Mäklarplan

Så säljer vi din bostad på 30 dagar

När du ska sälja din bostad är det två saker som är viktiga. Du ska göra en bra affär och det ska inte dra ut på tiden. Tack vare 60 års samlad erfarenhet av fastighetsmarknaden i Växjö kan du tryggt lägga din bostadsaffär i våra händer. Genom åren har vi sålt tusentals bostäder i Växjö. Därför vet vi vad som krävs, hur man får nöjda kunder och hur man slutför en smidig och framgångsrik bostadsaffär.

Dag 1

Första kontakt

Första kontakt

Att sälja sin bostad är den största affären i livet. Det är mycket att tänka på och du kommer att behöva många goda råd från en erfaren mäklare. Gärna en mäklare som verkligen bryr sig. När du bestämt dig, eller när du håller på att bestämma dig, kontaktar du oss. Vi avtalar tid för ett förutsättningslöst möte och pratar igenom ditt beslut.

Dag 3

Värdering och planering

Som pålästa och kunniga experter på Växjö kommer vi hem till dig, värderar din bostad och berättar hur vi ska bygga största möjliga intresse kring din försäljning. Vi informerar om besiktning, ansvarsförsäkring, ekonomi, skatter med mera och upprättar en tidplan för din försäljning.

Värdering och planering

Dag 5-8

Förberedelser

Förberedelser

Vår egen bostadsfotograf Johan Ekström ser till att bostaden får fina och säljande bilder – detta är viktigt för marknadsföringen. Vi samarbetar med en stylist och en konsultation ingår i vår tjänst. Homestyling kan ge ditt hem det lilla extra som attraherar fler intressenter. Vi tar också fram nya fräscha och exakta planskisser på bostaden.

Dag 10

Marknadsföring

Vi ser alltid till att din bostad exponeras mot rätt målgrupp i alla de viktiga medierna och vi anstränger oss dessutom utöver det vanliga för att hitta ny och okonventionell marknadsföring som sticker ut. Vi bearbetar aktivt vårt stora intresseregister som byggts upp under många år. Vi vet var köparna finns och hur vi når dem!

Marknadsföring

Dag 17-20

Visning

Visning

Nu är det showtime! Vi samlar intressenterna för visning av din bostad och arbetar i första hand med tidsbokade visningar för att kunna ge intressenterna den bästa servicen. Med stort engagemang tar vi hela ansvaret för visningen. Detta moment är nog det vi tycker är allra roligast i bostadsaffären.

Dag 22-25

Budgivning

Hela budgivningen är öppen och dokumenteras noggrant. För varje bud informeras du och alla budgivare via SMS. Vi jobbar aktivt med budgivarna, sköter alla kontakter och förvissar oss om att intressenterna har finansieringen klar. Denna del i bostadsaffären är den som våra uppdragsgivare brukar tycka är roligast.

Budgivning

Dag 30

Köpekontrakt

Köpekontrakt

När köparen fullgjort sin undersökningsplikt träffas vi tillsammans med köparen för att avsluta affären. Köpekontrakt upprättas enligt de villkor vi kommit överens om. Handpenning erläggs och vi avtalar tid för tillträdesdatum och praktiska ting inför flytt och överlämning. Vi tar ansvar hela vägen till en trygg affär!

Dag 22-25

Uppföljning

Året efter din bostadsaffär ska den deklareras. Vår rutinerade skatterådgivare Svante Folkesson ombesörjer kostnadsfritt din fastighetsdeklaration. Det enda du behöver göra är att ha koll på kvitton för renovering och eventuell tillbyggnad av den sålda bostaden.

Uppföljning

Bostäder vi har sålt

Bostadsrätt Hovshaga

Vingavägen 3 F

5 RoK

110 m²

Slutpris 2 450 000 kr

Mäklare Johan Hammarström

Bostadsrätt Hovshaga

Segerstadsvägen 32

2 RoK

71.5 m²

Slutpris 1 100 000 kr

Mäklare RoseMarie Altberg

Bostadsrätt Sandsbro

Schwerinvägen 58A

3 RoK

71.5 m²

Slutpris 1 650 000 kr

Mäklare Johan Hammarström

Kontakta oss


Johan Hammarström
Johan Hammarström

0470–132 84

0705–28 20 90

johan@maklare-bergstrand.se


"Helheten är allt"

Anna Storbjörk
Anna Storbjörk

0470–132 86

0705–28 20 85

anna@maklare-bergstrand.se


”Lyhörd och noggrann”

Niklas Carlsson
Niklas Carlsson

0470-132 87

0705-28 20 81

niklas@maklare-bergstrand.se


"Hundra procent kvalitet"

Johan Ekström
Johan Ekström

0470-132 81

0702-20 08 17

johan.ekstrom@maklare-bergstrand.se


"Fotograf med fingertoppskänsla"

RoseMarie Altberg
RoseMarie Altberg

0470-137 59

073-384 53 00

rosemarie@maklare-bergstrand.se


"Engagerad och ambitiös"