Aktuellt och intressant

Brf Fotbollsplanen

Brf Fotbollsplanen

30 oktober, 2020

Byggandet av Brf Fotbollsplanen håller nu på att färdigställas! På Torparängen vid Södra Bergundasjön uppför Fagnes ett nytt bostadsområde. Fagnes första etapp på Torparängen är slutsåld. Nu får du en ny chans att boka ett boende med närhet till sjö, natur och stad med inflyttning december 2020.

Torparängen är klassisk mark som i många år huserade Växjö BK:s hemmaplan. Läget är naturskönt precis intill Södra Bergundasjön och Bokhultet. Här finns långa strövstigar och möjlighet till båtplats och fiske. På expansiva Teleborg finns all service i form av skolor, förskolor och butiker. Utmed Växjösjön tar du dig enkelt med cykel in till stan och bussturerna är täta.

 

Brf Fotbollsplanen är Fagnes andra projekt på Torparängen och består av tolv bostadsrätter i form av radhus i två plan. Det är hållbara bostäder med omtanke om miljö. Det betyder energieffektiva byggnader med viktiga hänsyn till kvalité vad gäller inomhusmiljö och materialval. En vacker boendemiljö i harmoni med omgivningarna.

Hustyp A med 5 rum och kök på 132 m² och hustyp B med 4 rum och kök på ca 115 m². Det blir ett radhusområde med villakvaliteter och utemiljö med privata trädgårdar. Standarden är hög med bl a kök från Marbodal, ekparketgolv från Kärhs och WC/Dusch med kakel och klinker.

Första etappen, Brf Torpaängen, är uppförd och inflyttad. Ta dig gärna dit för att se de fina byggnaderna på plats, och upptäck det fina läget vid skog och sjö.

Inflyttning december 2020. Kontakta oss för mer information.

Mäklare Niklas Carlsson
niklas@maklare-bergstrand.se
0470-132 87

Läs mer om bostäderna