Bostadsrätt

Väster

Armborstvägen 4I

3 RoK

86.5 m²

2 100 000 kr

Renoverad 3:a med västerbalkong där egen garageplats med laddbox ingår i avgiften!

Renoverad, fräsch samt rymlig beskriver den fina trerummaren på Armborstvägen 4I. Beläget med gavelläge på andra våningen på attraktiva Väster erbjuder fina egenskaper som rymligt vardagsrum, modernt kök, två fina sovrum, helkaklat badrum samt separat tvättstuga. Lägg dessutom till balkong med ett nytt komposittrall som är helt underhållsfritt och med nästintill obegränsad livslängd i ett soligt västerläge, samt uteplats vid entrén med plats för ett caféset. Gott om förvaring finns i separat klädkammare samt förråd i anslutning till bostaden. Egen garageplats med laddbox för elbil under huset, som ingår i avgiften, samt fria parkeringsplatser. Fiber från Wexnet. Här bor du med gångavstånd till centrum, mataffärer samt vårdcentral och med cykel tar du dig smidigt till idrottsarenor samt köpcentrumet Grand Samarkand. Varmt välkommen på visning!

Snabbfakta

Adress Armborstvägen 4I
Område Väster
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 +
Våning 2 av 2
Boarea 86.5 m² (föreningens information)
Avgift 4281 kr/mån Inkl. garage med laddbox, kallvatten samt sophantering.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 100 000 kr
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

3

Boarea

86.5 m²

Planlösning

Varmt välkommen till Väster och Armborstvägen 4I. Bostaden är fördelad på 86.5 kvm och 3 rum och kök med en uteplats vid entrén och en balkong (möjlighet att glasa in) från vardagsrummet som är belägen i ett härligt västerläge. Stilrent helkaklat WC/Duschrum samt lyxig separat tvättstuga. Lägenheten genomgick en renovering under 2022 där man bytte ut , duschvägg, kyl, frys, spishällen, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlaren och samtliga ytskikt (golv, väggar, tak). Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden med vitlaserad ekparkett.
Fin innegård med lekplats och grönytor samt lättillgängligt med parkeringsplatser och garageplats. Varmt välkommen till trevliga och engagerade Brf Örnen och till en bostad som passar de flesta.

Bostadstyp

2-våningshus

Byggår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

114 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Örnen 30

Allmänt

I Brf Örnen 30 finns 29 lägenheter fördelade på 20 st. 3 rum och kök i ett plan med boarea 86,6 m² och 9 st. 4 rum och kök i två plan med boarea 116,8 m². Total lägenhetsyta är 2 783 m².

Föreningen genomför arbetsdagar, sk. ”Armborstdagar” , på höst och vår som avslutas med trevlig samvaro – ett bra tillfälle att lära känna sina grannar.
Medlemmar i föreningen delar på skötsel av yttre områden som gräsklippning, sandning och snöskottning enligt ett rullande schema.

Föreningen har investerat i solceller som monterades på hus 4 och billaddare på samtliga bilplatser i garaget, detta genomfördes i början av 2022.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Driftkostnad

Uppvärmning: 14 400 kr/år

El: 4 800 kr/år

Övrigt: 2 160 kr/år

Summa: 21 360 kr/år

Övrigt

– Sydväst orienterad balkong med, trätrall och eluttag.
– Egen trappa till bostaden samt plats för ett caféset vid entrén med förmiddagssol.
– Garageplats nr tillhör bostaden.
– Nytt komposittrall som är helt underhållsfritt och med nästintill obegränsad livslängd
Gemensam vår- och höststädning.
Lägenhetsinnehavaren tecknar eget abonnemang gällande värme, vatten och el.
Fiber via Wexnet. Bekostas av lägenhetsinnehavaren.
Driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på förbrukning samt avtal.
Medlemmarna sköter underhåll som gräsklippning samt snöskottning.
Solceller installerades av föreningen samt elstolpar till samtliga garageplatser.
– 5 % avgiftshöjning från Januari 2024

Kommunikation

Väster trafikeras av stadstrafiken (linje 2, 3, 4 och linje 6). Till centrum är det gångavstånd.

Allmänt

Väster är en grön stadsdel i centrala Växjö med äldre villabebyggelse och spännande arkitektur. Parker och grönområden ligger tätt mellan villakvarteren. I den lummiga Grönadalsparken, eller Korumpan som den kallas på Väster, får man en verklig lantkänsla. Korumpan är en hagmark med ekar och björkar och en rik ängsflora. Det gamla smalspåret, som gjorts om till cykelväg, leder långt utanför staden och skär genom stadsdelen. Nedanför mot Liedbergsgatan finns större hyreshusområden och bostadsrätter. Vid Handelsplats I11 finns två bostadsrättsföreningar på Kasernvägen och Industrigatan. I Arenastaden finns moderna bostadsrätter i Icon.

Närservice

Ulriksbergsskolan (F-6) ligger mitt på Väster och även Elin Wägnerskolan (6-9) är belägen på stadsdelen. Här finns gott om alternativ till närservice genom Dalbo centrum, Grand Samarkand, Växjö Centrum, Oxtorget, Västerport och Handelsplats I11. Växjös idrottscentrum Arenastaden ligger inom promenadavstånd.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar.! Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge