Bostadsrätt

Vikaholm

Vikaholmsallén 39G

3 RoK

82 m²

1 490 000 kr

Välkommen till Vikaholmsallén 39G - din drömbostad väntar! Egen parkeringsplats ingår

Denna fantastiska 3:a, belägen på 2:e våningen, är en ljus och modern pärla som väntar på sin nya ägare. Med ett öppet vardagsrum som smälter samman med det stilfulla köket, två rymliga sovrum och generösa klädkammare, erbjuder denna bostad både komfort och praktiskt utrymme. Egen parkeringsplats med laddstolpe ingår i avgiften.

Läget är perfekt – njut av lugnet i området och närheten till naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till teleborgs mataffärer, Linnéuniversitetet och Södra Bergundasjön.

Varför vänta? Kom och upplev själv det bästa av boende på Vikaholmsallén 39G. Välkommen på visning och låt oss hjälpa dig att göra denna fantastiska bostad till ditt nya hem!

Snabbfakta

Adress Vikaholmsallén 39G
Område Vikaholm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 +
Våning 2 av 4
Boarea 82 m² (föreningens information)
Avgift 7096 kr/mån Inkl. vatten, värme samt bilplats
Pris 1 490 000 kr
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

3

Boarea

82 m²

Planlösning

Välkommen till Vikaholmsallén 39G – ett modernt och välskött hem som erbjuder en harmonisk livsstil. Ta steget in i denna inbjudande bostad och upptäck dess alla fina detaljer.

Rumsbeskrivning:

Hall – När du kliver in möts du av en ljus och öppen hall där möjligheterna för avhängning av ytterkläder finns både till höger och vänster. Lite längre fram till höger väntar en rymlig klädkammare, perfekt för organisering och förvaring.

Badrum – Till vänster från hallen öppnar sig det fräscha och moderna badrummet. Här finns bekvämligheter som dusch, wc, handfat, samt en praktisk tvättmaskin och torktumlare.

Kök – Det vackra och funktionella köket är en kulinarisk oas. Vita skåpsluckor kontrasterar snyggt mot det mörka stänkskyddet. Här finns gott om förvaringsutrymme och köket är fullt utrustat med ugn, mikrovågsugn, spishäll, diskmaskin och en hel kyl och frys. En plats där matlagning blir en njutning och där det finns gott om plats för en trevlig matplats.

Vardagsrum – Det öppna vardagsrummet välkomnar med naturligt ljusinsläpp från fönsterna och erbjuder plats för en bekväm soffa och TV-möbel. En fransk balkong tillför ytterligare ljus och charm till rummet.

Sovrum 1 – Det första sovrummet imponerar med sin rymlighet och rymmer en bekväm dubbelsäng. Här finns även plats för ett skrivbord och extra förvaringsmöbler. En ytterligare klädkammare mellan sovrummen ökar de praktiska möjligheterna.

Sovrum 2 – Det andra sovrummet, om än något mindre, erbjuder flexibilitet som barnrum, gästrum eller arbetsplats – en perfekt plats att anpassa efter dina behov.

Upptäck den genomtänkta planlösningen och de härliga detaljerna i denna bostad. Välkommen till ditt nya hem på Vikaholmsallén 39G!

Bostadstyp

4-våningshus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

Isolerglas

Energiprestanda

86 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Vikaholms Allé 5

Allmänt

Brf Vikaholms Allé 5 består av 32 lägenheter fördelade i två fyravåningshus. Etapp 1 med 16 bostäder var klart för inflyttning april 2018, etapp 2 med ytterligare 16 bostadsrätter var klart för inflyttning i augusti 2018. I vardera husen finns 4 st 2 rum och kök, 8 st 3 rum och kök samt 4 st 4 rum och kök.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Driftkostnad

El: 4 200 kr/år

Övrigt: 1 840 kr/år

Summa: 6 040 kr/år

Övrigt

Brf Vikaholms Allé 5 består av 32 lägenheter fördelade i två fyravåningshus. Etapp 1 med 16 bostäder var klart för inflyttning april 2018, etapp 2 med ytterligare 16 bostadsrätter var klart för inflyttning i augusti 2018. I vardera husen finns 4 st 2 rum och kök, 8 st 3 rum och kök samt 4 st 4 rum och kök.

– P-plats ingår i avgiften.
– Fiber via Wexnet
– Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Dina Försäkringar. I försäkringar ingår kollektivt bostadsrättstillägg.
– Till lägenheten hör ett förråd.

Kommunikation

Vikaholm trafikeras av Länstrafiken linje 7. På södra Teleborg finns hållplatser för linje 1 och 5.

Allmänt

Vikaholm är det nya bostadsområdet i Växjö som blir en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön lockar även med fiske och båtturer.

Närservice

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. På Sportfältet bedriver Växjö BK fotboll med stor ungdomsverksamhet. I Vikaholm finns en nybyggd förskola och här finns även en ny lekplats, Sagolandet. En härlig plats för lek och äventyr och på vintern blir det ett perfekt ställe för pulkaåkning. Närliggande F-6-skolor är Torparskolan, Furutåskolan och Ljungfälleskolan samt högstadieskolan Teleborgs Centrum. En ny skola finns med i kommunens framtidsplaner.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2024).

Läge