Aktuellt och intressant

Vi fyller 30 år och satsar på Växjö med nyrekrytering och nya lokaler

Vi fyller 30 år och satsar på Växjö med nyrekrytering och nya lokaler

23 november, 2022

Det händer mycket på Mäklare Bergstrand. Vi fyller 30 år, flyttar inom kort in i nya, större lokaler på Klostergatan 11B i Växjö. Samtidigt rekryterar vi en ny medarbetare – uppskattade Alvesta- och Växjömäklaren Alberto Johansson Alvarez.

– Vi tror på Växjö och för oss är det en självklarhet att fortsätta satsa här. Nya, inspirerande lokaler med ambitionen om snyggaste kontoret i Växjö. Och dessutom med en ny kollega med nya perspektiv. Vi växlar upp till nästa nivå, säger Johan Hammarström.

Mäklare Bergstrand startades 1992 av Anders Bergstrand. Strax efter anslöt Johan Hammarström. Efter 30 år är mäklarfirman ett välkänt varumärke som sålt tusentals villor och bostadsrätter i Växjö med omnejd. När Alberto Johansson Alvarez är på plats blir han vår femte medarbetare.

– Det ska bli väldigt roligt att komma in på Bergstrand. Här finns duktiga mäklare, fina kunder och en stark tro på Växjö, säger Alberto.

I det tuffare ekonomiska läget i landet och Kronoberg har många fastighetsmäklare under året upplevt en nedgång med minskad efterfrågan och en negativ prisutveckling. Vi är dock övertygade om att det bästa nu är att satsa.

– Att gasa i uppförsbacke har historiskt sett varit en framgångsfaktor. Det kommer krävas hårt arbete och ett tydligt fokus, men vi ser bara möjligheter. Vi vet att vi kommer fortsätta hjälpa fler och fler Växjöbor och potentiella Växjöbor att hitta sitt drömboende, säger Johan Hammarström.

 

För mer information:
Johan Hammarström, vd och mäklare, 0705–28 20 90