Aktuellt och intressant


Bo 12 månader utan avgift

Bo 12 månader utan avgift

24 april, 2018

Endast tre bostäder kvar! Avgiftsfritt boende de första 12 månaderna! På Torparängen vid Södra Bergundasjön uppför Fagnes ett nytt bostadsområde. Hållbara bostäder med närhet till stad, sjö och natur samt förskola och skolor. I Brf Torpaängen kommer du att njuta av bostäder med hög standard i ett mycket attraktivt läge.

Området öppnar upp sig mot Torparängens naturområde och Södra Bergundasjön. Bostäderna knyts på så sätt samman med naturen och de motionsstråk som präglar området. Här har du nära till natur, förskola, skola, universitet, butik, vårdcentral, bussförbindelser och med cykelavstånd till Centrum.

Brf Torpaängen kommer att bestå av 11 radhus av två olika typer. Radhusen uppförs helt i trä, både i fasad och stomme. Bostadsrätterna håller hög standard, med bl a

  • Genomgående ekparkett, klinker i entré och badrum
  • Innerdörrar i ekfanér och trappa i ek som standardval
  • Kök från Marbodal med integrerade vitvaror från Siemens
  • Badrum med kakel och klinker och inredning från Svedbergs

MILJORUM

I området kring radhusen planeras det för grönskande trädgårdar i direkt anslutning till Torparängens naturområde. Det kommer att finnas ett växthus för de boende i kvarteret. Ett utrymme för gemensamma ellådcyklar kommer att annordnas i anslutning till bostadsområdet.

Ta möjligheten till ett nytt boende vid Torparängen, du bor avgiftsfritt under de 12 första månaderna. Kontakta oss för att boka din bostad.

Anna Storbjörk
0470-132 86
anna@maklare-bergstrand.se

Mer information om de två bostadstyperna, ritningar och förteckning över bokade lägenheter hittar du under Till salu