personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Hovshaga

Vingavägen 65

3 RoK

89 m²

2 090 000 kr

Attraktivt enplans kedjehus på Hovshaga


Vid Brf Vingavägens lugna återvändsgata erbjuder vi nu ett härligt kedjehus i ett plan med ytterläge. Här bor ni med två soliga uteplatser och eget garage intill huset. Bostaden bjuder på 89 rymliga kvadratmetar (3 rok) med ett snyggt nyrenoverat kök, större vardagsrum och fina sovrum, allt med genomgående fräscha och mycket välskötta ytskikt.

Snabbfakta

Adress Vingavägen 65
Område Hovshaga
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 + Kök
Våning 1 av 1
Boarea 89 m² (föreningens information)
Avgift 4492 kr/mån Inkl renhållning, digital-tv och garage. Exkl värme, vatten och el
Tillträde omkring 2021-08-01
Pris 2 090 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Budgivning pågår!

Aktuellt bud

2 215 000 kr

Lämnades 2021-05-05 kl 12:38

Oj, redan budgivning?! Lugn, det kanske inte är för sent om du verkligen är intresserad? Kontakta mäklaren, så kanske du hinner lägga ett bud innan affären är avslutad.

Mäklare

Niklas Carlsson

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

Niklas Carlsson
Antal rum

3

Boarea

89 m²

Planlösning

Ett trivsamt och behändigt boende med allt i ett plan och planlösning som passar såväl yngre som äldre. Huset bjuder på 89 rymliga kvadratmetrar med stort vardagsrum och två fina sovrum, nyrenoverat kök (2019), badrum och separat tvättstuga. Genomgående fräscha ytskikt med ekparkettgolv eller laminatgolv samt målade eller tapetserade väggar.

– Välkomnande entréhall med svartrutigt laminatgolv och vitmålade väggar. Två garderober.
– Nyrenoverat och fräscht kök med vita släta luckor/lådor och ljusgråmelerad bänkskiva i laminat samt matchande stänkskyddsskiva. Praktisk och effektfull belysning under överskåpen. Svartrutigt laminatgolv och tapetserade väggar. Ugn (-19), induktionshäll (-19), fläkt (-21), kyl (-04), frys (-04) och diskmaskin (-16).
– Rejält badrum med plastmatta på väggar och golv. Badkar/dusch, wc, tvättställskommod och spegelskåp.
– Fint sovrum med ekparkettgolv och målade väggar i snygg grå/grön kulör. Tre garderober.
– Härligt vardagsrum om ca 27 m² med plats både för soffgrupp och matplats. Ekparkettgolv och vitmålade väggar samt fondvägg i del av rummet. Utgång till uteplatsen.
– Ljust och trevligt sovrum med ekparkett och vitmålade väggar, två garderober samt dubbla fönster som ger fint ljusinsläpp.
– Praktisk tvättstuga med hyllor samt plastmatta på väggar och golv. Tvättbänk med ho samt tvättmaskin (-12).
– Superfräsch klädkammare i anslutning till tvättstugan. Tapetserade väggar och laminatgolv samt praktiskt hyllsystem.

Bostadstyp

1-plans kedjehus i vinkel

Byggår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

Isolerglas

Energiprestanda

172 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Vingavägen i Växjö

Allmänt

I Brf Vingavägen i Växjö ingår 39 st kedjehus med eget garage och uteplats. Det finns 11 st 2:or, 20 st 3:or samt 8 st 5:or. Byggnaderna uppfördes 1991 och ligger samtliga vid en återvändsgata. Bostadsrättsföreningen bildades 2008.
Lägenheterna har ComHem-anslutning och Wexnet-anslutning.
Det finns en gemensam kvarterslokal med festlokal samt övernattningsrum.
Föreningens hemsida är: http://www.brfvingavägen.se/

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs. Föreningen tar ut en avgift i samband med överlåtelsen på ca 1 190 kr (2,5% prisbasbelopp), avgiften ska täcka föreningens administration av överlåtelsen. Avgiften betalas av köparen, enligt föreningens stadgar.

Driftkostnad

Uppvärmning: 4 400 kr/år

El: 5 700 kr/år

Vatten och avlopp: 3 600 kr/år

Summa: 13 700 kr/år

Övrigt

– Insynsskyddad baksida med grästäppa, häck och plattsatt uteplats. Högt läge med kvällssol från väster.
– Mysig veranda/uteplats på framsidan med söderläge. Delvis under tak.
– Markiser finns på både fram- och baksida.
– Bilplats och eget vidbyggt garage intill huset (nymålat invändigt 2020).
– Fiberanslutning via Wexnet (fast kostnad 150 kr/mån)
– Digital-tv via ComHem (ingår i månavg)
– Individuell mätning av fjärrvärme och vatten. Föreningen debiterar faktisk förbrukning i efterhand tillsammans med månadsavgiften (egna abonnemang tecknas inte).
– Eget abonnemang tecknas för hushållsel.
– Som bostadsrättshavare ansvarar man för skötsel och gräsklippning omkring sitt egna hus.
– Gemensam kvarterslokal med festlokal, kök och övernattningsrum, finns att boka vid behov.

Kommunikation

Hovshaga trafikeras av stadstrafikens turtätaste linje 1, 7 och 8. Cykelvägarna är välutbyggda.

Allmänt

Hovshaga ligger ca 4 km norr om Växjö centrum, nära naturområden som Helgasjön, Araby Fritidsområde, Kronoberg och Evedal. Stadsdelen har sedan 1970-talet vuxit norrut och är en av Växjös populäraset bland barnfamiljer. Vid idrottsanläggningen Hagavallen bedriver Hovshaga AIF ungdomsverksamhet inom fotboll och innebandy. På Gamla Kronobergsvägen finns den populära 4H-gården, många barns favoritställe med flera fina smådjur.

Närservice

På Hovshaga finns tre kommunala F-6 skolor, Gustavslundsskolan, Hovshagaskolan och Östra Lugnets skola samt ett flertal förskolor. Vid Gustavslundsskolan ligger Hovshaga sporthall. I Hovshaga centrum finns en Ica Supermarket, pizzeria, bibliotek, frisersalong och vårdcentral. På området finns också bensinmack och jourbutik. Närmaste köpcentrum är Norremark med bland annat Ica Kvantum, Coop Forum, Systembolaget och Apotek.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största marknadsplats för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2021).

Läge