Snart
till salu

personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Kampen

Lagmansvägen 65B

4 RoK

142 m²

8 250 000 kr

Enastående vacker bostad intill Växjösjön


Välkommen till fantastiska Strandsnäckan och en av föreningens absoluta topplägenheter i Växjös exklusivaste livsstilsboende. 142 m² i etage med uterum, två balkonger samt takterrass i västerläge och Växjösjön ständigt närvarande . Utöver bostaden har du tillgång till föreningens välutrustade gym, vackra innergård, inomhuspool, bastu och övernattningslägenhet. Hiss direkt ner till garaget. Bostaden genomsyras av högsta kvalitetskänsla, välarbetade detaljer och smakfulla materialval. En enastående lägenhet för dig med höga krav och önskan om att förverkliga sin bostadsdröm.

Snabbfakta

Adress Lagmansvägen 65B
Område Kampen
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + Kök
Våning 4.5 av 5
Boarea 142 m² (föreningens information)
Avgift 6689 kr/mån inkl värme, kallvatten, nätavgift för fiber, tillkommer varmvatten, el, innehållstjänster fiber
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 8 250 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

4

Boarea

142 m²

Planlösning

Välkommen till Brf Strandsnäckan 8 och det bästa Växjö kan erbjuda när det gäller livsstilsboende! Exklusiv och vacker bostad om 4 rok, (som enkelt kan göras om till en 5:a) från 2017 med spektakulär utsikt där Växjösjön ständigt är närvarande. Fantastiskt uterum om 20 m² med inglasning från golv till tak. Utöver bostaden har du tillgång till föreningens välutrustade gym, vackra innergård, inomhuspool, bastu och övernattningslägenhet. I anslutning till poolen finns gemensamt soldäck som vetter mot Växjösjön. Bekvämt med hiss direkt utanför lägenheten som tar dig ner till garaget.
Genomgående vitpigmenterat enstavigt parkettgolv med golvvärme och vitmålade väggar i hela lägenheten, fönsterbänkar i kalksten samt takhöjd om ca 2,60 m. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Hammarström för ytterligare information och visningsförfrågan.

Rumsbeskrivning:
– Entré med hatthylla, stor garderob samt infällda spotlights i tak.
– Duschrum med uppvärmt klinkergolv i ljusgrå granitkeramik och vita, helkaklade väggar. Vit tvättställskommod med större handfat och infälld spegel. Dusch med glasdörrar samt takdusch. WC.
– Vardagsrum i öppen planlösning mellan köket och det härliga uterummet.
– Socialt kök med elegant inredning från HTH med ljusgrå luckor och vackra bänkskivor i komposit. Köket är byggt i vinkel där delen mot vardagsrummet har en utskjutande bänkskiva med sittplatser. Utgång till balkong. Integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och underbyggd fläkt. Glaspanel som stänkskydd. Inbyggd kyl/frys side-by-side. Infällda spotlights i tak.
– Sovrum med klädkammare, utgång till balkong och väggar i blågrå ton.
– Rymligt master bedroom med hel garderobsvägg med överskåp. Fönster mot sjösidan samt utgång till uterummet.
– Elegant duschrum/tvätt med uppvärmt klinkergolv i ljusgrå granitkeramik och vita, helkaklade väggar. Dusch med glasdörrar samt takdusch. Förvaringsplats i väggfasta skåp med vita luckor. Bänkskiva i komposit ovanför tvättmaskin och torktumlare. WC, handdukstork samt infällda spotlights i tak.
– Hall mellan sovrum och duschrum med städskåp och garderober.
– Inbjudande uterum om ca 20 m² med påkostad inglasning och robust trallgolv. Med hjälp av uppvärmning kan utrymmet användas stor del av året.
Trappa till övre plan med plansteg i ek och vitmålade sättsteg.
Övre plan:
– Ljust och luftigt allrum med fönster i tre väderstreck samt utgång till balkong och skjutdörrsparti mot takterrass. Balkongen blickar mot öst med utsikt mot sjön Trummen. Takterrassen ligger i västerläge med Växjösjön i blickfånget och hit hittar solen hela dagen. Terrassen mäter ca 35 m² och ger plats för loungedel, matmöblemang och grill. En fantastisk oas med kvällssol och vattenvy!
– Förråd med fasta hyllor.

Bostadstyp

5-våningshus

Byggår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburen golvvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

116 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Strandsnäckan 8 i Växjö

Allmänt

Strandsnäckan 8 är en unik plats mitt i staden som förenar många fina värden. Förutom närheten till det utbud som den växande staden erbjuder har platsen låtit oss skapa en spännande arkitektur. Husen är anpassade efter omgivningen genom att trappas ned längs sluttningen mot Växjösjön.

Som boende i föreningen har du tillgång till de påkostade rekreationsutrymmena. För dig som gillar att träna finns ett gym med gott om olika träningsredskap. Här finns också en bastu och en vacker inomhuspool med ett stort skjutparti som leder ut till det gemensamma soldäcket som vetter mot Växjösjön. För långväga gäster har föreningen även en fullt utrustad gästlägenhet som de boende kan boka, 200kr/natt.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fiberanslutning och nätavgift för fiber. I månadsavgiften ingår inte varmvatten, hushållsel, innehållstjänster fiber. Det finns 42 garageplatserna som hyrs separat, en för varje lägenhet, 650 kr/månad. I garaget finns även möjlighet att ha laddbox till elbil.

Övrigt

Gästlägenhet med fyra bäddar uthyres för 200 kr/natten och bokas via hemsidan. Garageplats nr
36 uthyres för 650 kr/mån. Förråd nr 20 ingår.

Föreningen debiterar preliminär driftskostnad, 200 kr/mån för varmvatten
och 300 kr/mån för el. Föreningen läser av verklig förbrukning två gånger om året. Driftskostnaden
är preliminär och efter säljarens förbrukning och skall ses som en uppskattning.
Bredband och TV via Wexnets utbud med egna avtal. Nätverksuttag i alla rum.

Kommunikation

Växjö Stadstrafik med linje 1 (Teleborg-Centrum-Hovshaga), linje 5 (Teleborg-Lugnadal-Centrum-Sandsbro) och linje 7 (Universitetet-Centrum-Östra Lugnet-Evedal). Bra bussförbindelser med täta bussturer.

Allmänt

Kampen ligger centrumnära mellan Växjösjön och Trummen. Här kan man gå eller cykla den populära Växjö-åttan, 8 km runt båda sjöarna. Mycket fina promenad- och cykelvägar i härliga naturområden. Intill Trummen finns Teleborg Slott. Utmed Växjösjön ligger Växjö Simhall, Medley, en familjevänlig bad- och friskvårdsanläggning med äventyrsbad. Här finns allt du kan önska dig gällande motion, rekreation och lek. Mellan Simhallen och Växjö Lasarett finns en restaurang och på Vattentorget kan man fika eller äta lunch. Närhet till Linnéuniversitetet. Nära till Centrums stadsliv med shopping, restauranger, nöjen och samtidigt naturen in på knuten. Vid Kampaängen finns liten badplats, boulébanor och planer för beach volley/strandfotboll samt utegym/hinderbana.

Närservice

Livsmedelsbutik i området är Netto och Kvantum samt Willys där även Blomsterlandet, apotek och gym finns. I Teleborg Centrum och i dess närhet finns köpcentrum med livsmedelsbutik, restaurang, bensinmack. Vårdcentral finns vid Strandbjörket och Teleborg Centrum. Närmaste skola är Östregårdsskolan (F-6). Campus med sitt utbud ligger endast någon kilometer bort. Vid Växjösjön ligger restaurangen Fyra Krogar.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2021).

Läge