personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Vikaholm

Vikaholmsallén 39 R

4 RoK

95 m²

1 795 000 kr

4:a med högt och naturnära läge på Vikaholm


Modern 4-rumslägenhet uppförd 2018 med härligt läge högst upp i huset (hiss finns). Här erbjuds en solig uteplats i sydvästläge med trevlig utsikt över skog, natur och bebyggelse på Vikaholm. Interiört möts ni av en trevlig planlösning med genomgående ekparkett och vitmålade väggar där allt är i nyskick. Bara att flytta in!

Snabbfakta

Adress Vikaholmsallén 39 R
Område Vikaholm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + Kök
Våning 4 av 4
Boarea 95 m² (föreningens information)
Avgift 4850 kr/mån inkl värme, varm- och kallvatten, renhållning och p-plats
Tillträde Ca 3 mån efter köp
Pris 1 795 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Niklas Carlsson

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 81

Niklas Carlsson
Antal rum

4

Boarea

95 m²

Planlösning

En i princip helt ny lägenhet med ny och fräsch interiör. Bostaden är en rymlig fyrarumslägenhet med fina ljusinsläpp och modern öppen planlösning. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar och fin takhöjd om ca 2,50 meter. Tre bra sovrum samt kök och wc/dusch med stilrena materialval.

– Entré med plats för avhängning. Ekparkettgolv och vitmålad vägg.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Praktisk klädkammare med hyllplan och hängare.
– WC/Dusch/Tvätt med plastmatta på golv och väggar med vita våtrumsskivor samt tak med spotlights. Duschhörna, WC, tvättställ med underskåp, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare (båda 2017/18).
– Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Köksinredning med vita släta luckor/lådor och vit högblank bänkskiva samt snyggt gråsvart stänkskydd. Golv med ekparkett. Maskiner i rostfritt utförande: Kyl, frys, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och micro samt diskmaskin (samtliga 2017/18).
– Stort rymligt vardagsrum med fina ljusinsläpp från två håll. En fransk balkong. Golv med ekparkett samt vitmålade väggar.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar.
– Klädkammare med hyllplan och hängare.
– Större sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Bostadstyp

4-våningshus

Byggår

2017/18

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Vikaholms Allé 5

Allmänt

Brf Vikaholms Allé 5 består av 32 lägenheter fördelade i två fyravåningshus. Etapp 1 med 16 bostäder var klart för inflyttning april 2018, etapp 2 med ytterligare 16 bostadsrätter var klart för inflyttning i augusti 2018. I vardera husen finns 4 st 2 rum och kök, 8 st 3 rum och kök samt 4 st 4 rum och kök.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Driftkostnad

El: 4 500 kr/år

Summa: 4 500 kr/år

Övrigt

– Balkong/loftgång i sydvästläge med god plats för möblemang.
– P-plats på gården ingår i månadsavgiften.
– Rymligt lägenhetsförråd finns på samma våningsplan.
– Gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.
– Fiberanslutning via Wexnet (fast kostnad 150 kr/mån samt eget abonemang tecknas). Gott om nätverksuttag och vanliga uttag i lägenheten.

Kommunikation

Allmänt

Vikaholm är det nya bostadsområdet i Växjö som blir en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Här finns de bästa förutsättningarna för dig som värdesätter ett nytt, modernt och lättskött boende i en lugn och skön miljö. Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön och sjöarna runt omkring lockar även med bad, fiske och båtturer. En annan fördel för den aktive, är att det finns tillgång till en mängd olika idrottsaktiviteter med en stor idrottshall och idrottsplaner. På Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. På Vikaholm finns en nybyggd förskola och här finns även en ny lekplats, Sagolandet. En härlig plats för lek och äventyr och på vintern blir det ett perfekt ställe för pulkaåkning. Söderut, finns en damm som har utformats för att bli ett trevligt utflyktsmål med promenadvägar, äppelträd och sittplatser. Till centrala Växjö tar man sig enkelt med cykel, (tar ca 25 min), bil eller buss. Cykellederna i området är säkra och väl utbyggda. Bussförbindelsen är tät och bussen stannar strax utanför bostaden.

Närservice

Närliggande skolor är Torparskolan F-2-skola, F-6 skolorna Furutåskolan och Ljungfälleskolan samt högstadieskolan Teleborgs Centrum.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 600kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge