st 3 rok och 8 st 4 rok. Föreningen färdigställdes den 1 november 2005. Alla lägenheter har generösa uteplatser eller balkonger åt söder. I anslutning till bostäderna finns lägenhetsförråd och carportar. Brf Klarinetten har ett lugnt läge bland villabebyggelse, med närhet till Fyllerydsskogen och Glasrikets golfklubb.
På gångavstånd finns flera butiker och andra serviceanläggningar.
Bostadsrättsinnehavare ansvarar för skötsel av stensättningen vid sin egen entré samt uteplats, föreningen sköter gräsklippning. Det finns 24 carport och två p-platser. Kabel-TV via Boxer, basutbudet ingår, man kan teckna fler kanaler via egna avtal. Bredband via Bredbandsbolaget eller Telia via egna avtal. Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg, som bostadsrättshavare behöver du bara teckna en egen hemförsäkring.

Större underhåll och investeringar:
2009 Energideklaration utförd
2011 OVK-besiktning
2013 Ommålning av fasader

Det finns inga avgiftsändringar eller större underhåll planerade för 2014.

Driftkostnad

El: 4 000 kr/år

Summa: 4 000 kr/år

Övrigt

– Bredbandsanslutning via Bredbandsbolaget.
– Carport med uttag för motorvärmare kan hyras för 250 kr/mån. Gästparkeringar finns inom området.
– Miljöhus och Lägenhetsförråd i separata byggnader.
– Lekplats finns inom området.
– Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg, behöver alltså inte tecknas som tilläggsförsäkring av medlemmen.
– Markiser på fönster åt öster och söder.
– Föreningen kommer inte genomföra någon avgiftshöjning 2020/21.

Kommunikation

Sandsbro trafikeras av Växjö Stadstrafik linje 5 och linje 8.

Allmänt

Sandsbro ligger vid näset mellan Toftasjön och Helgasjön i stadens norra utkant. De senare åren har Sandsbro vuxit fram som ett av Växjös mest expansiva områden med mycket ny, modern bostadsbebyggelse. Sandsbro ligger mycket vackert vid de stora sjöarna Helgasjön och Toftasjön. Fyllerydsskogen är Växjöbornas mest omtyckta strövområde med härliga motionsslingor och elljusspår genom skyddade skogs- och naturområden där också Glasrikets Golfklubb ligger med sin populära 18-håls bana.

Närservice

Sandsbro Skola är en omtyckt F-6 skola utmed Fyllerydsvägen. I Sandsbro finns även flera förskolor, badplatser, en stor och aktiv fotbollsklubb samt kommunens återvinningscentral. Norremark är närmaste handelsområde med stormarknader, restauranger, Systembolag, apotek, flera gym och idrottsanläggningar med mer. Naturskönt vid Toftasjön ligger också omtyckta Toftastrand konditori och Villa Vik restaurang som också erbjuder hotell och konferensmöjligheter.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 600 kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge