Bostadsrätt

Välle broar

Anna Koskulls gata 3P

1 RoK

35 m²

1 490 000 kr

Kvadratsmart boende med ett stenkast till Linnéuniversitetet!

Varmt välkommen till Anna Koskulls Gata 3P och denna kvadratsmarta lägenhet.
Här bor du nära till Linnéuniversitetet och andra bekvämligheter som matbutiker, vårdcentral, gym och framförallt till naturen och sjön Trummen. City når du på cykel längs med Växjösjön på cirka 5 minuter. Ett praktiskt och smart boende i en modern miljö!

Snabbfakta

Adress Anna Koskulls gata 3P
Område Välle broar
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 1 +
Våning 1 av 5
Boarea 35 m² (föreningens information)
Avgift 2882 kr/mån Inkl. Värme
Pris 1 490 000 kr
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

1

Boarea

35 m²

Planlösning

Bostaden når du enkelt direkt från gatan och den privata entrén. Du välkomnas in till en rymlig hall som har klinkergolv och bra med förvaringsutrymmen. Vardagsrummet är ljust och öppet med ett stort fönster i söderläge. Här har du plats för soffa, säng och matbord. Köket är avskilt från vardagsrummet och är från HTH och du har vitvaror från Siemens och Bosch. Smidig lösning i köket med kombinerad mikro och ugn!
Badrummet är helkaklat med golvvärme och utrustat med dusch, kommod och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Du har även gott om utrymme i den gedigna klädkammaren.

Bostadstyp

5-våningshus

Byggår

2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Ej utförd

Föreningens namn

Brf Trummens Strand 3

Allmänt

Föreningen har 51 lägenheter i två byggnader. Lägenheterna är fördelade på 6 st. 1 rum och kök, 9 st. 2 rum och kök, 29 st. 3 rum och kök, 7 st. 4 rum och kök.
Parkeringsplats i garage finns till en kostnad av 750 kr/mån i kvarteret Agronomen. Garage är ej uppvärmt.
Cykel förvaring och miljö rum finns på plan 1.
Gemensamhetslokal med övernattningsrum, festlokal och lounge finns på Anna Koskulls Gata 3U, plan 1.
Gemensamhetslokal finns i hus 06, plan 1. Innehåller övernattningsrum, festlokal och lounge.
Fastigheten är ansluten till fiber.
Lägenhetsförråd med nätväggar finns till varje lägenhet på plan 1.
Rullstols- och barnvagnsförråd finns på plan 1.

Driftkostnad

Övrigt: 5 004 kr/år

Summa: 5 004 kr/år

Övrigt

Förråd:
Förråd med nätväggar finns till varje lägenhet på plan 1.

Rullstols- och barnvagnsförråd:
Finns på plan 1.

Gemensamhetslokal:
Gemensamhetslokal finns i hus 06, plan 1. Innehåller övernattningsrum, festlokal och lounge.

Bilparkering:
En parkeringsplats i garage finns till en kostnad av 750 kr/mån i kvarteret Agronomen. Garage är ej uppvärmt.

Cykelparkeringsplatser:
Finns på plan 1. Sophantering Hushållssopor sorteras i miljörum placerat på plan 1.

Kommunikation

Växjö Stadstrafik med linje 1 (Teleborg-Centrum-Hovshaga), linje 3 (Teleborg-Centrum-Grand Samarkand), linje 5 (Teleborg-Lugnadal-Centrum-Sandsbro) och linje 7 (Universitetet-Centrum-Östra Lugnet-Evedal). Bra bussförbindelser med täta bussturer.

Allmänt

Välle Broar ligger vid sjön Trummens strand inte långt från Campus och med närhet till Växjösjön. Runt sjöarna löper populära motionsspår och vid Trummen finns ståtliga byggnader som Italienska Palatset och Teleborgs Slott. Teleborg är Växjös största stadsdel med drygt 11 000 invånare. Den välplanerade stadsdelen med gott om cykelvägar och gångtunnlar växte fram under 1970-talet och har fortsatt att expandera. Linnéuniversitetet är ett av Sveriges stora universitet och de många studenterna bidrar till att ge stadsdelen en ungdomlig och levande prägel. Det är mycket goda bussförbindelser till Centrum som ligger på cykelavstånd från Välle Broar.

Närservice

Närmaste dagligvarubutik är Willys, Netto ligger också på bekvämt avstånd. I Teleborg Centrum och dess närområde finns köpcentrum, Teleborgshallen, Teleborgs kyrka, vårdcentral och TC som är en 7-9 skola. Furutåskolan är belägen i norra delen av Teleborg, Ljungfälleskolan ligger i södra delen av Teleborg båda skolorna är F-6 skola. Torpaskolan ligger i västra delen av Teleborg och är F-2 skola.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge