Snart
till salu

Bostadsrätt

Hovshaga

Krusbärsvägen 38

3 RoK

69.3 m²

Charmig och välplanerad lägenhet med balkong på Hovshaga

Varmt välkomna till Krusbärsvägen 38!

Denna trevliga lägenhet på andra våningen på Hovshaga erbjuder både parkeringsplats och balkong. Lägenheten är välplanerad med ett fullutrustat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Ljusinsläpp från två väderstreck ger en ljus och trivsam atmosfär. Lägenheten är redo för inflyttning eller för att sätta egen prägel med färg och form. Barnvänlig och grön innergård med gemensamhetslokal och förråd.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Snabbfakta

Adress Krusbärsvägen 38
Område Hovshaga
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 +
Våning 2 av 2
Boarea 69.3 m² (föreningens information)
Avgift 4121 kr/mån inkl. kallvatten, p-plats, förråd & sophantering.
Dokument

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

3

Boarea

69.3 m²

Planlösning

Rumbeskrivning:

– Hallen erbjuder plats för avhängning av ytterkläder och skor till höger, samt en garderob längre in. Vitmålade väggar och mörkt klinkergolv vid entrén som övergår i ekparkett.

– Till vänster om entrén finns köket med köksinredning från Ballingslöv, mörk laminatbänkskiva och mörkt kakel. Utrustning från Bosch: induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Intill köket ligger matplatsen med fönster i öster väderstreck, vitmålade väggar och ekparkettgolv.

– Öppet mot köket ligger vardagsrummet med stora lättmöblerade ytor och ett stort fönsterparti som ger härligt ljus. Utgång till en stor balkong i västerläge med plats för utemöbler.

-Från vardagsrummet nås det större sovrummet med plats för dubbelsäng och sängbord. Fönster i västerläge och gott om garderober (skjutdörrasgarderob). Ljusgråmålade väggar och heltäckningsmatta.

– Det andra sovrummet nås från hallen och kan användas som gästrum, barnrum eller kontor. Ljusgråmålade väggar och ekparkettgolv. Fönster i öster riktning.

– Rymligt badrum med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel med belysning, handdukstork och dusch med vikbara väggar. Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, tvättho samt skåp. Spotlights i taket.

Bostadstyp

2-våningshus

Byggår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

129 Kwh/m² och år

Föreningens namn

BRF Tåget i Växjö

Allmänt

-24 lägenheter i tre bostadshus.
-Gemensamhetslokal med kök, matplats och orangeri. Här finns plats för ca 8 personer.
-P-plats med motorvärmare ingår i månadsavgiften.
-Separat förråd till varje lägenhet.
-Basutbud på tv ingår i månadsavgiften (SVT, TV4).
-Fiber/bredband via Wexnet.
-Föreningen förvaltas av FB Revision i Växjö (ekonomiskt) samt RIAB (tekniskt).
-Föreningen tillämpar linjär avskrivning med 0,5%/år. Mer information rörande ekonomiska förhållanden, kontakta förening.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i föreningen, vi hjälper till med medlemsansökan i samband med kontraktsskrivningen. Föreningen tar ut en avgift i samband med överlåtelsen (2,5% prisbasbelopp), avgiften ska täcka föreningens administration av överlåtelsen. Avgiften betalas av köparen, enligt föreningens stadgar.

Driftkostnad

Övrigt: 16 176 kr/år

Summa: 16 176 kr/år

Övrigt

– Hiss finns
– Parkeringsplats ingår i avgiften
– Innergård med gemensamhetslokal
– För medlemmarna finns en trivsam gemensamhetslokal/orangeri med kök
– Föreningen har ett härligt grönområde med fina planteringar, en liten fontän samt en lekplats.

Kommunikation

Hovshaga trafikeras av stadstrafikens turtätaste linje 1, 7 och 8. Cykelvägarna är välutbyggda.

Allmänt

Hovshaga ligger ca 4 km norr om Växjö centrum, nära naturområden som Helgasjön, Araby Fritidsområde, Kronoberg och Evedal. Stadsdelen har sedan 1970-talet vuxit norrut och är en av Växjös populäraset bland barnfamiljer. Vid idrottsanläggningen Hagavallen bedriver Hovshaga AIF ungdomsverksamhet inom fotboll och innebandy. På Gamla Kronobergsvägen finns den populära 4H-gården, många barns favoritställe med flera fina smådjur.

Närservice

På Hovshaga finns tre kommunala F-6 skolor, Gustavslundsskolan, Hovshagaskolan och Östra Lugnets skola samt ett flertal förskolor. Vid Gustavslundsskolan ligger Hovshaga sporthall. I Hovshaga centrum finns en Ica Supermarket, pizzeria, bibliotek, frisersalong och vårdcentral. På området finns också bensinmack och jourbutik. Närmaste köpcentrum är Norremark med bland annat Ica Kvantum, Coop Forum, Systembolaget och Apotek.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdesdagen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Mäklare Bergstrand AB erhåller en administrationsersättning om 600 kronor för varje annons som publiceras på Hemnet. Mäklarföretag kan välja att samarbeta med Hemnet i marknadsföringssyfte och förmedling av Hemnets tilläggsprodukter där mäklare förväntas ge råd och rekommendationer till bostadssäljaren om vilken eller vilka av Hemnets produkter som passar bäst utifrån tex marknadsförhållanden och kundens situation. För detta arbete utgår en provision på de produkter som bostadssäljaren köper av Hemnet. Nivån på provision beräknas kvartalsvis och kan variera mellan 0 och 30% beroende på andel annonser där bostadssäljaren har valt ett uppgraderat annonspaket på sin mäklares rekommendation.

Läge