Snart
till salu

personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Vallen

Vallanäsvägen 1C

3 RoK

86.6 m²

Balkong i soligt sydvästläge, samt tillgång till Carport med elstolpe!


Här bor du naturskönt mellan två sjöar, Södra Bergundasjön som är en populär fiskesjö och Växjösjön där du kan ta sköna promenader runt eller varför inte ta dig ett svalkande dopp i sommarvärmen. Du bor praktiskt nära till allt oavsett om du vill promenera, cykla eller ta bilen. Ett stenkast bort har du de härliga promenad stråken i naturreservatet Bokhultet samtidigt som du har gångavstånd till restaurangerna och butikerna i centrum. I denna trea finner ni genomgående fina material och ljusa färger som ger god grund för inredning. Genomgående i hela bostaden är det snyggt trägolv. Det finns även vattenburen golvvärme som ger god värme och skön komfort.

Snabbfakta

Adress Vallanäsvägen 1C
Område Vallen
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 +
Våning 2 av 2
Boarea 86.6 m² (föreningens information)
Avgift 3899 kr/mån inkl. kostnader för renhållning, carport med eluttag
Tillträde Enligt överenskommelse
Dokument

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

3

Boarea

86.6 m²

Planlösning

Välkommen till ditt nya boende på natursköna Vallen. Här bor du mellan två sjöar som inbjuder till både fiske, bad och sköna promenader. Närheten till centrum och dess faciliteter når du enkelt via buss, bil eller cykel.

Precis utanför dörren finns ett förråd om ca 5 kvm.
Till bostaden hör det även en parkeringsplats i en carport med elstolpe.
3714 kr inkl. kostnader för renhållning, carport med eluttag

När du kommer in i bostaden möts du av öppna och ljusa ytor där den välplanerade planlösningen skapar ett socialt och trivsamt hem. Genomgående vattenburen golvvärme som gör att man kan nyttja varje rums kvadratmeter till fullo. Här finns även ett fullutrustat kök med gott om ytor att jobba på och ordentliga förvaringsmöjligheter, invid fönstret finns matplats för sex personer där hela familjen får plats utan problem. Samtliga rum är lättmöblerade och vardagsbestyren blir enklare med ert egna tvättrum. Här erbjuds även ett stort helkaklat badrum med goda förvaringsmöjligheter. Den generösa balkongen inbjuder till härliga sommardagar och kvällar. Det går att reglera ventilationen i bostaden.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare.
//Alberto

Bostadstyp

2-våningshus

Byggår

2015

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

104 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Lilla Vallen

Allmänt

Brf Lilla Vallen äger fastigheten Lilla Vallen 2 med tillhörande tre byggnader, fyra bostäder i varje, samt gemensam carportbyggnad och soprum. 12 bostadsrätter om tre rum och kök med boarea om 86,6 m². Inflyttning beräknas till 1 mars 2015. Fastighetens sammanlagda areal är 3 220 m² och lägenhetsytan är 1 039 m². Husen ligger naturnära och sjönära med promenadavstånd till Bokhultet och Södra Bergundasjön.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Driftkostnad

El: 10 512 kr/år

Vatten och avlopp: 3 240 kr/år

Summa: 15 972 kr/år

Övrigt

-En härlig balkong på baksidan med eftermiddags och kvällssol.
-En härlig veranda på framsidan med förråd.
-Parkering sker i carport som ingår i månadsavgiften.
-Från bostaden är det enkel cykel eller gångväg till Linnéuniversitetet.

Kommunikation

Allmänt

Här bor du naturskönt mellan två sjöar, Södra Bergundasjön som är en populär fiskesjö och Växjösjön där du kan ta sköna promenader runt eller varför inte ta dig ett svalkande dopp i sommarvärmen. Du bor praktiskt nära till allt oavsett om du vill promenera, cykla eller ta bilen. Ett stenkast bort har du de härliga promenad stråken i naturreservatet Bokhultet samtidigt som du har gångavstånd till restaurangerna och butikerna i centrum. På vallen bor du med närhet till Bokhultets naturreservat, Södra Bergundasjön och Växjösjön. I närområdet finns livsmedelsbutiker, gym, blomsteaffär och apotek. I området finns ett stort utbud av både förskolor och skolor. In till city tar du dig snabbt oavsett om du cyklar, går, kör bil eller åker buss.

Närservice

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge