Snart
till salu

Bostadsrätt

Vikaholm

Gulli petrinis väg 6

5 RoK

126 m²

Kedjehus på Vikaholm med härlig villakänsla!

Välkommen till det växande Vikaholmsområdet och ett perfekt kedjehus för en aktiv barnfamilj, här finns både stora sällskapsutrymmen, fyra sovrum, inglasat uterum och en stor trädgård i ett söderläge med fina extrautrymmen som växthus och en lekstuga. Huset har ett högt läge på mysig hörntomt med en häck som går längs med tomtgränsen. Fin altanyta i ett sydvästläge. Fjärrvärme och fiber. Carport med plats för ett fordon och uppfarten för ett till fordon. Extra parkeringsplats utanför förrådet på andra sidan av bostaden.

Snabbfakta

Adress Gulli petrinis väg 6
Område Vikaholm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 5 +
Våning 1+2 av 2
Boarea 126 m² (föreningens information)
Avgift 5913 kr/mån Inkl. Carport
Dokument

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

5

Boarea

126 m²

Planlösning

Rumsbeskrivning entréplan:
– Entré med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns en skjutdörrsgarderob med spegelglas som ger goda förvarings och avhängningsmöjligheter. Ytterligare förvaring finns under trappan som leder till övre plan.
– Kök från Ballingslöv i gråa nyanser. Snyggt och välutrustat kök med bekväma arbetsytor. Bra belysning med spotlights under överskåpen. Den maskinella utrustningen är från Miele i ett rostfritt utförande och består av induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger möjlighet för en matplats som rymmer ett större matbord. Väggarna är vitmålade och golvet är i ekparkett.
– Vardagsrum är väl tilltaget och förenas med köket i en öppen planlösning och skapar en härlig social yta för umgänge. Stora fönsterpartier förser rummet med mycket ljus och den tilltagna takhöjden ger en härlig rymd till rummet. Det är goda möbleringsmöjligheter för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Rummet har vitmålade väggar och ekparkettgolv. från vardagsrummet når du även till det inglasade uterummet som leder ut till till trädgården som är i ett härligt söderläge.
– Uterum som är inglasat och förlänger sommarhalvåret. Inglasade skjutpartier för att lufta eller stänga om sig. Beläget i ett söderläge med en heltäckningsmatta som golv.
– Sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Rummet har en garderob. Plats för säng och fristående möbel. Fönster i söderläge.
– Badrum som är helkaklat med vitt kakel och gråa klinkerplattor. I badrummet finns dusch med glasväggar, tvättställ med kommod, badrumsspegel och WC. Separat tvättdel utrustad med torktumlare och tvättmaskin ger bra med arbetsyta och tvättmöjlighet.

Rumsbeskrivning övreplan:
– Sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Vill man ta ned väggen och göra rummet till ett allrum/vardagsrum så kan det byggas om. Fönster i söderläge
– Sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Fönster i söderläge
– Sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Fönster i norrläge
– Badrum som är helkaklat och utrustat med badkar, tvättställ med kommod, WC och badrumsspegel. Fönster i norrläge

Bostadstyp

2-plans Kedjehus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Ej utförd

Uteplats

Inglasat uterum mot baksidan Altan mot baksidan Häck som går längs med tomten

Föreningens namn

BRF Nocken i Växjö

Allmänt

Brf Nocken i Växjö bostadsrätter färdigställdes 2018. Fastighetens adress är Gulli Petrinis Väg 4-18 (jämna nummer) samt 20 A-E.
Till varje bostad finns en Carport.
Det finns idag inga planerade renoveringar
Fiber via Wexnet.

Driftkostnad

Uppvärmning: 14 220 kr/år

El: 14 220 kr/år

Vatten och avlopp: 4 692 kr/år

Renhållning: 2 520 kr/år

Summa: 35 652 kr/år

Övrigt

– 2018 färdigställdes föreningens hus på fastigheten Växjö Nocken 1. Fastighetens adress är Gulli Petrinis Väg 4-18 (jämna nummer) samt 20 A-E
– Till varje bostad finns en Carport
– Inglasat uterum mot trädgården som nås både från trädgård och vardagsrum
– Altan som nås från Carport eller trädgården
– Plats för 3 fordon med bostaden. En under carport, en vid uppfarten till carport och den tredje vid andra sidan av huset
– Häck som går längs med tomtgränsen i ett sydvästläge
– Förråd på baksidan vid ena parkeringen

Kommunikation

Vikaholm trafikeras av Länstrafiken linje 7. På södra Teleborg finns hållplatser för linje 1 och 5.

Allmänt

Vikaholm är det nya bostadsområdet i Växjö som blir en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön lockar även med fiske och båtturer.

Närservice

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. På Sportfältet bedriver Växjö BK fotboll med stor ungdomsverksamhet. I Vikaholm finns en nybyggd förskola och här finns även en ny lekplats, Sagolandet. En härlig plats för lek och äventyr och på vintern blir det ett perfekt ställe för pulkaåkning. Närliggande F-6-skolor är Torparskolan, Furutåskolan och Ljungfälleskolan samt högstadieskolan Teleborgs Centrum. En ny skola finns med i kommunens framtidsplaner.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge