Bostadsrätt

Bredvik

Åldermansvägen 10

4 RoK

112 m²

2 590 000 kr

Parhus i Bredvik med egen carport!

Välkommen till ett fräscht och modernt parhus med lugnt och fint läge i Bredvik! Hög standard med fina design- och materialval, egen carport och uppfart med plats för två fordon, stensatt uteplats på framsidan med plats för café-set, trädäck på baksidan i ett härligt söderläge och rymliga gräsytor på trädgården. Fin detalj med en grind för enkel access när buskarna har vuxit till sig. I Bredvik bor du i barnvänliga miljöer med närhet till skola, grönområden, lek och bad, samt närhet till köpcentrum och anslutande vägar för den som enkelt vill ta sig till och från Växjö.

Snabbfakta

Adress Åldermansvägen 10
Område Bredvik
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + HTH-Kök
Våning av 0
Boarea 112 m² (föreningens information)
Avgift 7200 kr/mån
Pris 2 590 000 kr
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

4

Boarea

112 m²

Planlösning

Trevligt parhus i två plan, fyra rum och kök med bra, öppen och ljus planlösning, entréplan med hall, kök, vardagsrum, förråd under trappen, badrum. Övre plan med tre bra och rymliga sovrum, badrum med tvättmaskin, torktumlare, dusch, kommod och wc, förråd och ett mindre allrum i hallen. Stor uteplats på baksidan med tillbyggt trädäck i söder riktning. Rymliga trädgård med härliga gräsytor, uteförråd i anslutning vid carport och baksidan.

Entréplan
– Hall med skjutdörrsgarderob. Klinkergolv. Golvvärme
– Kök från HTH med ljusgråa luckor, bänkskiva längs med hela köket som erbjuder bra arbetsytor, vitt stänkskydd samt ekparkettgolv. Plats för matbord och stolar i köket.
Samtliga vitvaror från Siemens med inbyggnadsugn, inbyggnadshäll, inbyggd mikrovågsugn, kyl, frys samt integrerad diskmaskin. Golvvärme
– Helkaklat Badrum med inredning från Svedbergs utrustat med IFÖ WC-stol, vikbara duschväggar, kommod. Golvvärme
– Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv, ljust målade väggar och ett härligt ljusinsläpp mot trädgården och baksidan. Golvvärme
– Utgång från vardagsrummet till altanen och trädäcket som är beläget i ett söderläge.
– Förråd under trappan.

Trappa upp till övre plan
– Hall med ekparkettgolv.
– Sovrum 1 med skjutdörrsgarderob, fönster i norrläge, ekparkettgolv.
– Sovrum 2 med två garderober, fönster i söderläge, ekparkettgolv.
– Sovrum 3 med fem garderober, fönster i söderläge, ekparkettgolv.
– Allrum från hallen med ekparkettgolv. Plats för skrivbord, mindre soffhörna.
– Helkaklat badrum utrustat duschväggar, tvättmaskin, torktumlare, kommod och WC. Väggskåp.
– Förråd mellan badrummet och allrummet.

Bostadstyp

Parhus i två plan

Byggår

2022

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Ej utförd

Föreningens namn

Brf Ekhagen i Växjö

Allmänt

Brf Ekhagen består av totalt 26 bostadsrätter 112 kvm,
fördelade i nio par- och radhuslängor.

Till radhusen ingår en parkeringsplats på den gemensamma parkeringsgården.
Till parhusen ingår carport med möjlighet för uppställning av en bil på uppfarten till carport. Övriga parkeringar är avsedda för gästparkering och HCP.

Driftkostnad

El: 24 000 kr/år

Vatten och avlopp: 3 600 kr/år

Övrigt: 2 436 kr/år

Summa: 30 036 kr/år

Övrigt

Trädäck på baksidan i söderläge, rymliga trädgårdsytor
Förråd i anslutning till bostaden vid carporten
Vattenförbrukning med individuell avläsning.
Vattenutkastare för trädgårdsbevattning.
Golvvärme på bottenvåning.
Vattenburna radiatorer på övervåning.
Driftskostnaden är enligt ägarens förbrukning och skall ses som en uppskattning med el priser som varit högre tidigare..
El avser hushållström och uppvärmnings kostnaden.

Kommunikation

Bredvik trafikeras av stadstrafik linje 4 (Centrum-Öjaby) samt Länstrafikens regionala linjer 114, 123 och 144.

Allmänt

Bredvik är Växjös nyaste bostadsområde och ligger vid Norra Bergundasjöns västra strand, strax intill Räppe och Bergsnäs. Området växer fram med ny bebyggelse i form av bostadsrätter och villor. Här finns en helt ny skola och en fotbollsplan. Naturen kring Bergundasjöarna inbjuder till ett aktivt friluftsliv med motion, fiske och båtturer. Från småbåtshamen i Räppe kan man ta sig ut i Helgasjön. På Räppevallen bedriver Räppe Goif fotbollsverksamhet. I Bergsnäs ligger en välkänd vedeldad bastu med anor.

Närservice

I Bredvik finns Växjös största grundskola F-9, Pär Lagerqvist skola, med stor idrottshall och en unik utemiljö. I närheten finns även tandläkarmottagning. De stora handelsområdena Grand Samarkand, I 11 och Arenastaden, med alla former av service och upplevelser, ligger också mycket nära. I Bergsnäs finns en bensinstation med jourbutik.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge