personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Hovshaga

Segerstadsvägen 74A

5 RoK

114 m²

2 890 000 kr

Br-kedjehus med absolut toppläge


Absolut toppläge! Kedjehus i två plan med härlig trädgård på hörntomt som ramas in med vacker avenbokshäck. Överbyggd altan i söderläge och gräns mot grönområde med lekplats. Ett högklassigt boende i nyskick med områdets bästa läge. Gemensam pool i föreningen. Carport.

Snabbfakta

Adress Segerstadsvägen 74A
Område Hovshaga
Upplåtelseform Kedjehus
Antal rum 5 + Kök
Våning 1+2 av 2
Boarea 114 m² (föreningens information)
Avgift 7385 kr/mån
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 890 000 kr eller högstbjudande
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

5

Boarea

114 m²

Planlösning

Rumsbeskrivning entréplan;
– Entré med mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp via fönster vid ytterdörren.
– Duschrum med mörkgrått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Duschhörna med frostade välvda duschdörrar av glas, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring och belysning. Toalett och handukstork. Fönster mot norr.
– Tvättrum med mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättmaskin och torktumlare (Bosch), arbetsbänk med mörkgrå laminatskiva och infälld tvättho, överskåp med förvaringsmöjligheter.
– Förråd under trappan.
– Kök med matplats. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Mörkgrå släta köksluckor och lådfronter, ljusgrå laminatskiva med infälld induktionshäll och diskho, vitt kakel som stänkskydd. Kyl och frys, inbyggnadsugn och mikro, köksfläkt, samtliga vitvaror från Bosch. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Fönster mot norr.
– Vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti i söderläge, utgång till uteplats i söderläge.
– Överbyggd uteplats i söderläge.

Rumsbeskrivning övre plan;
– Trappa med plansteg och ledstång av ek, vitmålade detaljer och vägg.
– Hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Sovrum 1 med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Balkongdörr med utgång till balkong i norrläge.
– Sovrum 2 med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Tre garderober. Fransk balkong och mindre fönster mot norr.
– Sovrum 3 med ekparkettgolv och vitmålade väggar. En garderob. Fönster mot söder.
– Sovrum 4 med ekparkettgolv och vitmålade väggar samt en fondvägg. En garderob. Fönster mot söder.
– Duschrum med uppvärmt(med tidsstyrning) ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på vägg. Duschhörna med välvda frostade duschdörrar av glas, handfat med kommod, toalett och handukstork. Fönster mot öster.
Samtliga rullgardiner lämnas kvar.

Bostadstyp

2-plans kedjehus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme. Golvvärme entréplan, radiatorer på övre plan

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Ej utförd

Uteplats

Asfalterad uppfart och carport. Stenlagd uteplats på framsidan i norrläge samt stenlagd och överbyggd uteplats på baksidan i söderläge. Balkong i norrläge. Isolerat förråd med mindre vindsutrymme i anslutning till uteplatsen. Stor härlig hörntomt med utrymme för lek, odling mm, vackert inramad med avenbokshäck.

Föreningens namn

Brf Gryningen

Allmänt

Brf Gryningen består av 36 lägenheter praktiskt beläget i Hovshaga Centrum. Lägenheterna är fördelade på ett loftgångshus med 24 lägenheter, 8 parhus i två plan och 4 kedjehus i två plan. I loftgångshuset finns tre typer av lägenheter, 2 rum och kök på 65 m², 3 rum och kök på 76 m² och 4 rum och kök på 90 m².
Loftgångshuset består av två vingar som länkas samman med en härlig glasad entréhall i mitten.
De 8 lägenheter i radhus med uteplats och trädgård i söder. Entréplanet rymmer kök, vardagsrum och egen tvättstuga. På det övre planet finns tre sovrum och ett mysigt allrum med utgång till balkongen. Den totala boarean är 114 m², fördelad över fem rum och kök.
Kvarteret omfattar också en länga med fyra kedjehus i skön funkisstil. Även dessa med fem rum och på 114 m². Total lägenhetsyta 3 216 m².
Lägenheterna har en egen parkeringsplats och tillgång till gemensam pool.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om ditt medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Övrigt

– Fiber via Wexnet. 150 kr/mån samt tillkommande för operatörstjänster
– Isolerat lägenhetsförråd vid carporten
– Driftskostnad; Tillkommer schablonkostnad om 1.868 kr/månad för värme, el och varmvatten. Föreningen läser av förbrukningen var 12:e månad.

Kommunikation

Hovshaga trafikeras av stadstrafikens turtätaste linje 1, 7 och 8. Cykelvägarna är välutbyggda.

Allmänt

Hovshaga ligger ca 4 km norr om Växjö centrum, nära naturområden som Helgasjön, Araby Fritidsområde, Kronoberg och Evedal. Stadsdelen har sedan 1970-talet vuxit norrut och är en av Växjös populäraset bland barnfamiljer. Vid idrottsanläggningen Hagavallen bedriver Hovshaga AIF ungdomsverksamhet inom fotboll och innebandy. På Gamla Kronobergsvägen finns den populära 4H-gården, många barns favoritställe med flera fina smådjur.

Närservice

På Hovshaga finns tre kommunala F-6 skolor, Gustavslundsskolan, Hovshagaskolan och Östra Lugnets skola samt ett flertal förskolor. Vid Gustavslundsskolan ligger Hovshaga sporthall. I Hovshaga centrum finns en Ica Supermarket, pizzeria, bibliotek, frisersalong och vårdcentral. På området finns också bensinmack och jourbutik. Närmaste köpcentrum är Norremark med bland annat Ica Kvantum, Coop Forum, Systembolaget och Apotek.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdesdagen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge