personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Väster

Storgatan 82 D

3 RoK

65 m²

2 690 000 kr

3:a i ICON med fantastisk balkong om 20 m²


Unik 3:a högst upp i Norra tornet på nionde våningen. Högklassig bostad med spektakulär utsikt från balkong om 20 m². Häftig boendemiljö med närhet till mästarklassig idrott och Växjö centrum. Innergård med utomhuspool samt tillgång till gym och inomhuspool. Juridisk person får köpa. Möjligt med andrahandsuthyrning.

Snabbfakta

Adress Storgatan 82 D
Område Väster
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 + Kök
Våning 9 av 9
Boarea 65 m² (föreningens information)
Avgift 4492 kr/mån inkl. värme och fast avgift wexnet. Kostnad för vatten, hushållsel samt tjänster för data, tv och telefoni tillkommer. Obligatorisk serviceavgift 683 kr/mån.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 690 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Niklas Carlsson

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

Niklas Carlsson
Antal rum

3

Boarea

65 m²

Planlösning

Välkommen till ICON och en av få lägenheter med balkong. Exklusivt boende med hotellkänsla, här ges möjlighet till fullserviceboende med bl a städ och roomservice.
Rumsbeskrivning:
– Välkomnande entré och hall med enstavigt parkettgolv i vitmattlackad ek samt vitmålade väggar. Garderob samt städskåp
– Två ljusa sovrum med enstavigt parkettgolv i vitmattlackad ek samt vitmålade väggar. Stort fönster och två garderober i vardera rummet.
– Elegant duschrum med uppvärmt klinkergolv och kaklade väggar. Badrumsinredning i form av vit kommod, stor infälld spegel, WC, dusch med välvd glasvägg, vägghängd badrumsskåp samt vita infällda spotlights. Plats för tvättpelare.
– Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Utgång till balkong. Genomgående enstavigt parkettgolv i vitmattlackad ek samt vitmålade väggar. Modernt kök från HTH med grå luckor, bänkskiva i laminat samt kakel som stänkskydd. Rostfria vitvaror i form av kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin.

Bostadstyp

Höghus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf ICON Växjö 2

Allmänt

Brf ICON Växjö 2 består av 131 lägenheter fördelat på 2 trapphus. På entréplan finns café, reception och övrig service. Boende har tillgång till innegårdsterrassen på plan 2 samt solterrassen på plan 19 där skybar finns. Minst ett årskort per lägenhet ingår till gym, spa med bland annat inomhuspool och bastu. På fastigheten finns tvättstugor för de boende.
Husen är anslutna för elleverans och fjärrvärme från VEAB. Det är individuell mätning av hushållsel, kallvatten och varmvatten samt gemensam mätning av värme. Föreningens medlemmar har tillgång till två parkeringsgarage där medlemmarna kan hyra garageplats. Utöver garage finns parkeringsplatser att hyra. Fiber via Wexnet. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Övrigt

I månadsavgiften ingår värme och fast avgift till Wexnet, individuell mätning av vatten och hushållsel, beräknat till 379 kr/mån enligt ekonomisk plan, kostnad för data, tv och telefoni tillkommer.
Serviceavgift 683 kr/månad tillkommer och avser tillgång till gym, spa och pool, innergård samt takterass. Tre träningskort ingår. Möjlighet att köpa till fullservice-tjänster via Lobbyn.

Tvättstuga finns på våningsplan 3,5,7 och 9.
Garage och p-plats via Q-park. Möjlighet att hyra garageplats under Vida Arena, 725kr/mån samt öppen p-plats 450kr/mån.

Kommunikation

Väster trafikeras av stadstrafiken (linje 2, 3, 4 och linje 6). Till centrum är det gångavstånd.

Allmänt

Väster är en grön stadsdel i centrala Växjö med äldre villabebyggelse och spännande arkitektur. Parker och grönområden ligger tätt mellan villakvarteren. I den lummiga Grönadalsparken, eller Korumpan som den kallas på Väster, får man en verklig lantkänsla. Korumpan är en hagmark med ekar och björkar och en rik ängsflora. Det gamla smalspåret, som gjorts om till cykelväg, leder långt utanför staden och skär genom stadsdelen. Nedanför mot Liedbergsgatan finns större hyreshusområden och bostadsrätter.

Närservice

Ulriksbergsskolan (F-6) ligger mitt på Väster och även Elin Wägnerskolan (6-9) är belägen på stadsdelen. Här finns gott om alternativ till närservice genom Dalbo centrum, Grand Samarkand, Växjö Centrum, Oxtorget, Västerport och Handelsplats I11. Växjös idrottscentrum Arenastaden ligger inom promenadavstånd.

Övrigt

Läge