Snart
till salu

Bostadsrätt

Välle broar

Anna Koskulls gata 6B

3 RoK

73.4 m²

2 190 000 kr

Fin 3:a med två balkonger och sjöglimt

Som boende på Anna Koskulls gata 6B får du precis vad familjen/du behöver. Välkommen hem till en fräsch 3:a med balkonger mot två väderstreck belägen på våning 3. Väl genomtänkta 73 m² erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om arbetsytor, förvaring samt möblemang. Två sovrum där master bedroom har härligt ljusinsläpp och gott om garderober. Badrummet med tvätt- och torkmöjligheter erbjuder lyxig golvvärme samt regndusch. Bostaden domineras av kvalitativa materialval i modernt utförande och behagliga färger. Här kan du njuta av solen hela dagen då balkongen i söderläge erbjuder för- och eftermiddagssol och balkongen i nordväst ger kvällssol och utsikt över sjön Trummen. Fina promenadstråk samt badplats på gångavstånd. Här behövs heller ingen bil till mataffärer, apotek eller Linnéuniversitetet och med smidiga cykelvägar tar du dig enkelt till centrums alla utbud. Gångavstånd är det även till busshållplats där 3:an tar dig till Grand Samarkand.

Snabbfakta

Adress Anna Koskulls gata 6B
Område Välle broar
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 + Kök
Våning 3 av 6
Boarea 73.4 m² (föreningens information)
Avgift 4699 kr/mån Inkl. värme och renhållning. Exkl. vatten och el.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 190 000 kr eller högstbjudande
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

RoseMarie Altberg

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0733845300

RoseMarie Altberg
Antal rum

3

Boarea

73.4 m²

Planlösning

Välkommen till ett bekvämt boende att trivas i många år framöver. Här väntar ett näst intill nyproducerad bostad med fina ytskikt och moderna materialval. Kök med köksö ger gott om arbetsyta samt förvaring, vardagsrummet med plats för stora soffgruppen samt två sovrum för återhämtning. Helkaklat badrum med klädvård. Genomgångsbostaden ger gott om ljusinsläpp och i vardera ände finns uteplatser i form av balkonger. Till bostaden hör ett förråd till och möjlighet till en övernattningslägenhet finns i grannföreningen. Bilen parkerar man i garaget och där tillämpas kö. Trevlig innergård med lekplats och gräsytor. Till er som behöver barnomsorg finns förskolan Trummen på gångavstånd.

Rumsbeskrivning:
– Entré/hall med ekplankgolv och vitmålade väggar. Plats för hallmöbler.
– Kök och köksö med gråbeiga luckor, vitt kakel som stänkskydd, grå laminatbänkskiva samt rostfri disko. Rostfria vitvaror bestående av kyl, frys, inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Gott om arbetsyta och förvaring vid köksön. Matplats för 4-6 personer samt öppet mot vardagsrum. Ekplankgolv samt ljust målade väggar. Ljusinsläpp från fönster mot norr samt utgång till balkong med utsikt över Trummensjön.
– Vardagsrum med ekplankgolv och ljust målade väggar. Ljusinsläpp från fönster mot söder samt utgång till balkong.
– Sovrum 1 med ekplankgolv och grönmålade väggar. Tre inbyggda garderober samt ett inbyggt linneskåp. Ljusinsläpp från fönster mot söder.
– Sovrum 2 med ekplankgolv och ljust målade väggar. Fristående garderob. Ljusinsläpp från fönster mot norr.
– Helkaklat badrum/tvätt med golvvärme. Inredning bestående av duschhörna med vikdörrar samt regndusch, kommod med tillhörande spegelskåp, wc-stol samt väggfast handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare placerade under arbetsbänk i laminat samt större väggfast skåp.

Bostadstyp

Flerbostadshus

Byggår

2021

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Ej utförd

Föreningens namn

Brf Agronomen 1

Allmänt

Brf Agronomen 1 med fint läge vid sjön Trummen natur- och samtidigt stadsnära.
I föreningen finns 64 lägenheter som var klara för inflyttning juni 2021. Lägenheterna är fördelade enligt följande, 27 st. 1 rum och kök, 11 st. 2 rum och kök, 19 st. 3 rum och kök och 7 st. 4 rum och kök, total boyta om 3 520 m².

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i föreningen, vi hjälper till med medlemsansökan i samband med kontraktsskrivningen. Föreningen tar ut en avgift i samband med överlåtelsen (2,5% prisbasbelopp), avgiften ska täcka föreningens administration av överlåtelsen. Avgiften betalas av köparen, enligt föreningens stadgar.

Driftkostnad

El: 3 470 kr/år

Vatten och avlopp: 2 400 kr/år

Övrigt: 2 160 kr/år

Summa: 8 030 kr/år

Övrigt

– Schablontillägg om 489 kr/mån, gällande vatten samt hushållsel, läggs på avgiften. Avstämning mot verklig förbrukning sker kvartalsvis.
– Parkering finns i gemensamt garage. Separat kö. Kostnaden är 700 kr/månad alternativt 950 kr/månad för plats med laddstation samt förbrukningskostnad.
– Fiber från Wexnet 180 kr/mån. samt kostnad för tilläggstjänst tillkommer. Innehavaren väljer fritt abonnemang.
– Övernattningsbostad finns i grannföreningen att nyttja kostnad 300 kr per natt.
– Cykelförråd på innergården.
– Miljöhus vid trapphus 6A.
– Årsavgiften höjs from 1/1-24. Den nya avgiften som redovisas i annonsen är den som gäller from 1/1-24.

Kommunikation

Växjö Stadstrafik med linje 1 (Teleborg-Centrum-Hovshaga), linje 3 (Teleborg-Centrum-Samarkand Södra) linje 5 (Teleborg-Lugnadal-Centrum-Sandsbro) och linje 7 (Universitetet-Centrum-Östra Lugnet-Evedal). Bra bussförbindelser med täta bussturer.

Allmänt

Välle Broar ligger vid sjön Trummens strand inte långt från Campus och med närhet till Växjösjön. Runt sjöarna löper populära motionsspår och vid Trummen finns ståtliga byggnader som Italienska Palatset och Teleborgs Slott. Teleborg är Växjös största stadsdel med drygt 11 000 invånare. Den välplanerade stadsdelen med gott om cykelvägar och gångtunnlar växte fram under 1970-talet och har fortsatt att expandera. Linnéuniversitetet är ett av Sveriges stora universitet och de många studenterna bidrar till att ge stadsdelen en ungdomlig och levande prägel. Det är mycket goda bussförbindeler till Centrum som ligger på cykelavstånd från Välle Broar.

Närservice

Närmaste dagligvarubutik är Ica Kvantum, Willys, Netto ligger också på bekvämt avstånd. I Teleborg Centrum och dess närområde finns köpcentrum, Teleborgshallen, Teleborgs kyrka, vårdcentral och TC som är en 7-9 skola. Furutåskolan är belägen i norra delen av Teleborg, Ljungfälleskolan ligger i södra delen av Teleborg båda skolorna är F-6 skola. Torpaskolan ligger i västra delen av Teleborg och är F-2 skola.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge