personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Väster

Storgatan 82 D

2 RoK

55 m²

2 250 000 kr

2:a i ICON med fantastisk balkong om 20 m²


Unik 2:a på åttonde våningen med industrikänsla och högklassiga materialval. Spektakulär utsikt från balkong om 20 m². Häftig boendemiljö med närhet till mästarklassig idrott, Växjö centrum och Grand Samarkand. Innergård med utomhuspool samt tillgång till gym och inomhuspool. Föreningen tillämpar fri andrahandsuthyrning och lägenheten kan även köpas av juridisk person.

Snabbfakta

Adress Storgatan 82 D
Område Väster
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 2 + Kök
Våning 8 av 9
Boarea 55 m² (föreningens information)
Avgift 3974 kr/mån inkl. värme och fast avgift Wexnet. Kostnad för vatten, hushållsel samt tjänster för data, tv och telefoni tillkommer. Obligatorisk serviceavgift 609 kr/mån.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 250 000 kr eller högstbjudande
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Obs! Endast tidsbokning. Boka via hemsidan eller ring mäklaren.

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

2

Boarea

55 m²

Planlösning

Välkommen till ICON och en av få lägenheter med balkong. Möjligheter till fullservice boende, t. ex städ och roomservice. Social planlösning och snygga material- och tillval gör det här till en topplägenhet.
Rumsbeskrivning:
– Välkomnande entré och hall med enstavigt parkettgolv i vitmattlackad ek samt vitmålade väggar. Vita infällda spotlights, hatthylla samt plats för mindre möbel.
– Ljust sovrum med enstavigt parkettgolv i vitmattlackad ek samt vitmålade väggar. Stort fönster samt utgång via altandörr till härlig balkong i öst.
– Elegant duschrum med uppvärmt klinkergolv och kaklade väggar. Badrumsinredning i form av vit kommod, stor infälld spegel, WC, dusch med välvd glasvägg, vägghängd badrumsskåp med spegel samt vita infällda spotlights. Här finns även plats för tvättpelare.
– Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående enstavigt parkettgolv i vitmattlackad ek samt vitmålade väggar. Modernt kök från HTH med grå/blå luckor, bänkskiva samt stänkskydd i ljusgrå komposit. Köksö med gott om förvaring samt plats för ett par stolar. Rostfria vitvaror i form av kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i öst och syd samt utgång via altandörr till den härliga balkongen i öst.

Bostadstyp

Höghus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

85 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf ICON Växjö 2

Allmänt

Brf ICON Växjö 2 består av 131 lägenheter fördelat på 2 trapphus. På entréplan finns café, reception och övrig service. Boende har tillgång till innegårdsterrassen på plan 2 samt solterrassen på plan 19 där skybar finns. Minst ett årskort per lägenhet ingår till gym, spa med bland annat inomhuspool och bastu. På fastigheten finns tvättstugor för de boende.
Husen är anslutna för elleverans och fjärrvärme från VEAB. Det är individuell mätning av hushållsel, kallvatten och varmvatten samt gemensam mätning av värme. Parkering samt garageplats via Aimo Park, telefon 0771-96 90 06. Fiber via Wexnet. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare.

Utfört underhåll:
2020 Låsbleck till tvättstugor och förråd
2020 Installation av kamera i soprum

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Driftkostnad

El: 3 800 kr/år

Övrigt: 7 308 kr/år

Summa: 11 108 kr/år

Övrigt

– I månadsavgiften ingår värme och fast avgift till Wexnet.
– Individuell mätning görs av vatten och hushållsel via föreningen. Läses av månadsvis och aviseras tillsammans med månadsavgiften (eget abonnemang behöver inte tecknas).
– Serviceavgift 609 kr/månad tillkommer och avser tillgång till gym, spa och pool, innergård samt takterrass. Två träningskort ingår. Möjlighet att köpa till fullservice-tjänster via Lobbyn.
Lägenhetsförråd på samma våningsplan.
Tvättstuga finns på våningsplan 3,5 och 7.
– Garage och p-plats hyrs ut via Aimo Park. Finns även möjlighet att hyra garageplats under Vida Arena, Ca 880 kr/mån samt öppen p-plats 470kr/mån. Kontakta Aimo Park på 0771-96 90 06.
– Det finns även ett visst antal fria p-platser i Arenaområdet.

Kommunikation

Väster trafikeras av stadstrafiken (linje 2, 3, 4 och linje 6). Till centrum är det gångavstånd.

Allmänt

Väster är en grön stadsdel i centrala Växjö med äldre villabebyggelse och spännande arkitektur. Parker och grönområden ligger tätt mellan villakvarteren. I den lummiga Grönadalsparken, eller Korumpan som den kallas på Väster, får man en verklig lantkänsla. Korumpan är en hagmark med ekar och björkar och en rik ängsflora. Det gamla smalspåret, som gjorts om till cykelväg, leder långt utanför staden och skär genom stadsdelen. Nedanför mot Liedbergsgatan finns större hyreshusområden och bostadsrätter.

Närservice

Ulriksbergsskolan (F-6) ligger mitt på Väster och även Elin Wägnerskolan (6-9) är belägen på stadsdelen. Här finns gott om alternativ till närservice genom Dalbo centrum, Grand Samarkand, Växjö Centrum, Oxtorget, Västerport och Handelsplats I11. Växjös idrottscentrum Arenastaden ligger inom promenadavstånd.

Övrigt

Lägenhetsnummer 12:34 i ekonomisk plan. Unik 2:a på åttonde våningen med industrikänsla och häftig balkong om 20 m ² i ICONboendemiljö med närhet till mästarklassig idrott och Växjö centrum. Häftig innergård med utomhuspool samt tillgång till gym och inomhuspool. Takterass och skybar. Möjligheter till fullservice boende, t. ex städ och roomservice. Juridisk person får köpa, möjligt till andrahandsuthyrning. Unik boendemiljö med närhet till mästarklassig idrott och Växjö centrum. Häftig innergård med utomhuspool samt tillgång till gym och inomhuspool. Takterass och skybar. Möjligheter till fullservice boende, t. ex städ och roomservice. Unik 2:a i ICON med balkong om ca 20 m Industrikänsla. Spektakulär Unik 2:a på åttonde våningen med industrikänsla och högklassiga materialval. Spektakulär och vidsträckt utsikt från balkong om 20 m². Häftig boendemiljö med närhet till mästarklassig idrott och Växjö centrum. Innergård med utomhuspool samt tillgång till gym och inomhuspool. Juridisk person får köpa. Möjligt till andrahands

Läge