personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Torparängen

Bengt Reehns väg 13

5 RoK

132 m²

3 125 000 kr

Nybyggt 5-rums radhus på Torparängen


Välkommen till Bengt Reehns väg 13 och Brf Fotbollsplanens vackra radhusområde på Torparängen. Här bor ni granne med Södra Bergundasjön och har promenadavstånd till förskola/skola och service. Dessutom fina cykelvägar och bussförbindelser till Centrum. Karaktärsfullt radhus om hela 132 m² med 5 rok som håller mycket hög standard med bl a två helkaklade wc/duschrum, Marbodalkök, genomgående, parkettgolv och golvvärme i båda planen. Uteplats med liten grästäppa. Avgiftsfritt i 6 månader (t om juni)

Snabbfakta

Adress Bengt Reehns väg 13
Område Torparängen
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 5 + Kök
Våning 1.2 av 2
Boarea 132 m² (föreningens information)
Avgift 5826 kr/mån inkl p-plats och renhållning, exkl värme, vatten, el och fiber
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 3 125 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Niklas Carlsson

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

Niklas Carlsson
Antal rum

5

Boarea

132 m²

Planlösning

Välkommen till ett radhus med villakvalitéer och hög standard. Interiören präglas av ljus färgsättning och mycket generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt 2,50 meters takhöjd. Två helkaklade wc/duschrum, Marbodalkök, genomgående vitlaserad tvåstavig ekparkett, vitmålade väggar samt lister, fönstersmygar och dörrar i ek. Fin social planlösning samt fyra sovrum.

ENTRÉPLAN
– Entré med avhängningsplats, ljusgrå klinkergolv och tak med spotlights.
– Passage med bra avhängningsgarderob och städskåp. Vitlaserad ekparkett.
– Kök med gott om inredning från Marbodalkök med fanerade luckor/lådor och påkostad bänkskiva samt vitt kakel. Maskiner från Siemens med integrerad kyl, frys och diskmaskin samt spishäll, fläkt, ugn och micro (samtliga 2020). Fin matplats i öppen förbindelse med vardagsrummet, golv i vitlaserad ek. Utgång till uteplatsen.
– Ljust och rymligt vardagsrum med genomgående ljusinsläpp samt utgång till uteplatsen. Golv med vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.
– Praktiskt förråd under trappan.
– Wc/duschrum med snyggt ljusgrå klinkergolv och vita kaklade väggar. WC, duschhörna, tvättställskommod och spegelskåp.

ÖVRE PLAN
– Hall med vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.
– Två likvärdiga sovrum, båda med vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar samt två garderober vardera.
– Snyggt wc/dusch/tvätt med ljusgrå klinkergolv och vita kaklade väggar. WC, duschhörna, tvättställskommod och spegelskåp samt arbetsbänk med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp.
– Sovrum med trevligt burspråk och två garderober. Vitmålade väggar och golv med vitlaserad ekparkett.
– Större sovrum med fyra garderober samt vitlaserad ekparkett och väggar i vitt.

Bostadstyp

Tvåplans radhus i bostadsrättsform

Byggår

2020

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Fotbollsplanen

Allmänt

Brf Fotbollsplanens kvarter består av 12 radhus i två olika hustyper. 5 rum och kök på 132m² (8 stycken) samt 4 rum och kök på 115m² (4 stycken).
Kvarteret är ett radhusområde med villakvalitéer och utemiljö med privata trädgårdar. Husen är byggda i två plan med stomme och fasad helt i trä, uppförda 2020.

Övrigt

– Uteplats med trätrall som ansluter till grästäppa på baksidan.
– Parkeringsplats i anslutning till bostaden.
– Fristående förrådsbyggnad på baksidan.
– Internet och TV via fiberanslutning från Wexnet.
– Gemensamt cykelförråd.
– Gemensam sophantering.
– Driftskostnad är beräknad enligt ekonomisk plan med 1.980kr/mån avseende värme, vatten, fiber och hushållsel.
– Fagnes AB erbjuder avgiftsfritt boende t om juni 2021, driftskostnad tillkommer.

Kommunikation

Allmänt

Närservice

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 960kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge