personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Teleborg

Torparängsvägen 6

4 RoK

115 m²

2 850 000 kr

Välplanerat och trevligt radhus på Torparängen


Välplanerat och helt nytt radhus om 115 kvadratmeter på trevliga Torparängen. Hör möts du av hög standard, ljusa material och generösa ljusinsläpp. Två moderna wc/duschrum med kakel och klinker. Uteplats och grästäppa med västerläge där ni njuter av eftermiddags- och kvällssolen. Mycket attraktivt läge med Södra Bergundasjön, naturområden och skola/förskola inom promenadavstånd samt cykelavstånd till Centrum. Ni bor dessutom utan månadsavgift till och med juni!

Snabbfakta

Adress Torparängsvägen 6
Område Teleborg
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + Kök
Våning 1.2 av 2
Boarea 115 m² (föreningens information)
Avgift 5076 kr/mån inkl p-plats och renhållning, exkl värme, vatten, el och fiber
Tillträde Enl ök. Möjligt omgående
Pris 2 850 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Niklas Carlsson

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

Niklas Carlsson
Antal rum

4

Boarea

115 m²

Planlösning

Välkommen till ett radhus med villakvalitéer och hög standard. Interiören präglas av ljus färgsättning och mycket generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt 2,50 meters takhöjd. Två helkaklade wc/duschrum, Marbodalkök, genomgående vitlaserad tvåstavig ekparkett, vitmålade väggar samt lister, fönstersmygar och dörrar i ek. Fin planlösning med dubbla sociala umgängesdelar samt tre sovrum.

ENTRÉPLAN
– Rymlig entré med avhängningsplats samt ljusgrå klinkergolv. Fin ektrappa till övre plan.
– Modernt wc/duschrum med ljusgrå klinkergolv och vita kaklade väggar. Duschhörna, wc, tvättställskommod och spegelskåp.
– Kök med inredning från Marbodalkök i grå släta luckor/lådor. Mörk tunnpressad bänkskiva samt vitt kakel som stänkskydd. Tak med spotlights. Integrerad kyl och frys, ugn/häll, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin (samtliga Siemens 2020).
– Vardagsrum i öppen planlösning med köket. Generösa ljusinsläpp och utgång till uteplatsen. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.
– Sovrum med access till praktisk klädkammare/förråd (under trappan). Golv med vitaserad ekparkett samt vitmålade väggar.

ÖVRE PLAN
– Härligt allrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.
– Rymigt sovrum med stort fönster och fyra garderober. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.
– Sovrum i bra storlek med två fönster och två garderober. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.
– Snyggt wc/dusch/tvätt med ljusgråmelerat klinkergolv och vita kaklade väggar. Duschhörna, tvättställskommod, spegelskåp och wc. Arbetsbänk och väggskåp samt tvättmaskin och torktumlare (båda 2020).

Bostadstyp

Tvåplans radhus i bostadsrättsform

Byggår

2020

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Fotbollsplanen

Allmänt

Brf Fotbollsplanens kvarter består av 12 radhus i två olika hustyper. 5 rum och kök på 132m² (8 stycken) samt 4 rum och kök på 115m² (4 stycken).
Kvarteret är ett radhusområde med villakvalitéer och utemiljö med privata trädgårdar. Husen är byggda i två plan med stomme och fasad helt i trä, uppförda 2020.

Övrigt

– Baksida i västerläge med trätrall och grästäppa.
– Balkong med österläge.
– Parkeringsplats ingår i månadsavgiften
– Fristående förrådsbyggnad på baksidan.
– Internet och TV via fiberanslutning från Wexnet.
– Gemensamt cykelförråd.
– Gemensam sophantering.
– Driftskostnad är beräknad enligt ekonomisk plan med 1.725 kr/mån avseende värme, vatten, fiber och hushållsel.
– Golvvärme (fjärrvärme) i båda våningsplanen.
– Fagnes AB erbjuder avgiftsfrittboende till och med juni 2021, driftskostnad tillkommer.

Kommunikation

Teleborg trafikeras av Stadstrafikens turtätaste linje 1, 3, 5 och 7.

Allmänt

Den välplanerade stadsdelen Teleborg, med gott omgångtunnlar och cykelvägar, bebyggdes under 70-talet och har växt ut till Växjös största de senaste åren. Teleborg omges av tre sjöar. Södra Bergundasjön erbjuder att aktivt båt- och friluftsliv. Runt Trummen och Växjösjön löper populära gång- och cykelvägar. På Teleborg ligger Linnéuniversitetet med sitt Campus. Intill finns magnifika Teleborgs Slott med sin park.

Närservice

På Teleborg finns stormarknaden Willys, ICA Kvantum och Blomsterlandet samt ett gym. På Sportfältet bedriver Växjö BK ungdomsfotboll och i Teleborgshallen utövas olika idrotter. Tennisplaner finns både utomhus och i SödraClimate Arena. I centrum finns kyrka, Lidl, pizzeria, vårdcentral och apotek. Skolor på stadsdelen är Högstadieskolan Teleborgs Centrum och F-6-skolorna Furutåskolan, Ljungfälleskolan och Torparskolan. Bussförbindelserna är mycket goda

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 920kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge