personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Väster

Armborstvägen 4B

3 RoK

86.5 m²

1 850 000 kr

Rymlig 3:a med västerbalkong


Prisvärd, fräsch samt rymlig beskriver den fina trerummaren på Armborstvägen 4B. Beläget med galvelläge på andra våningen på attraktiva Väster erbjuder fina egenskaper som rymligt vardagsrum, modernt kök, två fina sovrum, helkaklat badrum samt separat tvättstuga. Lägg dessutom till balkong i soligt västerläge samt uteplats vid entrén med plats för ett caféset. Gott om förvaring finns i separat klädkammare samt förråd i anslutning till bostaden. Egen garageplats med laddbox för elbil under huset, som ingår i avgiften, samt fria parkeringsplatser. Fiber från Wexnet. Här bor du med gångavstånd till centrum, mataffärer samt vårdcentral och med cykel tar du dig smidigt till idrottsarenor samt köpcentrumet Grand Samarkand. Varmt välkommen på visning!

Snabbfakta

Adress Armborstvägen 4B
Område Väster
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 + kök
Våning 2 av 2
Boarea 86.5 m² (föreningens information)
Avgift 4081 kr/mån Inkl. garage med laddbox, kallvatten samt sophantering.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 1 850 000 kr eller högstbjudande
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren"

Mäklare

RoseMarie Altberg

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0733845300

RoseMarie Altberg
Antal rum

3

Boarea

86.5 m²

Planlösning

Tilltalande och trevlig bostadsrätt lugnt belägen på Väster med gångavstånd till Centrum. Utmärkt ytterläge med väl tilltagna rum samt två uteplatser. Rymlig och välplanerad planlösning med en modern, välskött och fräsch interiör. Här erbjuds genomgående vattenburen golvvärme och ekparkettgolv. Snygga vita innerdörrar med ram och fönsterbänkar i stenmaterial samt en generös takhöjd om ca 2,50 meter. Stilrent helkaklat WC/Duschrum samt lyxig separat tvättstuga. Praktiska utrymmen i klädkammare, vindsutrymme samt isolerat lägenhetsförråd intill entrén. Fin innegård med lekplats och grönytor samt lättillgängligt med parkeringsplatser och garageplats. Varmt välkommen till trevliga och engagerade Brf Örnen och till en bostad som passar de flesta.

Rumsbeskrivning:
Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden.
– Entré med ekparkettgolv och vit/gråmålade väggar.
– Rymligt kök med vita luckor, grått kakel som stänkskydd samt grå laminatbänkskiva. Rostfria vitvaror i form av kyl, frys, inbyggnadsugn- och mikro, induktionshäll samt diskmaskin. Ekparkettgolv vitmålade/fondtapet på väggar. Ljusinsläpp från fönster mot öst.
– Vardagsrum med ekparkettgolv och vit/gråmålade väggar. Ljusinsläpp från fönster i väst samt utgång till överbyggd balkong med markis.
– Sovrum 1med ekparkettgolv och vitmålade/fondtapet på väggar. Två garderober, ett linneskåp samt väggmonterad klädstång. Ljusinsläpp från fönster mot väst.
– Sovrum 2 med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Platsbyggd garderob. Ljusinsläpp från fönster mot söder.
– Helkaklat badrum i svart och vitt. Inredning i form av duschhörna med välvda dörrar och takdusch, vit handfatskommod, spegelskåp, wc-stol samt uppvärmd handdukstork.
– Tvättstuga med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Inredning i form av rostfri tvättho med underliggande förvaring, väggfasta hyllor samt väggfast torkställning. Tvättmaskin och torktumlare.
– Klädkammare med väggfast inredning,

Bostadstyp

2-våningshus

Byggår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

114 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Örnen 30

Allmänt

I Brf Örnen 30 finns 29 lägenheter fördelade på 20 st. 3 rum och kök i ett plan med boarea 86,6 m² och 9 st. 4 rum och kök i två plan med boarea 116,8 m². Total lägenhetsyta är 2 783 m².

Föreningen genomför arbetsdagar, sk. ”Armborstdagar” , på höst och vår som avslutas med trevlig samvaro – ett bra tillfälle att lära känna sina grannar.
Medlemmar i föreningen delar på skötsel av yttre områden som gräsklippning, sandning och snöskottning enligt ett rullande schema.

Föreningen har investerat i solceller som monterades på hus 4 och billaddare på samtliga bilplatser i garaget, detta genomfördes i början av 2022.

Driftkostnad

Uppvärmning: 1 000 kr/år

El: 6 100 kr/år

Övrigt: 1 800 kr/år

Summa: 8 900 kr/år

Övrigt

2016 – Ny tvättmaskin, ny WC-stol, ny tvätthandfat.
2020 – Ny markis på balkongen. Ny trätrall vid entrén.
2021 – Nytt ekparkettgolv, målning av köksluckor samt tapetserat en fondvägg i kök. Ny induktionshäll. Målade väggar i sovrum och hall.

– Rullgardiner i samtliga fönster ingår i bostaden.
– Sydväst orienterad balkong med markis, infravärme, trätrall samt eluttag.
– Egen trappa till bostaden samt plats för ett caféset vid entrén med förmiddagssol.
– Befintligt parabol med tekniskt utrustning ingår om man önskar.
– Garageplats nr 27 tillhör bostaden.
Gemensam vår- och höststädning.
Lägenhetsinnehavaren tecknar eget abonnemang gällande värme, vatten och el.
Fiber via Wexnet. Bekostas av lägenhetsinnehavaren.
Driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på förbrukning samt avtal.
Medlemmarna sköter underhåll som gräsklippning samt snöskottning.
Solceller installerades av föreningen samt elstolpar till samtliga garageplatser.

Kommunikation

Väster trafikeras av stadstrafiken (linje 2, 3, 4 och linje 6). Till centrum är det gångavstånd.

Allmänt

Väster är en grön stadsdel i centrala Växjö med äldre villabebyggelse och spännande arkitektur. Parker och grönområden ligger tätt mellan villakvarteren. I den lummiga Grönadalsparken, eller Korumpan som den kallas på Väster, får man en verklig lantkänsla. Korumpan är en hagmark med ekar och björkar och en rik ängsflora. Det gamla smalspåret, som gjorts om till cykelväg, leder långt utanför staden och skär genom stadsdelen. Nedanför mot Liedbergsgatan finns större hyreshusområden och bostadsrätter. Vid Handelsplats I11 finns två bostadsrättsföreningar på Kasernvägen och Industrigatan. I Arenastaden finns moderna bostadsrätter i Icon.

Närservice

Ulriksbergsskolan (F-6) ligger mitt på Väster och även Elin Wägnerskolan (6-9) är belägen på stadsdelen. Här finns gott om alternativ till närservice genom Dalbo centrum, Grand Samarkand, Växjö Centrum, Oxtorget, Västerport och Handelsplats I11. Växjös idrottscentrum Arenastaden ligger inom promenadavstånd.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2022).

Läge