personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Teleborg

Skiftesvägen 39

3 RoK

80 m²

1 750 000 kr

Fin marklägenhet med gavelläge och två uteplatser


På efterfrågade Skiftesvägen väntar en ljus trerummare i markplan i trygga Riksbyggens Brf Trillan. På nummer 39 erbjuds ett välplanerat boende som fördelas över 80 m² där du hittar två sovrum, rymligt kök, mysigt vardagsrum, helkaklat badrum samt gott om förvaring i praktisk klädkammare. Som grädde på moset erbjuds även två uteplatser varav en med stenlagd uteplats och gräsyta med kvällsol. Lägenheten är belägen vid en lugn och bilfri innergård med lekplats och grönområden. Bilen parkerar du i ditt egna garage med tillhörande förråd. Här bor du alldeles intill natur, Södra Bergundasjön och skola. Välkommen till Teleborg och till ett bekymmersfritt och prisvärt boende att trivas i många år framöver.

Snabbfakta

Adress Skiftesvägen 39
Område Teleborg
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 + kök
Våning 1 av 2
Boarea 80 m² (föreningens information)
Avgift 4896 kr/mån Inkl. värme, vatten, garage, grundutbud TV, bredband & bostadsrättstillägg.
Pris 1 750 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Budgivning pågår!

Aktuellt bud

1 650 000 kr

Lämnades 2022-06-20 kl 14:55

Oj, redan budgivning?! Lugn, det kanske inte är för sent om du verkligen är intresserad? Kontakta mäklaren, så kanske du hinner lägga ett bud innan affären är avslutad.

Mäklare

Anna Storbjörk

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 85

Anna Storbjörk
Antal rum

3

Boarea

80 m²

Planlösning

Välkommen till en rymlig trerummare med fint gavelläge på Skiftesvägen 39. Ett prisvärt och bekvämt boende då det mesta ingår i månadsavgiften (4 896 kr). Lugnt läge i området och med härlig uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Här bor du med absolut närhet till natur och sjö och har dessutom fina cykelvägar till skolor och Växjö centrum.

Rumsbeskrivning:
– Entré med klinkergolv och vitmålade väggar. Hatthylla med plats för ytterkläder.
– Hall med grått laminatgolv och vitmålade väggar.
– Rymligt kök med vaniljvita luckor och vitrinskåp, träfärgad laminatbänkskiva, rostfri diskho och vitt kakel som stänkskydd. Vitvaror i form av kyl, frys, hällspis, fläkt och diskmaskin. Matplats för 6 personer. Grått laminatgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp från fönster mot öster.
– Vardagsrum med grått laminatgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp från fönster mot väst samt utgång till skyddad uteplats och grästäppa.
– Sovrum 1 med grått laminatgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp från fönster mot öster. Befintliga garderober ingår ej.
– Sovrum 2 med grått laminatgolv och rosamålade väggar. Ljusinsläpp från fönster mot väster. Befintlig garderob ingår ej.
– Helkaklat badrum med terrakottafärgat klinkergolv och vitt/svart kakel på väggar. Inredning i form av badkar, kommod, spegel, WC-stol samt väggfast skåp. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
– Stor klädkammare med gott om inredning med hyllplan och klädstänger.

Bostadstyp

Marklägenhet

Byggår

1983

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

127 Kwh/m² och år

Uteplats

I anslutning till bostaden finns två uteplatser, en vid entrén i söder och en i väster.

Föreningens namn

Brf Trillan 1, Riksbyggen

Allmänt

Brf Trillan 1 äger fastigheten Trillan 1 på Skiftesvägen i Teleborg. Här har uppförts 13 st. bostadshus med 111 lägenheter med bostadsrätt. Föreningens lägenheter fördelar sig på 33 st. 2:or, 40 st. 3:or, 17 st. 4:or, samt 21 st. 5:or. Varje lägenhet har ett garage. Fastigheten är försäkrad i Folksam. Bostadsrättshavaren betalar hemförsäkring och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

I området finns dessutom gårdsbyggnader med bl a tvättstuga, cykelförråd, övernattningsrum, kvarterslokal, lekplatser och pingislokal.

Fiber via Telenor AB, avtal tecknas separat. Kabel-tv via Tele 2.

Underhåll och renoveringar:
2006 Fönstermålning samt byte av vägbommar, underhåll tvättstugor
2009 Energideklaration utförd, genomgång av ventilationen
2010 Byte av tvättmaskiner och torktumlare, byte av värmeväxlare i undercentral, byte av låssystem
2010 Utvändig målning av lägenheternas ytterdörrar, byte av hängrännor
2011 Asfaltering och plattläggning
2012 Underhåll tvättstugor samt VA och sanitet
2013 Jordfelsbrytare
2013 Nya sopstationer, underjordsbehållare
2014 Installation vattensparlatorer
2014 Ytterbelysning
2014 Huskropp, utvändigt (målning fönsterbleck, betongytor, socklar)
2015 Huskropp, utvändigt (lagning av socklar, loftgångar, betongpelare)
2015 Gemensamma utrymmen (tvättstuga)
2016 Extern miljö (byte belysningsstolpar)
2016 Huskropp, utvändigt (fasadrenovering, fogar)
2016 Markytor (anläggning kompost)
2016 Gemensamma utrymmen (tvättstugeutrustning)
2016 Installationer
2016 Garage & p-platser
2017 Gemensamma utrymmen (tvättstuga manglar)
2017 Installationer (ventilationsaggregat, hissar)
2017 Huskropp, utvändigt (renovering socklar)
2017 Markytor (lekutrustning & soffor)
2018 Gemensamma utrymmen (trapphus)
2018 Markytor (staket, lekhus, trappa)
2019-2020 Trapphus
2019-2020 Markytor
2020-2021 Huskropp utvändigt (fasad och taktvätt)

Planerade renoveringar/underhåll:
2021-2022 Huskropp (fasader – tvätt och målning)
2028 Huskropp (ev. stambyte, beroende på resultat av filmning stammar 2020/2021)

Driftkostnad

El: 7 250 kr/år

Summa: 7 250 kr/år

Övrigt

Renoverat av föregående ägare:
– 2014/15 Totalrenovering av kök.
– 2020 Ny kommod och duschslang i badrum. Badrummet är från 2006.
Renoverat nuvarande säljare:
– 2021 Fönster ommålade på utsidan. Hallen och sovrum nr 2 ommålades.
– 2022 Nya rör under köksvasken. Ny duschslang samt nya rör under badkar samt ny blandare till badkaret.
Plisségardiner ingår i köpet.

I området finns dessutom gårdsbyggnader med bl a tvättstuga, cykelförråd, övernattningsrum, kvarterslokal, lekplatser och pingislokal.
Driftskostnaden är baserad på den nuvarande ägaren och bör endast ses som en uppskattning.

Kommunikation

Teleborg trafikeras av Stadstrafikens turtätaste linje 1, 3, 5 och 7.

Allmänt

Den välplanerade stadsdelen Teleborg, med gott omgångtunnlar och cykelvägar, bebyggdes under 70-talet och har växt ut till Växjös största de senaste åren. Teleborg omges av tre sjöar. Södra Bergundasjön erbjuder att aktivt båt- och friluftsliv. Runt Trummen och Växjösjön löper populära gång- och cykelvägar. På Teleborg ligger Linnéuniversitetet med sitt Campus. Intill finns magnifika Teleborgs Slott med sin park.

Närservice

På Teleborg finns stormarknaden Willys, ICA Kvantum och Blomsterlandet samt ett gym. På Sportfältet bedriver Växjö BK ungdomsfotboll och i Teleborgshallen utövas olika idrotter. Tennisplaner finns både utomhus och i SödraClimate Arena. I centrum finns kyrka, Lidl, pizzeria, vårdcentral och apotek. Skolor på stadsdelen är Högstadieskolan Teleborgs Centrum och F-6-skolorna Furutåskolan, Ljungfälleskolan och Torparskolan. Bussförbindelserna är mycket goda

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2021).

Läge